Buffalo – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (po pr.) | Detroit – Philadelphia 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 4:3 (po pr.) | Tampa Bay – NY Rangers 4:3 (kon.) | Florida – Carolina 1:0 (kon.)
Minnesota – LA Kings 0:4 (kon.) | Colorado – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – Calgary 0:2 (kon.)
koniec po predl.
New York Islanders
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
Washington Capitals
cz Štvrtok 27.11.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    TAVARES - 3:2
     
    64:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nakonec ale přeci jen rozhodují domácí o své výhře. O rozhodující branku se nemohl postarat nikdo jiný než domácí kapitán JOHN TAVARES, který dostal až moc prostoru a času na kruhu a prostřelil zápěstím Holtbyho střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Ryan Strome, Johnny Boychuk.
    OVEČKIN - 2:2
     
    38:46
    Washington právě vstřelil branku!
    I třetí přesilová hra zápasu je využita! Dvorní nahrávač Bäckström našel zpoza branky krosem milimetrovou přihrávkou ALEXANDRA OVEČKINA, který zamířil přesně k tyči a nedal tak Halákovi šanci. Asistence: Nicklas Bäckström, Marcus Johansson.
    HAMONIC - 2:1
     
    17:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ihned po buly se kotouč dostal k TRAVISU HAMONICOVI, jehož nahození skončilo až za Holtbym, který přes MArtina zřejmě neviděl černou gumu směřující na něj. Asistence: Cal Clutterbuck, Casey Cizikas.
    OVEČKIN - 1:1
     
    13:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku. Jejich typické rozložení do formace špičky zužitkoval ALEXANDR OVEČKIN, který po přihrávce Niskanena od modré propálil Halála ze své nejoblíbenější pozice na kruhu. Asistence: Matt Niskanen, Nicklas Bäckström.
    LEE - 1:0
     
    05:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nelson našel z rohu mezi kruhy Stroma, ale tomu nesedla střela a sjel mu puk z čepele, který dojel přímo k ANDERSOVI LEEMU na brankovišti, jenž zasunul puk za dezorientovaného Holtbyho. Asistence: Ryan Strome, Brendon Nelson.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 6. Lee (Strome, Nelson), 18. Hamonic (Clutterbuck, Cizikas), 65. Tavares (Strome, Boychuk) – 14. Ovečkin (Niskanen, Bäckström), 39. Ovečkin (Bäckström, Johansson)


    New York Islanders: Halák (Johnson) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Višňovský, Hickey – Okposo, Tavares (C), Kuljomin – Bailey, Nielsen, Grabovski – Nelson, Strome, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano.
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Schmidt, Hillen – Wilson, Bäckström, Ovečkin (C) – Brouwer, Burakovsky, Johansson – Ward, Beagle, Chimera – Latta, Fehr. Kuzněcov. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodca: Pollock, Rehman – Cormier, Morin

    Diváci: 16 170