CSKA Moskva – AS Rím 1:1 (kon.) | Borisov – Porto 0:3 (kon.) | Manchester City – Bayern 3:2 (kon.)
Paríž – Amsterdam 3:1 (kon.) | APOEL – Barcelona 0:4 (kon.) | Schalke – Chelsea 0:5 (kon.)
Lisabon – Maribor 3:1 (kon.) | Doneck – Bilbao 0:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:1 (0:1)
AS Rím
Utorok 25.11.2014, 18:00 • Arena Khimki, Moskva, Rusko • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 5.kola Ligy majstrov medzi CSKA Moskva a AS Rím Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    CSKA Moskva
    Zverenci Leonida Viktorovicha Slutskyho to majú v najprestížnejšej súťaži ešte otvorené. Po štyroch kolách sa nachádzajú na štvrtom mieste, keď na svoje konto získali štyri body za jedno víťazstvo, jednu remízu a dve prehry. Naposledy sa predstavili na Etihad Stadium, kde ich privítal Manchester City. Pre Moskovčanov to bol veľmi vydarený zápas. Už v 2.minúte ich poslal do vedenia Doumbia, lenže o 6 minút neskôr vyrovnal domáci Toure. Ešte do polčase sa podarilo hosťom znova udrieť, opäť sa o presný zásah postaral Doumbia a CSKA začalo betónovať. Obrovská prevaha domácich nebola využitá, a tak si Ruské mužstvo odnieslo tri body. Za najlepších hráčov z hostí boli zaslúžene vyhlásení strelec dvoch gólov Doumbia a stredopoliar Natcho.
    CSKA odvtedy odohralo dve stretnutia. Najprv prehralo v derby s mestským Dynamom 0:1 a pred pár dňami podľahlo Krasnodaru 0:2.

    Posledné zápasy
    22.11.2014 Krasnodar – CSKA Moskva 2:1
    09.11.2014 Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:0
    05.11.2014 Manchester City – CSKA Moskva 1:2 (LM)
    01.11.2014 CSKA Moskva – Zenit Petrohrad 0:1
    29.10.2014 CSKA Moskva – T.Moskva 2:0 (Pohár)

    Predpokladaná zostava: Akinfeev – Fernandes, Ignashevitch, Berezoutski, Schennikov – Wernbloom, Dzagoev – Tosic, Eremenko, Musa – Doumbia
    Absencie: Natkho, Elm, Wernbloom (neisté)
    Najlepší strelec: Seydou Doumbia – 3 góly
    __________________________________________

    AS Rím
    Tím okolo Rudiho Garcíu má stále šancu na postup do play-off Ligy majstrov. Patrí mu druhá priečka so štyrma bodmi za jedno víťazstvo, jednu remízu a dve porážky. V ich poslednom zápase sa predstavili v Allianz Arene, kde ich hostil Bayern Mníchov. Bavori boli jasným favoritom, no a svoju dominanciu potvrdili aj počas stretnutia. Skóre otváral v 38.minúte domáci Ribery, v 64.minúte pridal druhý gól Gotze. Bayern si tak splnil úlohu favorita a zaslúžene si do tabuľky pripísal tri body. Hostia nič extra nepredviedli, najviac sa snažili krídelník Florenzi, striedajúci Cole a stredopoliar De Rossi.
    AS Rím taktiež stihlo odohrať dva zápasy. Prvý na domácej pôde zvládol, keď porazil Turín rozdielom triedy 3:0. Druhý taktiež, v Atalante zvíťazil 2:1.

