Jekaterinburg – Omsk 5:2 (kon.) | A. Mytišči – Soči 2:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Avangard Omsk
Streda 26.11.2014, 15:00 • KrK Uralec, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Filipp METľUK - 5:2
     
    59:38
    Jekaterinburg dal gól!
    Absolútne fiasko hostí v záverečnej snahe o powerplay. Hostia pár sekúnd po stiahnutí gólmana Kostina z brány inkasujú opäť. Tentokrát sa zo stredného pásma do prázdnej brány bez problémov trafil FILIPP METĽUK. Bez asistencií.
     
    59:13
    Domáci hokejisti sa nevzdávajú a intenzívne forčekujú. Hostia to ešte predsa skúšajú v šestici a s prázdnou bránou!
     
    58:22
    Hosťujúci Paršin obdržal za zbytočné protesty desaťminútový osobný trest.
    Anatolij GOLYŠEV - 4:2
     
    58:22
    Jekaterinburg dal gól!
    Hosťom táto hra v šestici bez brankára poriadne nevyšla. Avangard prišiel o puk v strednom pásme, následne sa k nemu dostal ANATOLIJ GOLYŠEV, ktorý osamotene už trafil prázdnu bránu hostí. Asistenciu si pripisuje Alexej Simakov.
     
    58:05
    Avangard Omsk skúša absolútny vabank bez gólmana Kostina!
     
    56:37
    Tréner domáceho Avtomobilistu si vyžiadal oddychový čas!
     
    53:33
    Domáci Palušaj sa po veľmi zlej kombinácii hosťujúcich obrancov dostal do samostatného nájazdu, no napokon nedokázal prekonať betóny skvele pripraveného gólmana Kostina! Následne sa hostia previnili dvoma zakázanými uvoľneniami v rade.
     
    50:36
    Gólman Jakub Kovář si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok, keď po prečíslení dvoch na jedného zakročil svojou lapačkou! Sobotka našiel peknou prihrávkou Paršina, ktorý ešte urobil sťahovačku do protipohybu a následne bekhendom vystrelil, Kovář však nechal lapačku na správnom mieste a parádne zasiahol.
     
    48:10
    Domáci hokejisti sa dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Omsk je však stále pri puku a útočí.
     
    46:10
    Na rad prichádza presilová hra pre Avangard. Domáci Viklund obdržal dve minúty za držanie protihráča.
    Děnis PARŠIN - 3:2
     
    43:24
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia dokázali v úvode tretej tretiny zdramatizovať tento zápas kontaktným gólom! DENIS PARŠIN sa osamotený natlačil pred bránu gólmana Kovářa a napokon ho bez problémov prekonal. Brána sa síce posunula, no až po tom, čo bol puk za bránkovou čiarou. Asistenciu si pripisuje Kirill Ljamin.
     
    40:01
    V úvode tretej tretiny nastupuje do brány hostí gólman Kostin, ktorý strieda Barulina!
     
    37:34
    Gól hostí napokon neplatí! Gólman Kovář si na svoje konto teda pripísal fantastický zákrok, keď mu puk po strele od Paršina síce prešiel pomedzi nohy, no napokon ho na bránkovej čiare vychytal svojou lapačkou! Český gólman sa v tejto chvíli stal veľkým adeptom na zákrok týždňa.
     
    37:34
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia ukázali, že ani za nepriaznivého výsledku sa nevzdávajú a dokázali vsietiť kontaktný gól! Alebo to bol zákrok gólmana Kovářa?

    Bude sa telefonovať!
    Alexandr POPOV - 3:1
     
    35:21
    Avangard Omsk dal gól!
    Nedáš? Dostaneš! Presne toto pravidlo sa tentokrát potvrdilo a poprvýkrát v zápase sa z gólu radujú aj hostia. Perežogin sa bleskovo presunul po pravom krídle až ku bráne gólmana Kovářa, následne krátkou prihrávkou našiel nebráneného ALEXANDRA POPOVA, ten sa už nemýlil a trafil odkrytú bránu domáceho celku. Asistenciu si pripisuje Alexander Perežogin.
     
    34:50
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po rýchlom úniku cez pravé krídlo v znení Rybakova sa k puku na ľavej strane dostal nebránený Golyšev, no jeho projektil smeroval len vedľa Barulinovej brány.
    Gilbert BRULE - 3:0
     
    31:52
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti napokon dokázali skórovať aj v presilovej hre a dostávajú sa do trojgólového vedenia! Po skvelej strele spoza kruhov od Lepista sa k puku pred gólmanom Barulnom dostal GILBERT BRULE, ktorý už neváhal a bez problémov skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Sami Lepisto a Anton Lazarev.
     
    29:57
    Hráči Jekaterinburgu majú k dispozícii presilovú hru. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Kolarik.
     
    24:25
    Tréner hostí si vyžiadal oddychový čas!
     
    24:25
    Hosťujúci gólman Barulin si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok! Tentokrát sa cez troch obrancov hostí preštrikoval Simakov, ktorý Barulinove betóny neprekonal, následne z ľavej strany pálil Golyšev, no aj ten trafil len pozorného Barulina.
    Vitalij POPOV - 2:0
     
    23:25
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti nenechali na seba dlho čakať a ich prvý vážnejší útok v druhej tretine sa končí gólom. VITALIJ POPOV sa s pukom dostal na pravé krídlo, následne skvele vystrelil z hranice pravého kruhu a prekonal gólmana Barulina, ktorý bol fantasticky clonený a nevidel takmer nič. Asistenciu si pripisuje ARŤOM GAREJEV.
     
    17:20
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Alexandra Popova z tesnej blízkosti skvele zapracoval svojimi betónmi!
    Sami LEPISTO - 1:0
     
    13:17
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti zovreli svojich súperov v ich obrannom pásme a napokon dokázali skórovať! Lepisto získal puk na útočnej modrej čiare, pekne vystrelil, jeho strelu síce tečoval jeden z obrancov hostí, no gólman Barulin už nevedel zasiahnuť, keďže pred bránou sa najlepšie zorientoval GILBERT BRULE a ten Barulina prekonal. Asistencie si pripisujú hráči Aaron Palušaj a Sami Lepisto.
     
    06:09
    Na rad prichádza presilová hra pre Avtomobilist. Hosťujúci Mozer si odchádza sadnúť na dve minúty za podrazenie.
     
    03:24
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Domáci Vitalij Popov obdržal dvojminútový trest za držanie protihráča.
    Góly a asistencie: 14. Brule (Palušaj, Lepisto), 24. V. Popov (Garejev), 32. Brule (Lepisto, Lazarev), 59. Golyšev (Simakov), 60. Metľuk – 36. A. Popov (Perežogin), 44. Paršin (Ljamin)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepisto, Metljuk, Antonov, Trjamkin, Gusev, Žuravľov, Jegin – Brule, Lazarev, Palušaj – Rybakov, Simakov, Golyšev – Lewandowski, Michnov, Bumagin – Komarov, Garejev, V. Popov
    Avangard Omsk: Barulin (41. Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin, Vasiľev – Sobotka, Paršin, Kalinin – Lemťugov, Mozer, Wandell – Perežogin, A. Popov, Kolarik – Berdnikov, Rasskazov, Pervušin – Semjonov

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Sergej Beljajev – Alexej Maitak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 5000