FK Dinamo Moskva – Panathinaikos 2:1 (kon.) | FK Krasnodar – Lille 1:1 (kon.) | Rijeka – Liége 2:0 (kon.)
Feyenoord – Sevilla 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Everton 0:2 (kon.) | Slovan Bratislava – YB Bern 1:3 (kon.)
Sparta Praha – Neapol 0:0 (kon.) | D.Kyjev – Rio Ave 2:0 (kon.) | Aalborg – FCSB 1:0 (kon.)
Minsk – Solún 0:2 (kon.) | Guingamp – Fiorentina 1:2 (kon.) | Lokeren – Légia Varšava 1:0 (kon.)
Trabzonspor – Met. Charkov 3:1 (kon.) | Zürich – Limassol 3:1 (kon.) | Villarreal – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
Helsinki – Kodaň 2:1 (kon.) | Turín – Brugge 0:0 (kon.) | Tottenham – Partizan 1:0 (kon.)
Asteras – Besiktas 2:2 (kon.) | Celtic – Salzburg 1:3 (kon.) | Giurgiu – D. Záhreb 1:0 (kon.)
Saint-Étienne – Karabach 1:1 (kon.) | Inter – Dnipropetrovsk 2:1 (kon.)
koniec
FK Krasnodar
1:1 (1:0)
Lille OSC
Štvrtok 27.11.2014, 18:00 • Kuban Stadium (Krasnodar) • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    V Krasnodare je dobojované. Zápas končí nič neriešiacou remízou 1:1. Pre domácich to znamená definitívny koniec v európskej súťaži číslo dva. Lille sa zas musí spoliehať na dnešné víťazstvo Evertonu vo Wolfsburgu a následne na svoj triumf nad nemeckým mužstvom. O deľbe bodov rozhodol desať minút pred koncom Roux. Domáci sa ešte v závere pokúšali strhnúť na svoju stranu, no márne.

    Z Kuban Stadium je to všetko, ďakujem za pozornosť. (20:31:19)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V samom závere zápasu ešte jedna žltá karta pre v závere prichádzajúceho Wandersona, ktorý pri čiare podrazil Corchiu.
     
    90+2
    Priamy kop Krasnodaru ponúkol tvrdú ranu k ľavej žrdi, ktorá napriek veľkej vzdialenosti vypadla neistému Enyeamovi z rúk, ale bude z toho iba roh.
     
    90+1
    Ari sa už chystal na rozhodujúci úder, ktorým by zvrátil výsledok na stranu Krasnodaru, no v nájazde ho zozadu za cenu žltej karty zastavil Baša. Ariho križoval ešte Rozehnal a preto Ivan Kružliak nesiahol po červenej.
     
    90
    Na druhej strane tu bola veľká príležitosť na kontru hostí, ktorú ale Ryan Mendes zakopal nepresnou prihrávkou Rouxovi na päty.
     
    89
    Tá však priniesla len nedôrazný a prikrátky center do šestnástky, ktorý dokázal odvrátiť albánsky stopér Baša.
     
    88
    Ma druhej strane sa to zaobišlo bez kartového napomínania, no domáci dostávajú k dispozícii zaujímavú štandardnú situáciu.
     
    86
    Nepresvedčivo pôsobiaci Petrov následne vidí kartové napomínanie za nebezpečný sklz proti centrujúcemu Mendesovi.
     
    85
    Striedajúci Ryan Mendes sa pár minút po svojom naskočení do zápasu mohol stať hrdinom Francúzov. Zo stredu ihriska ho na ľavej strane uvoľňoval ďalší náhradník Rio Mavuba. Mendes sa následne zbavil dnes priechodného Petrova, aby následne ponúkol krásny obstrel k vzdialenejšej žrdi. Jeho pokus zo šestnásty ale neletel presne do horného rohu bránky, čo ponechalo Dykanovi šancu na zákrok. Ten zvládol ukrajinský gólman dokonale, keď robinsonádou vytlačil do strany, kde už hasil Kaleshin.
     
    84
    Nolan Roux sa teraz vo vzduchu zavesil na Gazinskeho, ktoréo povalil k zemi a Ivan Kružliak mu následne právom ukázal žltú kartu.
     
    82
    Striedame i na domácej strane, kde trávnik opustí v druhom polčase už nie tak výrazný Pavel Mamaev. Na jeho miesto prichádza ofenzívnejší Wanderson.
     
    80
    Lille okamžite po góle strieda, keď ihrisko opustí Frey, ktorý sa dnes nedokázal výraznejšie presadiť. Nahrádza ho Ryan Mendes.
    Roux (BALMONT) - 1:1
     
    79
    Lille dalo gól!
    Teraz sa to už ale francúzskym hosťom podarilo a za svoju výraznejšiu aktivitu v druhom dejstve sú právom odmenení! Holohlavý režisér väčšiny akcií hráčov v žltom drese Florent Balmont si na pravej strane krásne narazil loptu s obrancom Corchiom, aby následne presne odcentroval do šestnástky. Tam sa dokázal uvoľniť zo zovretia NOLAN ROUX, ktorý pohotovou hlavičkou prekonáva dobre chytajúceho Dykana. Lille teda vyrovnáva, ešte to bude v závere zaujímavé.
     
    78
    Krasnodar sa už momentálne koncentruje výhradne na defenzívu. Lille hrá podstatne aktívnejšie, no stále nedokáže zmazať jednogólové manko.
     
    77
    Hostia tak mohli rozohrávať rohový kop, ktorý však bezpečne lapil do svojich rukavíc ukrajinský brankár Andriy Dykan.
     
    76
    Po voľnom kope na druhej strane tu bola veľké príležitosť pre Rodelina, ktorého konocvku zo siedmich metrov zablokoval Martynovich.
     
    75
    Ricardo Laborde sa teraz dobre rozbehol s loptou, ale v závere jeho individuálnej akcie ho zastavila posledná inštancia v podobe Gueyeho.
     
    74
    Francúzsky celok sa nepresadil ani z následnej druhej vlny, pričom snahu hostí následne zakončil nedovolený zákrok Balmonta.
     
    73
    Balmont bol zozadu faulovaný Arim, čo znamenalo ďalšiu štandardku pre OSC, ktorú ale sám Ari dokázal aj odvrátiť.
     
    72
    Loptu mu následne vypichol Rio Mavuba a bolo po príležitosti na ohrozenie hosťujúceho strážcu svätyne.
     
    71
    Jeho kolega Enyeama pokračuje v ľahkovážnom výkone, keď rozohrávkou znovu prihrával do šance Pereyrovi, ktorý ale teraz zaváhal.
     
    70
    Lille teraz nasťahované na polovici domácich, kde sa im ale nedarí vytvoriť nič, čo by mohlo nejakým spôsobom ohroziť Dykana.
     
    69
    Michael Frey teraz v nedovolenom postavení mimo hru, čím končí ďalšia ofenzívna akcie Lille s cieľom vyrovnať skóre.
     
    67
    Po troch štvrtinách zápasu končí i hosťujúci špílmacher Marvin Martin, ktorého na hracej ploche nahradí s deviatkou Ronny Rodelin.
     
    66
    Na zemi aj Beria, ktorému sa málinko pomstil práve Laborde. Krasnodaru tieto nervózne minútky ale rozhodne vyhovujú.
     
    65
    Striedajúci Ricardo Laborde teraz nepríjemne faulovaný zozadu od Gueyeho, ktorý tak rovná bilanciu žltých kariet.
     
    64
    Čerstvý Laborde sa teraz rútil do veľkej šance, no zozadu ho stačil dobehnúť a aj odzbrojiť výborný David Rozehnal.
     
    63
    Lille by na uchovanie postupových nádejí potreboval otočiť tento zápas. Má na to ešte polhodinku hry vrátane nadstavenia.
     
    62
    Po prvýkrát strieda i hosťujúci manažér René Girard, ktorý na trávnik posiela svojho obvyklého kapitána Ria Mavubu. Miesto mu prenechal Delaplace.
     
    61
    Jeho náskok sa ale v úvodnej štvrťhodine druhého polčasu neraz otriasal v základoch. Zatiaľ ale naďalej trvá.
     
    60
    Podobne následne nožničkami mieril i Nolan Roux, ktorý napálil loptu do nebies. Po hodine hry stále vedie Krasnodar.
     
    59
    Balmont sa snažil vyzrieť na Dykana ďalekonosnou strelou, no jeho projektil mieril len vysoko na Ukrajincovu bránku.
     
    58
    Bolo to vôbec prvé napomínanie, ktoré udelil Ivan Kružliak. Ten nastolil benevolentnejší režim, ktorý sa mu zatiaľ vypláca.
     