    Posledné zápasy
    22.11.2014 Atalanta – AS Rím 1:2
    09.11.2014 AS Rím – Turín 3:0
    05.11.2014 Bayern Mníchov – AS Rím 2:0 (LM)
    01.11.2014 Neapol – AS Rím 2:0
    29.10.2014 AS Rím – Cesena 2:0

    Predpokladaná zostava: Sanctis – Torosidis, Astori, Manolas, Cole – Pjanic, Rossi, Nainggolan – Gervinho, Totti, Iturbe
    Absencie: Castán, Yanga-Mbiwa, Borriello, Maicon (neisté), Strootman (neisté)
    Najlepší strelec: Gervinho – 3 góly
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    17.09.2014 AS Rím – CSKA Moskva 5:1

    SKUPINA E
    1. Bayern Mníchov 4-0-0 11:1 12
    2. AS Rím 1-1-2 7:11 4
    3. CSKA Moskva 1-1-2 5:9 4
    4. Manchester City 0-2-2 4:6 2

    Zaujímavosti
    Z posledných 11 zápasov CSKA v Lige majstrov, 10-krát padli aspoň 3 góly.

    Stávkové kancelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 2.84, na remízu okolo 3,30 a na výhru hostí približne 2,45.

    Rozhodcovia
    Dnešné stretnutie bude viesť Nemecký rozhodca Felix Brych ktorému na čiarach budú asistovať krajania Mark Borsch a Stefan Lupp.

    Tip
    V dnešnom zápase bude miernym favoritom AS Rím, no Moskovčania budú určite nepríjemným súperom. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 2:2.
     
    Úvodné zostavy:

    CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes, Berezutski, Ignashevich, Schennikov – Natcho – Cauna, Eremenko, Dzagoev, Musa – Doumbia
    Náhradníci: Vitinho, Efremov, Chepchugov, Chernov, Milanov, Nababkin, Tosić
    Manažér: Leonid Viktorovich Slutsky

    AS Rím: De Sanctis – Florenzo, Manolas, Astori, Holebas – Keita, De Rossi, Nainggolan – Gervinho, Totti, Ljajić
    Náhradníci: Cole, Destro, Iturbe, Pjanić, Skorupski, Somma, Strootman
    Manažér: Rudi García

    Rozhodca: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (Všetci Nemecko).
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v červeno-modrej kombinácii dresov, hostia v bielych farbách.
     
    -1
    O výkop sa postarajú hostia. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    V Moskvě se i dnes bude hrát za zavřenými dveřmi.

     
    2
    Od úvodu majú loptu na svojich kopačkách hostia. Aktuálne si prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Stále je to len také oťukávanie, uvidíme, ktorý z tímov predvedie prvú vážnejšiu akciu. Bližšie k tomu ma AS Rím, ktorý je v tomto stretnutím papierovým favoritom. To však nemusí platiť na hracej ploche.
     
    4
    Domáci Natcho bol poslaný k zemi v strede poľa a pýtal si od hlavného rozhodcu Brycha odpískanie tohto zákroku. Nemecký arbiter mlčí, a lopty sa tak zmocnili opäť hostia.
     
    5
    Neustále majú loptu v moci Rimania, ktorí kombinujú na polovici ihriska. Obrana CSKA je do týchto chvíľ zatiaľ veľmi pozorná a hostí do ničoho vážnejšieho nepúšťa.
     
    6
    Hostia sú už na útočnej polovici ihriska, no nevedia sa presadiť a následne dostať cez veľmi pozornú a koncentrovanú obranu CSKA Moskva.
     
    7
    Totti sa ocitol mimo hry, lopta pre domácich.
     
    8
    Domáci Dzagoev našiel na ľavej strane Schennikova, ten sa odhodlal k strele, lenže mierila iba do stredu hosťujúcej brány, kde stál pripravený brankár De Sanctis. Ten s týmto pokusom nemal žiaden problém a už hľadá spoluhráčov vpredu.
     
    9
    AS Rím opäť na útočnej polovici ihriska. Oblieha pokutové územie, prichádza kolmá prihrávka za obranu, dostáva ju Florenzi. Avšak lopta sa mu dostala do mierneho uhla, tak sa snažil poslať spätnú prihrávku. Tá bola zblokovaná na prvý rohový kop v stretnutí.
     
    10
    Tak po dlhom čase majú loptu aj domáci. Prezentujú sa rozohrávkou v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    11
    Domáci Fernandez sa dral dopredu cez stred, lenže bol o loptu odzbrojený. CSKA ostáva pri lopte a mierne tlačí svojho súpera.
     
