Jekaterinburg – Omsk 5:2 (kon.) | A. Mytišči – Soči 2:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Avangard Omsk
Streda 26.11.2014, 15:00 • KrK Uralec, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Filipp METľUK - 5:2
     
    59:38
    Jekaterinburg dal gól!
    Absolútne fiasko hostí v záverečnej snahe o powerplay. Hostia pár sekúnd po stiahnutí gólmana Kostina z brány inkasujú opäť. Tentokrát sa zo stredného pásma do prázdnej brány bez problémov trafil FILIPP METĽUK. Bez asistencií.
    Anatolij GOLYŠEV - 4:2
     
    58:22
    Jekaterinburg dal gól!
    Hosťom táto hra v šestici bez brankára poriadne nevyšla. Avangard prišiel o puk v strednom pásme, následne sa k nemu dostal ANATOLIJ GOLYŠEV, ktorý osamotene už trafil prázdnu bránu hostí. Asistenciu si pripisuje Alexej Simakov.
    Děnis PARŠIN - 3:2
     
    43:24
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia dokázali v úvode tretej tretiny zdramatizovať tento zápas kontaktným gólom! DENIS PARŠIN sa osamotený natlačil pred bránu gólmana Kovářa a napokon ho bez problémov prekonal. Brána sa síce posunula, no až po tom, čo bol puk za bránkovou čiarou. Asistenciu si pripisuje Kirill Ljamin.
    Alexandr POPOV - 3:1
     
    35:21
    Avangard Omsk dal gól!
    Nedáš? Dostaneš! Presne toto pravidlo sa tentokrát potvrdilo a poprvýkrát v zápase sa z gólu radujú aj hostia. Perežogin sa bleskovo presunul po pravom krídle až ku bráne gólmana Kovářa, následne krátkou prihrávkou našiel nebráneného ALEXANDRA POPOVA, ten sa už nemýlil a trafil odkrytú bránu domáceho celku. Asistenciu si pripisuje Alexander Perežogin.
    Gilbert BRULE - 3:0
     
    31:52
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti napokon dokázali skórovať aj v presilovej hre a dostávajú sa do trojgólového vedenia! Po skvelej strele spoza kruhov od Lepista sa k puku pred gólmanom Barulnom dostal GILBERT BRULE, ktorý už neváhal a bez problémov skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Sami Lepisto a Anton Lazarev.
    Vitalij POPOV - 2:0
     
    23:25
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti nenechali na seba dlho čakať a ich prvý vážnejší útok v druhej tretine sa končí gólom. VITALIJ POPOV sa s pukom dostal na pravé krídlo, následne skvele vystrelil z hranice pravého kruhu a prekonal gólmana Barulina, ktorý bol fantasticky clonený a nevidel takmer nič. Asistenciu si pripisuje ARŤOM GAREJEV.
    Sami LEPISTO - 1:0
     
    13:17
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti zovreli svojich súperov v ich obrannom pásme a napokon dokázali skórovať! Lepisto získal puk na útočnej modrej čiare, pekne vystrelil, jeho strelu síce tečoval jeden z obrancov hostí, no gólman Barulin už nevedel zasiahnuť, keďže pred bránou sa najlepšie zorientoval GILBERT BRULE a ten Barulina prekonal. Asistencie si pripisujú hráči Aaron Palušaj a Sami Lepisto.
    Góly a asistencie: 14. Brule (Palušaj, Lepisto), 24. V. Popov (Garejev), 32. Brule (Lepisto, Lazarev), 59. Golyšev (Simakov), 60. Metľuk – 36. A. Popov (Perežogin), 44. Paršin (Ljamin)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepisto, Metljuk, Antonov, Trjamkin, Gusev, Žuravľov, Jegin – Brule, Lazarev, Palušaj – Rybakov, Simakov, Golyšev – Lewandowski, Michnov, Bumagin – Komarov, Garejev, V. Popov
    Avangard Omsk: Barulin (41. Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin, Vasiľev – Sobotka, Paršin, Kalinin – Lemťugov, Mozer, Wandell – Perežogin, A. Popov, Kolarik – Berdnikov, Rasskazov, Pervušin – Semjonov

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Sergej Beljajev – Alexej Maitak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 5000