    56
    Desať minút po polčasovej prestávke tu máme vôbec prvé kartové napomínanie, ktoré Pereyra obdržal za podkopnutie Rouxa.
     
    55
    Krasnodar sa po zmene strán absolútne nedokáže dostať do tempa, navyše v zadných radoch si nedokáže poradiť s aktívnou hrou Lille.
     
    54
    Zatiaľ k nemu neprichádza, aj keď v 47. minúte boli k nemu Francúzi veľmi blízko. Bašov gól ale pre faul správne neplatil.
     
    53
    OSC je po prestávke podstatne aktívnejšie, než tomu bolo v úvodnom dejstve. Vyrovnanie akoby viselo vo vzduchu.
     
    52
    Dykan teraz veľmi zle rozohrával priamo na nohu Bériu, ktorý sa následný centrom snažil nájsť Freya. Pred ním ale na výbornú Sigurdsson.
     
    51
    Lille pre zmenu kontrovalo ďalším rohovým kopom, ktorý ale po Corchiovom centri dokázal odvrátiť do bezpečia Joazinho.
     
    50
    Následne sa o slovo znovu hlásil postrach Ari, ktorý z ľavej strany šestnástky krížom takmer prekonal Enyeamu. Brazílsky forward mieril mimo.
     
    49
    Rušno ale bolo i na druhej strane, kde padol v šestnástke Ari, no David Rozehnal ho podľa Ivana Kružliaka nefauloval.
     
    47
    Meniť sa už ale mohlo i skóre a čoraz nebezpečnejšie Lille mohlo hneď dvakrát vyrovnať. Najskôr tu bol voľný kop z ľavej strany, ktorý Corchia zakrútil na zadnú žrď. Tam nedokázal Martynovich ustrážiť Rouxa, ktorý presnou koncovkou k ľavej žrdi takmer otvoril strelecký účet hostí. Andriy Dykan ale vytiahol bravúrny zákrok, ktorým vytlačil loptu na rohový kop. Ten zas priniesol gólovú hlavičku Bašu, ktorý sa ale k vyrovnávajúcemu gólu pretlačil i za pomoci nedovoleného postrčenia domáceho obrancu. Pokračujem za stavu 1:0.
     
    46
    Domáci začínajú druhé dejstvo jednou zmenou, keď namiesto skúseného Marata Izmailova príde na hraciu plochu Ricardo Laborde.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Za nami je úvodné dejstvo na Kuban Stadium v Krasnodare. Domáci v ňom boli lepším tímom a po zásluhe sa dočkali i úvodného gólu, keď sa desať minút pred prestávkou presadil Ari. Ešte predtým bol domácim správne odobratý gól Pereyru. Na druhej strane pohrozil jedine Nolan Roux, ktorého ale dokázal vychytať Dykan. Po prvom polčase teda OSC Lille po zásluhe prehráva 0:1.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Artur Jędrzejczyk, cez ktorého v súboji prepadol Nolan Roux, skutočne nemôže pokračovať ďalej a ešte pred prestávkou opúšťa hraciu plochu na nosidlách. Nahrádza ho Martynovich.
     
    45+1
    Zatiaľ sme z nich ale neodohrali ešte ani sekundu, pretože na hracej ploche zostáva ležať otrasený stopér Artur Jędrzejczyk.
     
    45
    K úvodnému dejstvu sa pridávajú ešte dve nadstavené minútky, ktoré svietia na tabuľke, ktorú nad svojou hlavou drží štvrtý arbiter Mokoš.
     
    44
    Krasnodar sa teraz snaží prežiť záver úvodného dejstva za priaznivého stavu 1:0 a proti pasívnemu Lille sa im to zatiaľ i darí.
     
    43
    Jonathan Delaplace sa teraz snažil na ľavej strane získať voľný kop pre hostí, no Ivan Kružliak ukázal na malé vápno Krasnodaru. Päťka.
     
    42
    Strelecký uhol pre OSC ale nebol až tak ideálny, ako sa na prvý pohľad zdalo a lopta beztak napokon skončila len na múre.
     
    41
    Teraz sa ale domáci musia brániť nepríjemnému priamemu kopu hostí, ktorý sa bude rozohrávať z asi dvadsiatich metrov.
     
