Bonusia Ostrava – Vítkovice 1:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Olomouc 4:3 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
FBS Olomouc
cz Piatok 28.11.2014, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    58:24
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají znovu do vedení. IVANA HYRŠLOVÁ se uvolnila od mantinelu a překrásnou střelou vymetla všechny pavučinky ve vzdálenějším růžku branky Davidové. Asistence: Barbora Šádková.
     
    50:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pěkná individuální akce LUCIE VYSLOUŽILOVÉ, která vystihla rozehrávku domácích, protáhla se kolem soupeřky a sama proti Velčické zachovala klidnou hlavu a krátkou rychlou kličkou srovnává stav utkání. Bez asistence.
     
    37:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    K volnému úderu se postavila ALICE PAVLÍKOVÁ a její střela si našla mezi několika těly cestu až do sítě. Velčická toho zřejmě moc neviděla. Bez asistence.
     
    36:59
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Poté co domácí tým přečkal nápor a šance Olomouce, střílí třetí branku a odskakuje na rozdíl dvou gólů. Zhruba z poloviny hřiště zkusila štěstí Valášková, jejíž pokus tečovala IVANA HYRŠLOVÁ a Davidová nestihla zareagovat. Asistence: Dana Valášková.
     
    18:36
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí florbalistky otáčejí stav zápasu. Tvrzníková pokračovala ve své akci, vrátila míček před branku, kde se ho snažila za Davidovou poslat Hyršlová. olomouckou brankářku zachránila tyčka. Míček se ale odrazil k TEREZE TRUNEČKOVÉ, která si ho srovnala na čepel a poslala ho nekompromisně pod víko. Asistence: Ivana Hyršlová.
     
    06:27
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Domácí kapitánka oslovila IVANU HYRŠLOVOU, která si udělala dva kroky na střed a trefila se přesně nad ruku Davidové. Asistence: Dana Valášková.
     
    00:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do brzkého vedení. Po rozehrávce Vinohrad se hra rychle přesunula před Velčickou, kde se k míčku dostala ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ, která prudkou střelou nedala Velčické šanci. Bez asistence.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 7. Hyršlová (Valášková), 19. Trunečková (Hyršlová), 37. Hyršlová (Valášková), 59. Hyršlová (Šádková) – 1. Pantělejevová, 38. Pavlíková, 51. Vysloužilová


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Velčická (Kutnarová) – Hyršlová, Schwarzová, Tvrzníková, Reichová, Honzová, Čermáková, Bartošová, Strejcovská, Trunečková, Jiříčková, Valášková, Šádková, Javorská, Fialová, Kuchařová
    FBS Olomouc: Davidová – Reimerová, Janošová, Pavlíková, Nováčková, Vysloužilová, Oháňková, Machů, Kamínková, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Sklenářová, Pantělejevová, Lišková

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt