Košice – Ružomberok 2:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 1:0 (kon.) | Myjava – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
MFK Košice
2:1 (2:1)
MFK Ružomberok
Sobota 29.11.2014, 13:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Milan Dimun.
     
    86
    Košičania napokon loptu rozohrali dopredu a poriadne to tam roztočili! Ružomberčania si musia v defenzíve dávať veľký pozor, pretože štvrtý gól by bol pre nich zrejme konečný.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza Dávid Škutka.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Juraj Vavrík, prichádza Michal Habánek.
     
    78
    Za nešportové správanie vidí žltú kartu domáci Viazanko.
     
    75
    Zranenie Petra Kavku napokon bolo vážnejšie, než to z tribúny vyzeralo! Košický hráč musí trávnik opustiť. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Ivan Ostojić.
     
    73
    Center do pokutového územia poslal Bukata a lopta sa následne odrazila k Haskičovi. Ten prudko pálil spoza šestnástky, ale iba nad brvno.
     
    62
    Hosťujúci Nagy ukázal obrovskú bojovnosť a dostal sa s loptou až do šestnástky! Obetavo sa predral cez celú obranu, ale vo finálnej fáze mieril dobre tiesnený iba nad brvno.
     
    54
    Košičania opäť v skvelej príležitosti! Spoza šestnástky tvrdo vypálil Bukata, no jeho prízemná strela letela iba veľmi tesne vedľa bránky. Putnocký nezasahoval.
     
    53
    Pozor ale na rýchly brejk domáceho tímu! Bol to zrejme Haskič, kto tvrdo zakončoval po bleskovom prechode, ale trafil iba súperovho obrancu.
     
    51
    Domáci hráči sa teraz po zemi dostali až do vápna bolo to tam veľmi nebezpečné! Putnocký mal čo robiť, aby sa v zmätku zorientoval, ale hostia napokon náročnú situáciu zvládli.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Boris Turčák, prichádza Tomáš Gerát.
     
    34
    Košice dali gól!

    NERMIN HASKIČ sa dostal do pokutového územia, odpútal sa od obrancu, vypracoval si priestor na strelu a nechytateľne zakončil! Domáci tím ide do vedenia.
     
    27
    Ružomberok sa presunul do útoku a bola z toho veľmi zaujímavá situácia! Adam si už za šestnástkou sklepával loptu na strelu, no napokon sa mu do nej vrhol jeden z košických obrancov.
     
    23
    Košice dali gól!

    Košičania po menšom faule získali výhodu priameho kopu tesne spoza bočnej strany šestnástky. Šinglár zahral loptu do vápna, tam sa k nej dostal OUMAR DIABY a je vyrovnané.
     
    13
    Ružomberok dal gól!

    Hostia sa dostali do prečíslenia troch proti dvom a končí sa to gólom! Na konci akcie bol JURAJ VAVRÍK, ktorý nekompromiesne zakončil k pravej žrdi Tofiloskiho bránky.
     
    6
    Z ničoho nič sa zrodila prvá väčšia šanca zápasu! Hosťujúci Zreľák ukázal svoje kvality a šprintoval za loptou, no v poslednej chvíli ho predbehol Tofiloski. Menší brejk tak končí pre hostí neúspešne.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 23. Diaby, 34. Haskič – 13. Vavrík

    Karty:   78. Viazanko (KOS)


    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Huk, Korijkov, Kavka (75. Ostojić) – Bašista, Šinglár (C), Viazanko, Bukata – Diaby (82. Škutka), Haskič (90. Dimun).
    Náhradníci: Ružinský – Ostojić, Djordjevič, Dimun, Pačinda, Škutka, Novák.

    MFK Ružomberok: Putnocký – Kružliak, A. Lovás, Práznovský, Már. Almaský – Nagy, Lupták, Turčák (46. Gerát), Vavrík (79. Habánek) – Zreľák (C), Vaniš.
    Náhradníci: Šavol – Ondrek, Habánek, Nosek, Ferenčík II., Gerát, Liener.

    Rozhodca: Jaška – Sluk, Kováč

    Diváci: 785