LA Kings – Philadelphia 1:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Columbus 1:3 (kon.)
Florida – Buffalo 3:2 (kon.) | NJ Devils – Washington 1:4 (kon.) | Nashville – Chicago 1:3 (kon.)
Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (kon.) | Arizona – Boston 2:5 (kon.)
Calgary – San Jose 2:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Detroit 1:3 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
New York Rangers
Nedeľa 07.12.2014, 01:00 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní dnešného zápasu. Prajem dobrú noc a nezabúdajte, že v našich onlajn prenosoch ponúkame všetky stretnutia Detroitu. (03:39:42)
     
    S konštatovaním, že Detroit dokázal v tretej tretine dokonať svoj obrat z 0:2, na 3:2 sa s vami pomaly rozlúčim. New York Rangers dnes siahal minimálne na bod, no najprv prehajdákal priaznivý stav a v čase, kedy prehrával, nedokázali jazdci využiť viacero dobrých príležitostí a najmä niekoľko minútovú početnú výhodu o dvoch hráčov.

    Slovenská stopa v zápase

    Tomáš Tatar (DET) 0+1, 4 strely, 13:41 minút strávených na ľade
    Tomáš Jurčo (DET) 0+0, 0 striel, 13:43 minút strávených na ľade
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Mats Zuccarello ukázal svoju obrovskú bojovnosť. Hodil sa za zdanlivo strateným pukom a z pádu ešte dokázal vyprodukovať zaujímavú strelu, ktorú však Jimmy Howard dokázal zlikvidovať!
     
    59:30
    Stemptniak sa snažil hrubou silou pretlačiť puk do siete Detroitu, no Jimmy Howard svoju bránku dokázal uhájiť!
     
    59:10
    Záverečný nápor jazdcov je tu! Talbot opustil hraciu plochu. Hostia sa o vyrovnanie budú snažiť v šestici.
     
    58:10
    Gustav Nyquist neuspel pri snahe vyhodiť puk z obranného pásma svojho tímu. Napokon mu prišiel do súboja k mantinelu pomôcť krajan Franzen. Švédska dvojica napokon čierne čudo dokázala dostať do stredne tretiny.
     
    57:35
    Spoza bránkovej čiary prišlo nahodenia na Talobotovu svätyňu. Brankár New Yorku nemal najmenší problém s pokrytím svojej bližšej žrde.
     
    57:00
    Pred záverečnými minútami tretej tretiny ešte nasleduje reklamná prestávka.
     
    56:00
    New York Rangers sa počas dlhých minút strávených v početnej prevahe dostal k niekoľkým obrovským šanciam. Okrem St. Louisa však nedokázal Howarda prekonať na dva krát ani Derick Brassard.
     
    54:40
    Joe Luis aréne jasá nadšením. Hokejistom červených krídel sa podarilo prežiť mimoriadne krušné momenty a víťazstvo Detroitu je tak opäť o čosi bližšie.
     
    53:37
    Obrovský zámok jazdcov sa vyrovnaním neskončil! Najbližšie k nemu bol Martin St. Louis, ktorý dostal výbornú prihrávku, zakončil z prvej, no za už prekonaného Howarda zasiahlo brvno detroitskej svätyne!
     
    52:37
    Neskutočné! Ďalšie vylúčenie na strane Detroitu, na trestnú lavicu sa musel chtiac-nechtiac pobrať aj Ericsson. New York bude hrať dlhočiznú presilovku o dvoch hráčov!
     
    52:26
    Polovica z trestu Quinceyho je už minulosťou. Hokejisti New Yorku Rangers zatiaľ pôsobia ťažkopádnym dojmom a nevedia si vypracovať akúkoľvek príležitosť.
     
    51:20
    Glendening odviedol pri oslabení 3 proti 5 obrovské penzum práce a cenné sekundy dokonca dokázal našetriť i v útočnom pásme.
     
    50:26
    Kyle Quincey dostal 2+2 za hru s vysokou hokejkou. Obrovská príležitosť pre Rangers na vyrovnanie.
     
    50:13
    Domácim sa zatiaľ darí bez väčších problémov brániť. Prichádza však komplikácia, pretože rozhodca opäť signalizuje vylúčenie na strane Detroitu.
     
    49:13
    Detroit spravil chybu pri striedaní. Hráčov v červenom drese bolo na ľadovej ploche priveľa. Presilovka pre New York Rangers.
    Darren HELM - 3:2

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 35. Riley Sheahan (Johan Franzen), 36. Luke Glendening (Joakim Andersson, Drew Miller), 48. Darren Helm (Danny DeKeyser, Tomáš Tatar) – 10. Kevin Klein (Kevin Hayes, Carl Hagelin), 15. Rick Nash (Derick Brassard)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Smith, Kindl – Nyquist, Zetterberg, Franzen, Tatar, Dacjuk, Helm, Jurčo, Sheahan, Weiss, Miller, Glendening, Andersson.
    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – Girardi, McDonagh, Staal, Boyle, Klein, Hunwick – Zuccarello, Brassard, Nash, St. Louis, Stepan, Kreider, Stempniak, Hayes, Hagelin, Fast, Moore, Miller.