    39
    Petrov napokon drobné zdravotné problémy rozchodil a bude môcť pokračovať ďalej. Krasnodar naďalej vedie o jeden.
     
    37
    Na druhej strane ale mohlo byť veľmi rýchlo vyrovnané! Francúzsky tím mohol udrieť zo svojej prvej vážnejšej príležitosti v zápase. Gól sa im v najvhodnejšom možnom okamžiku ale vsietiť nepodarilo. Po ľavej strane sa cez Petrova prehnal Roux, ktorý využil zranenie domáceho krajného obrancu. Ten v polke šprintérskeho súboju začal pokrivkávať. Roux to využil na prudkú strelu k bližšej žrdi, no ukrajinský gólman Dykan sa stihol k svojej pravej žrdi presunúť včas a Francúzov prízemný pokus vytesniť mimo priestoru troch žrdí.
    Ari (MAMAEV) - 1:0
     
    35
    Krasnodar dal gól!
    Najväčší postrach v domácom drese dnes znovu udrel a Krasnodar sa zaslúžene dostáva do jednogólového vedenia! Yuri Gazinskiy rozohrával zo stredu ihriska na šestnástkový oblúk, kde stál nekrytý Pavel Mamaev, ktorý geniálnym dotykom z prvej prehodil do šance ARIMU. Ten prešiel do šestnástky cez priestor, ktorý mal pokrývať David Rozehnal. Ten ho ale zastaviť nedokázal a tak sa brazílsky útočník ocitol zoči-voči Enyeamovi, ktorého poľahky dokázal obstreliť. Lopta napokon doskákala presne k pravej žrdi, ruský celok sa desať minút pred prestávkou ujíma vedenia!
     
    34
    René Girard krúti hlavou. Francúzsky manažér zatiaľ rozhodne nemôže byť spokojný s výkonom svojich zverencov.
     
    33
    Joazinho sa na ľavej strane snažil poslať do šance Ariho, ktorého ale tentokrát výborne zavrel kapitán hostí Baša.
     
    32
    Na druhej strane agilný Ari vybojoval rohový kop z ľavej strany, ktorý ale tentokrát nepriniesol žiadne zmätky pred Enyeamom.
     
    31
    V ofenzíve sa ocitol i výber Reného Girarda, ktorý na konci svojej akcie vyprodukoval iba Rouxovu koncovku do stredu bránky.
     
    29
    FK Krasnodar ale mohol znovu udrieť! Lille sa už celkom zahráva s vlastným osudom v základnej skupine H. Po Ariho aktivite tu bol pre domácich rohový kop z ľavej strany, ktorý už tradične rozohrával Mauricio Pereyra. Ten centroval na bližšiu žrď, kde znovu zakončoval islandský stopér Sigurdsson. Ten svoju hlavičku ešte obtrel o Rozehnala, ktorý zmenil trajektóriu strely. Vincent Enyeama zostal na okamih zaskočený, no napokon dokázal loptu reflexívne vraziť a na dvakrát ju i získať pod svoju kontrolu.
     
    28
    Tí sa ale taktiež presadzujú len veľmi komplikovane. Po Ariho práci tu teraz bude rohový kop pre ruského zástupcu.
     
    27
    Výkonom zatiaľ ale ani jeden celok o práve zahrať si jarné šestnásťfinále nepresvedčil. Aktívnejší stále domáci hráči.
     
    26
    Momentálne sa na hracej ploche viacej bojuje, než hrá futbal. Oba celky dnes potrebujú vyhrať, aby si udržali nádej na postup zo skupiny.
     
    25
    Rohový kop si vyskúšali i hostia v žltom prevedení, no Dykan si na svoje konto pripísal ďalší v pohode stiahnutý center.
     
    24
    Andriy Dykan s ňou nemal najmenšie problémy, no na druhej strane sa nezapotil ani Enyeama, ktorý pozbieral nepresnú prihrávku Gazinskeho.
     
    23
    Ten posielal Pereyra až príliš blízko k Enyeamovi, ktorý dokázal vyraziť loptu do bezpečia. Na konci hosťujúceho brejku Balmontova strela do stredu bránky.
     
    22
    Kaleshin sa dokázal naštartovať na ľavej strane, no cez Corchiu svoj center do šestnástky neposlal. Kapitán FK ale získal roh.
     
    21
    Ari sa zatiaľ príliš nedokáže presadiť a nepodarilo sa mu to ani po Pereyrovej prihrávke, na ktorú reagoval v nedovolenom postavení mimo hry.
     
    20
    Lille sa teraz darí aspoň čiastočne vyrovnávať hru, ale do žiadnych gólových príležitostí táto ich snaha zatiaľ nevedie.

     
    19
    Ďalší Corchiov center z pravej strany mal tentokrát osloviť Delaplaceho, ale i ten bol na jeho prihrávku prikrátky.
     
    18
    Po dlhšom čase sme videli vzruch u na druhej strane, kde sa Frey snažil doskočiť center z pravej strany od Corchiu. Márne.
     
    17
    Stále ale platí, že domáci sú podstatne nebezpečnejším mužstvom a viacej sa snažia vydobyť si možnosť hrať o postup.
     
    16
    Následne si vysokú loptu do šestnástky spracovával Ari, ktorému ju ale v poslednej chvíli vykopol vracajúci sa Delaplace.
     
    15
    Rohový kop domácim nevyšiel a z druhej vlny sa nedokázal presadiť ani Gazinskiy, ktorý pálil prudko, ale nad bránku.
     
    13
    Joazinho sa teraz a ľavej strane snažil zbaviť Corchiu, čo sa mu podarilo len na pol, keďže následne na roh odkopával Baša.
     
    11
    Po zaujímavej gólovej príležitosti pri Sigurdssonovej hlavičke, ktorá padala tesne pod brvno hosťujúcej bránky, sa mohli domáci znovu dočkať otváracieho gólu. Enyeama najskôr pohotovo reagoval na padajúci list islandského stopéra, aby ho po následnom rohu ohrozil i Pavel Mamaev. Ten sa po Izmailovej prihrávke pretiahol po pravej strane až do šestnástky, odkiaľ sa snažil trafiť bližší horný roh hosťujúcej svätyne. Ruský záložník ale z piatich metrov napokon mieril tesne nad.
     
    9
    Krasnodar medzitým pokračoval prvým rohovým kopom, ktorý priniesol Sigurdssonovu hlavičku presne pod brvno. Nedôrazný pokus ale stačil Eneyeama vyraziť.
     
    7
    Teraz ale mohli domáci udrieť z ničoho nič, no otvárací gól Krasnodaru zrejme správne neplatí. Brankár Enyeama sa neprezentoval práve najpresnejšou rozohrávkou, z čoho mohol ťažiť Pavel Mamaev. Ten posielal oblúčik do behu pre Pereyru, ktorý šprintoval do voľného priestoru. Uruguajskému stredopoliarovi sa podarilo prekonať hosťujúceho gólmana, no jeho radosť následne ukončil Ivan Kružliak, respektíve jeho asistent. Ten totiž správne postrehol hokejový blok od jedného z domácich hráčov, ktorý z ofsajdu a navyše nedovolene takýmto spôsobom zastavil Rozehnala.
     
    6
    Hru sa do svojich rúk snaží zobrať i doteraz pasívnejší Krasnodar. Domáci hráči sa ale len veľmi ťažko dostávajú cez stredový blok žltých.
     
    5
    Balmont bol následne nepríjemne atakovaný jedným z domácich hráčov, no Ivan Kružliak to nepovažoval za nedovolenú hru.
     
    4
    Následne tu bol Balmontov pokus zo strednej vzdialenosti, ktorý ale letel nejaké dva-tri metre nad domácu svätyňu.
     
    3
    Tí teraz takmer ohrozili gólmana Dykana, keď center z ľavej strany zakončoval hlavou Roux. Lopta mu ale ideálne nesadla.
     
    2
    V úvode krasnodarskej zimy sledujeme rozháranú hru z oboch strán. Pri lopte sú zatiaľ častejšie hostia z Francúzska.
     
    1
    Hostia v žltej sade dresov práve odštartovali dnešné stretnutie. Krasnodar v tradičnej zeleno-čiernej kombinácii sprava-doľava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Kubaň Krasnodar: Dykan – S. Petrov, Jedrzejczyk, R. Sigurdsson, Kaleshin (C) – Izmailov, Mamaev, Gazinskiy, M. Pereyra, Joãozinho – Ari
    Náhradníci: Sinitsyn – Martynovich, Wanderson, Burmistrov, Adzhindzhal, Laborde Lanin
    Manažér: Aleh Konanaw (BLR)

    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Baša (C), Rozehnal, Béria – Delaplace – Balmont, I. Gueye – M. Martin – M. Frey, Roux
    Náhradníci: Elana – Rodelin, S. Meité, Soumaoro, R. Mendes, P. Souaré, R. Mavuba
    Manažér: René Girard (FRA)

    Rozhodca: Ivan Kružliak – T. Somoláni, O. Brendza – T. Mokoš (všetci SVK).
    ´
     
    Vitajte v mrazivom Rusku, kde sa hrá druhý zápas štvrtkového programu piateho kola skupinovej fázy Európskej ligy UEFA.

    Vo vrcholiacej skupine H nás čaká konfrontácia dvoch mužstiev, ktoré budú bojovať o možnosť potrápiť ešte dvojicu favoritov z Liverpoolu a Wolfsburgu.
    Len víťaz dostane ešte šancu zabojovať o postup do jarného šestnásťfinále Európskej ligy. Prvé stretnutie týchto dvoch tímov skončilo remízou 1:1.

    Skupina H:

    1. Everton: 2 – 2 – 0; skóre 8:2; body 8
    2. Wolfsburg: 2 – 1 – 1; skóre 11:8; body 7
    3. Lille: 0 – 3 – 1; skóre 2:5; body 3
    4. Krasnodar: 0 – 2 – 2; skóre 5:11; body 2

    FC Krasnodar si v lige drží slušnú fazónu, keď i po štrnástom kole stále sídli na druhej priečke. Na vedúci Zenit Petrohrad stráca momentálne osem bodov. Aktuálne umiestnenie by dnešnému hostiteľovi zabezpečovalo účasť v predkole Ligy majstrov. Krasnodaru sa v domácej súťaži darí, veď posledne si vyšliapol na CSKA Moskva (2:1) a predtým i na Rubin Kazaň (2:0).
    O poslednom víťazstve nad CSKA rozhodoval dvomi gólmi Ari. V skupinovej fáze Európskej ligy UEFA sa jemu ani jeho spoluhráčom zas tak príliš nedarí. Chabá je predovšetkým defenzívna hra Býkov. Zo všetkých mužstiev skupinovej fázy inkasoval viacej gólov len bratislavský Slovan a Apollon Limassol. Dnes potrebujú zeleno-čierni zvíťaziť, pretože jedine to im zabezpečí reálnu šancu na postup.

    Proti francúzskemu Lille to ale bude neľahká úloha. OSC totiž v doterajšom priebehu skupinovej fázy prehral len jediné stretnutie, keď v liverpoolskom Goodison Parku jasne nestačil na Everton (0:3). Kým Krasnodar sa trápi v defenzíve, v prípade francúzskeho zástupcu je to úplne naopak. Len štyri tímy totiž zaznamenali menej gólov, než práve výber Reného Girarda.
    Dogám sa príliš nedarí ani v domácej súťaži. Tretie mužstvo vlaňajšieho ročníka francúzskej Ligue 1 momentálne okupuje až štrnástu priečku! Na európske poháre ale stráca nie práve priepastných osem bodov, takže sezóna nie je pre Lille rozhodne stratená. Výkonnosť OSC má ale skôr klesajúcu tendenciu, veď z posledných piatich duelov vyťažili len jediný bodík.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 35. Ari (Mamaev) – 79. Roux (Balmont)

    Karty:   56. M. Pereyra (KRS), 86. S. Petrov (KRS), 90+3. Wanderson (KRS) – 65. I. Gueye (LIL), 84. Roux (LIL), 90+1. Baša (LIL)


    FK Krasnodar: Dykan – S. Petrov, Jedrzejczyk, R. Sigurdsson, Kaleshin (C) – Izmailov, Mamaev, Gazinskiy, M. Pereyra, Joãozinho – Ari
    Náhradníci: Sinitsyn – Martynovich, Wanderson, Burmistrov, Adzhindzhal, Laborde, Lanin
    Manažér: Aleh Konanaw (BLR)

    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Baša (C), Rozehnal, Béria – Delaplace – Balmont, I. Gueye – M. Martin – M. Frey, Roux
    Náhradníci: Elana – Rodelin, S. Meité, Soumaoro, R. Mendes, P. Souaré, R. Mavuba
    Manažér: René Girard (FRA)

    Rozhodca: Ivan Kružliak – T. Somoláni, O. Brendza – T. Mokoš (všetci SVK)