Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Čerepovec – Novgorod 3:4 (0:2 po s.n.) | Helsinki – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Petrohrad – Novokuzneck 6:2 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhreb – Jaroslavľ 3:4 (po pr.)
koniec
HC Slovan Bratislava
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Viťaz Moskovská oblasť
Štvrtok 27.11.2014, 19:00 • Štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    AFINOGENOV - 0:2
     
    59:21
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Pečiatka za týmto stretnutím, Diváci odchádzajú z hľadiska. Gól do prázdnej brány strieľa MAXIM AFINOGENOV. Bez Asistencie: Mario Kempe.
     
    58:49
    Backlund von z brány!
     
    53:36
    Konečne to prišlo, presilovka, na trestnú lavicu odchádza Selezňov.
     
    53:25
    Na druhej strane sa zaskvel Backlund, keď zneškodnil strelu Solodukina, ktorý sa po chybe obrany rútil naňho sám.
     
    47:48
    Jeglič zachytil puk, začal sa rútiť do pásma hostí stredom klziska, videl na ľavej strane Vondrku, posunul mu puk. Michal sa snažil poriadne pohotovo vystreliť, podarilo sa, avšak len do Sateriho.
     
    46:19
    Murley je dnes poriadne aktívny, potiahol si puk po pravej strane, posielal ho pred bránu na Bartoviča, ktorý ho ale nedokázal spracovať, škoda pre Slovan.
     
    41:46
    Sersen sa následne dopustil faulu, opäť presilovka Víťazu.
     
    41:30
    Sersen zachytil puk v strednom pásme, posunul ho do druhej vlny na Nagya, ktorý triafa žrdku!
     
    36:43
    Nepochopiteľné veci sa dejú na Slovane! Hráči Slovana sú často atakovaní, no bez trestu. Dve minúty za držanie pre Sersena. Piskot divákov.
     
    35:39
    Strela z otočky od Surového, len do pravého betónu. Následne aj Murleyho pokus skončil tentoraz na vyrážačke. Dnes ten gól nie a nie padnúť.
     
    29:57
    Vondrka vyzeral poriadne nabudene, rútil sa na ľavom krídle odkiaľ z kruhu vypálil poriadnu strelu, tá sa dostala len na betón brankára Víťazu Podolsk.
    CYGANOV - 0:1
     
    29:00
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Studená sprcha, pomer striel 18:8 a stav 0:1. Presilovkový gól Podolsku, keď najprv strieľal Kempe , aby sa potom do odkrytej brány presadil DMITRY CYGANOV, ktorý strelil vedúci gól Podolska! Asistencie: Mario Kempe, Roman Horák.
     
    28:42
    Nagy sa dostal do samostatného úniku v oslabení, Sateri si ale veril a aj ho vychytal! Obrovská škoda pre Slovan.
     
    28:28
    Zovretie puku Murleym, ten sa nevedel dostať z vlastného pásma. Odchádza na trestnú lavicu.
     
    25:30
    Sigaletova strata puku v strednom pásme neznamenala nebezpečenstvo, naopak na druhej strane sa dostal do šance Surový s Murleym. Tomáš bol na ľavej strane a videl korčuľujúceho Matta, ten však puk nedokázal tečovať.
     
    25:05
    Akcia patrila Sersenovi. Michal si hľadal priestor na strelu, no bol tiesnený, obkrúžil celé bránkovisko a až potom švihom vystrelil, len do Sateriho.
     
    21:27
    Kucheriavenko mal odkrytú ľavú stranu brány, stačilo ten puk len dobre trafiť, on to neurobil. Stav ostáva nezmenený!
     
    19:57
    Pred bránu sa dostal Bartovič, no ten žiadny vietor nerozdúchal. Matt Murley už ale áno, dovolil si fintičku na obrancu, ktorý ho za to potrestal hákom. Semenov dostáva dve minúty. Aj Matt Murley si sadá na trestnú za nešportové správanie. Ešte 51 sekúnd sa bude hrať 5 na 4.
     
    18:51
    Prvé vylúčenie v dnešnom zápase, za seknutie si sadá jeden z hráčov Víťazu. Sadá si Šitikov.
     
    14:02
    Koroľov sa rútil sám na Backlunda, ktorý ostal kľudný a vytiahol ďalší skvelý zákrok, stav ostáva nezmenený. Chyba defenzívny Slovana.
     
    10:40
    Víťaz bol v pásme domácich, opäť však nič svetaborného nevymyslel. Na druhej strane sa dostal do prečíslenia Nagy, ktorý nebezpečnbe vystrelil, Sateri len puk vyrazil. Pred bránou čítal Murley, ktorý doklepával puk za brankára. Ten však vytiahol perfektný zákrok a poriadne sa ponaťahoval!
     
    06:23
    Perfektná kontra na domácej strane! Murley zachytil puk v obrannej tretine, vymenil si puk s Bartovičom a začal korčuľovať do pásma hostí. Neulakomil sa a prihral puk naspäť na Bartoviča, ktorý mohol pohodlne streliť prvý gól nebyť dobre postaveného Sateriho! Najväčšia šanca zápasu.
     
    01:17
    Zachytený puk na modrej, podarilo sa to Ružičkovi, ktorý nahadzoval puk pred bránu. Ten sa dostal k Nagyovi, ktorý to skúsil. Trafil masku Sateriho – píska sa. Prvá dobrá šanca v zápase.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 29. Cyganov (Kempe, Horák), 60. Afinogenov (Kempe)


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Štajnoch, Sigalet, Brejčák, Baranka, Sersen,Mihálik, Luža – Surový, Murley, Bartovič – Nagy, Nedorost, Ružička – Jeglič, Tičar, Vondrka – Šťastný, Bližňák, Ölvecký.
    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri (Lysutin) – Porseland, Verešagin, Semenov, Grebeškov, Selezňov, Golovkov, Berďukov, Kudinov – Kempe, Horák, Cyganov – Afinogenov, Kucheriavenko, Šitikov – Koroľov, Kousal, Solodukin – Ivanov, Jakubov, Vyglazov

    Rozhodca: Jevgeni Gamalei, Sergei Gusev – Jevgeni Streltsov, Denis Tarasov