Jaroslavľ – CSKA Moskva 0:4 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
CSKA Moskva
Sobota 06.12.2014, 15:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Končí sa stretnutie, v ktorom CSKA Moskva potvrdilo aj bez svojich najväčších hviezd Radulova a Arťuchina rolu papierového favorita a dominujúceho mužstva celej KHL a zvíťazilo na ľade Lokomotivu Jarosľavl v pomere 0:4. Hostia boli mimoriadne efektívny a dokázali zúžitkovať svoje šance, čo sa nedá povedať o domácich, ktorý ak chcú pomýšľať na play-off tak budú musieť zabrať. Ja sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte príjemný zvyšok večera. (17:16:07)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Zápas sa už len dohráva, hráči domáceho mužstva toho majú dosť a evidentne už nevládzu.
     
    59:01
    Minúta do konca tretej tretiny.
     
    58:08
    Kvartalnov teraz odchádza na hráčsku lavicu s nepríjemnou grimasou, po tom čo sa rútil do súboja s Konkovom, ktorý sa zohol a hráč hostí prepadol cez jeho telo priamo do mantinelu. Konkov dostával za tento zákrok menší trest.
     
    57:42
    Z rohu klziska sa teraz do zakončenia dostal Jan Muršak, nedokázal však zakončiť ideálne a puk končí mimo domácej brány.
     
    57:33
    Da Costa sa teraz dobrým pohybom dostal až pred bránku, pred strelou však volil prihrávku a hostia pokračujú v tlaku.
     
    56:17
    Veľký závar pred domácou bránkou sa nekončí gólom, hostia sú pri chuti a za daného stavu môžu nacvičovať presilovú hru.
     
    55:47
    Kolesnik likviduje strelu od Denisova, ktorý sa oprel do puku na modrej čiare.
     
    55:37
    Sme svedkami prvého vylúčenia domácich v tretej tretine, na trestnú lavicu odchádza po zbytočnom zákroku Novotný, ktorý dohral súboj v útočnom pásme.
     
    55:01
    CSKA s útočnou aktivitou aj za rozhodnutého stavu, hosťujúci hokejisti sa nebránia ani vidine piateho gólu v domácej sieti.
    Igor GRIGORENKO - 0:4
     
    53:26
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil GRIGORENKO.
    A je rozhodnuté! Hostia sa teraz dostali s pukom do útočného pásma, pričom Zhafjarov ho prenechal Grigorenkovi, ktorý volil strelu švihom, tú ešte Kolesnik dokázal vyraziť, na dorážku od toho istého hráča už bol prikrátky, keďže sa nedokázal presunúť. Domáci pristúpili k bráneniu Grigorenka veľmi laxne a doplatili na to štvrtým gólom vo svojej sieti.
     
    53:13
    Galimov likviduje strelu švihom od Apalkova a hra je následne prerušená.
     
    52:17
    Hráme dlho bez prerušenia, v tretej tretine sme doposiaľ videli iba jedného vylúčeného hráča, čo svedčí o tom že oba tímy si dávajú pozor a oproti ostatným tretinám hrajú disciplinovanejšie.
     
    51:15
    Domáci Galimov teraz okrem puku trafil aj hokejku brániaceho hráča hostí a tak puk netrafil ideálne ako chcel, hra je prerušená.
     
    50:01
    Veľká šanca hostí! Do zakončenia sa teraz dostal Da Costa, puk však strelou švihom poslal len do dobre postaveného Kolesnika, ktorý prerušuje hru.
     
    49:24
    Muršak si teraz vymenil puk so svojim spoluhráčom a následne sa snažil o strelu, tá však bola zblokovaná a Kolesnik tak nemusel zasahovať.
     
    48:54
    Hostia kontrolujú hru a začínajú s rozohrávkou za vlastnou bránkou.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 11. Grigorenko, 17. Stas, 28. Muršak (Costa), 54. Grigorenko (Zhafjarov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sidorov) – Kronwall, Jakovlev, Vasiljev, Holos, Gorochov(C), Ljubuškin, Višnevskij(A), Pašnin – Averin, Loktionov, Plotnikov(A), Konkov, Kontiola, Thornberg, Platt, Novotný, Kartajev, Galimov, Apalkov, Korškov
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov(C), Zajcev(A), Bilins, Kiselevič, Mišarin, Jegoršev, Naumenkov, Kuzmenko – Grigorenko(A), Prochorkin, Zhafjarov, S.Da Costa, Muršak, Hjalmarsson, Stas, Mamin, Žarkov, Volkov, Ljubimov, Kvartalnov

    Rozhodca: Gašilov, Naumov – Parfjonov, Sysujev