    12
    Úvodné minúty zatiaľ neukázali nič zaujímavé. Nedošlo k žiadnej sľubnej šanci, takže uvidíme, kto sa o tú prvú postará.
     
    13
    Tak toto sa dalo vyriešiť lepšie! Brankár hostí De Sanctis otáľal s rozohrávkou, našiel iba Dzagoeva. Ten posunul loptu na Doumbia. Útočník domácich postupoval nebezpečne dopredu, nemšimol si na ľavej strane výborne nabiehajúceho Schennikova a následne jeho neskorá prihráva bola zblokovaná na rohový kop. Škoda pre domácich, konečne prvý náznak nejakej akcie.
     
    14
    Rimania majú opäť loptu v moci. Aktuálne sa prezentujú krátkymi prihrávkami na útočnej polovici ihriska, no opäť je to skôr také dobývanie obranného bloku domácich.
     
    15
    Držanie lopty
    33% – 67%
    Prevaha hostí vyjadrená v číslach.
     
    16
    Domáci záložník Astori dostal loptu na krídlo, lenže bol o ňu odzbrojený, a znova tak CSKA končí v útočnej akcii.
     
    17
    Nepresnou rozohrávkou sa prezentoval jak domáci tím, tak i hosťujúce mužstvo. Hrá sa pred prázdnymi tribúnami, no je počuť pár fandiacich ľudí zrejme rodinných príslušníkov hráčov.
     
    18
    Dzagoev to skúsil zo strednej vzialenosti, lenže jeho pokus netrafil hosťujúcu bránu. Nasledovať bude kop od De Sanctisovej svätyne.
     
    19
    Hosťujúci Gervinho bol teraz v ofsajde, lopta pre CSKA.
     
    20
    Obrana Moskovčanov je skutočne veľmi pozorná. Opäť sa jej podarilo získať loptu na svoju stranu, no v prechode do útočnej akcie to škrípe. Prišla nepresnosť v rozohrávke, zrejme je to spôsobené zlým terénom.
     
    21
    Domáci to teraz pekne spravili! Dzagoev bol za obranou AS Rím nájdený jemným oblúčikom od Natcha, následne po súboji v pokutovom území so stopérom padá. Hlavný rozhodca mu ukazuje, aby vstal, o nedovolený zákrok sa nejednalo.
     
    22
    Rimania to skúšajú zatiaľ prechodom krátkymi prihrávkami cez stred, dosiaľ sa im to nedarí. Pravdepodobne to chce prihrávku do krídla, nejaký ten center a zakončenie. Touto cestou, ktorou sa zatiaľ prezentujú to nevedie k úspechu.
     
    23
    Hostia to teraz poriadne zbabrali. Išli dva na dva. Ljajić mal lopt na kopačke na ľavej strane pokutového územia, na druhej strane mu už bežal Totti, lenže prvý menovaný sa neodhodlal k prihrávke, následne sa zamotal a prišiel o loptu.
     
    24
    Tak teraz prišiel aj center po dlhom čase. Prezentoval sa ním hosťujúci Holebas, avšak nebolo to vôbec presné.
     
    25
    Ďalší pokus domácich z veľkej diaľky. Tentoraz to vyskúšal Natcho, výsledok bol identický ako strela Dzagoeva – kop od brány.
     
    26
    Stále je to len oťukávanie. Nič vážnejšie sa nedeje, veríme, že čoskoro príde k nejakej tej dobrej šanci. Určite by sa potešil aj nestranný divák.
     
    27
    Eremenko posielal loptu do pokutového územia zľava, lenže našiel iba hosťujúceho Manolas, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti od brány svojho tímu.
     
    29
    CSKA sa dostalo k lopte, no je to veľmi statické. Chýba tomu pohyb, ponuka a aj preto je kvalita zatiaľ na veľmi slabej úrovni.
     
    30
    Po úvodnej polhodine majú miernu prevahu hostia, lenže nič vážnejšie nepredviedli. Obrana CSKA Moskva je pozorná a hostí k ničomu nepúšťa.
     
    31
    Hosťujúci Florenzi sa pokúsil odcentrovať do pokutového územia, trafil však iba prvého brániaceho hráča, ktorý sa lopty zmocnil a domáci vyrážajú do protiútoku.
     
    32
    Ten už bol zastavený nepresnou rozohrávkou, a hostia sa tak zmocnili lopty. Vrátili sa s ňou na vlastnú polovicu ihriska, kde sa snažia ubehať domácich útočníkov.
     
    33
    Červeno-modrí sú zatiaľ veľmi pozorní, lenže teraz trochu zaspali. Totti hľadal za obranou hostí Ljajića, ktorý by túto prihrávku dobehol nebyť výborného vybehnutia brankára Akinfejeva. Ten loptu chytil a upokojil hru.
     
    34
    AS Rím je zatiaľ na útočnej polovici ihriska doslova bezzubý. Ďalšia akcia bola prerušená pred pokutovým územím domácich, kde je to veľmi prehustené a dosiaľ tade nič neprešlo.
     
    35
    Tak teraz sme mohli vidieť pološancu Rimanov. Totti našiel jemným oblúčikom za obranou CSKA spoluhráča Florenziho, ten sa do lopty oprel. Vystrelil z voleja, lenže loptu netrafil tak ako si predstavoval a netrafil ani priestor brány.
     
    37
    Obraz hry sa nemení. Nič vážnejšie sa nedeje, najväčšiu šancu mal hosťujúci Florenzi, no bola to skôr iba pološanca.
     
    38
    Totti bol poslaný k zemi, žltú kartu videl domáci Dzagoev (CSKA Moskva)
     
    39
    Obrovská šanca CSKA Moskva! Doumbia dostal peknú loptu do behu, prepustil mu ju Musa. Doumbia sa zrazu ocitol sám pred brankárom De Sanctisom a aj ho trafil. Z následnej dorážky netrafil priestor hosťujúcej brány. Aby táto nevyužitá gólová šanca domácich ešte nemrzela!
     
    40
    Nedovolený zákrok domácich na polovici ihriska, voľný kop pre AS Rím.
     
    41
    Doumbiova strela bola prvom v tomto neatraktívnom stretnutí. Veľmi smutná štatistika na zápas, v ktorom sa bojuje o postup do play-off Ligy majstrov.
     
    42
    Berezutski (CSKA Moskva) teraz tesne pred pokutovým územím poslal k zemi Florenziho a hostia budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Je to približne 17 metrov od Akinfejevovej brány, uvidíme ako s touto šancou hostia naložia.
     
    43
    AS Rím dal gól!
    Tak a je z toho prvý gól stretnutia. Loptu so postavil FRANCESCO TOTTI, následne ju napálil do pravého horného rohu Akinfejevovej brány. Veľmi pekná strela hrajúcej legendy hosťujúceho mužstva. Totti tak vylepšil jeden rekord. Prekonal sám seba v tom, že je opäť o niečo starší, kto strelil gól v Lige majstrov. Podstatné je, že sa AS Rím dostáva do jednogólového vedenia.
    TOTTI - 0:1
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    45+1
    Šanca hostí! Tečovaná strela De Rossiho, brankár Akinfejev ju s problémami vyrazil na rohový kop. Už to mohlo byť o dva góly.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči AS Rím, ktorí vedú 1:0. V 43.minúte sa krásnou strelou z priameho kopu prezentoval hosťujúci Francesco Totti, a tak Rimania aj nezaslúžene vyhrávajú. Počas celého prvého dejstva sa nič vážnejšie nedialo. Najprv nedal domáci Doumbia gól z obrovskej šance, to na druhej strane využila legenda hostí presným zásahom. Síce mal AS Rím územnú prevahu, je to veľmi statické a veľmi zle sa na to pozeralo.

    2.polčas sa začne približne o 19:02.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 35% – 65%
    Strely (celkom): 3-4
    Strely (na bránu): 1-2
    Rohové kopy: 2-2
    Fauly: 9-3
    Žlté karty: 2-0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Dzagoev našiel spoluhráča Eremenka v pokutovom území. Pohral sa so svojim strážcom, jeho následná strela bola nepresná. Nasledovať bude kop od hosťujúcej brány.
     
    48
    CSKA od úvodu druhého dejstva má loptu v moci. Snaží sa predral cez stred, no je to tak veľmi prehustené.
     
    49
    Doumbia bol hľadaný prihrávkou za obranu hostí, lenže výborne vybehol brankár De Sanctis, ktorý loptu chytil. Doumbia je po strete s hosťujúcim gólmanom mierne otrasený, zrejme však bude pokračovať.
     
    50
    Hostia majú po dlhšom čase loptu na svojich kopačkách. Aktuálne si prihrávajú na polovici ihriska a snažia sa opäť svojho súpera rozbehať. Rimania sa nikam neponáhľajú, snáď príde aj nejaká tá šanca.
     
    51
    Lenže domáci boli vzadu pozorný a už majú loptu v moci. Postupným útokom sa posúvajú dopredu, lenže Dzagoev bol čisto o loptu pripravený.
     
    52
    Hosťujúci De Rossi sa prezentoval "šlapákom" na jedného z domácich hráčov. CSKA bude zahrávať voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    53
    Nakoniec z toho nič nebolo, center nenašiel Doumbiu a loptu prešla mimo bránu za bránkovú čiaru. Nasledovať bude kop od De Sanctisovej svätyne.
     
    54
    CSKA oblieha pokutové územie hostí. Musa to vyskúšal nebezpečným centrom do ohňa, lenže bolo to odvrátené. Následne sa snažil vybojovať loptu späť pre svoj tím, lenže v súboji s Nainggolanom si počínal nedovolene. Voľný kop pre AS Rím.
     
    55
    Totti dostal peknú loptu, lenže tiesnení mieril nepresne. Lopta ešte ostala na hracej ploche a zmocnili sa jej jeho spoluhráči.
     
    56
    Opäť center Musu, lopta sa tam viac-krát poodrážala, avšak znova z toho nič nebolo. CSKA začína vystrkovať rohy a čoraz viac sa dostáva do väčších a väčších šancí.
     
    57
    Moskovčania tlačia teraz svojho súpera, ktorý len pobehuje medzi hráčmi domácich. Zatiaľ z toho nebola žiadna nebezpečná strela.
     
    58
    Hosťujúci Gervinho vybojoval loptu a snaží sa ju podržať pre svoje mužstvo. To sa mu aj podarilo. Následne sa nedovoleným zákrokom prezentoval Dzagoev, lopta pre AS.
     
    59
    Hráči v bielom úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska, no nevedia sa dostať do vyloženej šance. Obrana CSKA je pozorná, no po góle hostí je viac otvorená.
     
    60
    Hosťujúci Nainggolan v obrovskej šanci! Predral sa cez stred pokutového územia, následne strieľal na zadnú tyč, lenže lopta v bráne neskončila. Letele tesne vedľa a domáci si určite vydýchli. Táto šanca volala po góle.
     
    61
    CSKA teraz riadne kúri! Stále letia nebezpečné centre do pokutového územia Rimanov, je tam aj spracovanie od domácich hráčov, no otočenie a strela, či sklepnutie a strela zatiaľ nefunguje úplne najlepšie.
     
    62
    Domáci útočník Doumbia vybojoval pre svoje mužstvo rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, lenže lopta bola hosťujúcou obranou poslaná do bezpečia.
     
    63
    Nepresná rozohrávka domácich a hostia sa rútia do rýchleho protiútoku. Už je to však zbrzdené pomalým presunom dopredu a bleskovým návratom pod loptu hráčmi CSKA.
     
    64
    Striedanie v tíme CSKA Moskva: ihrisko opúšťa Cauna, jeho miesto zaujme Milanov.
     
    65
    Opäť sa Milanov zapojil do akcie, lenže kombinácia s Doumbiom mu nevyšla úplne najlepšie. Druhý menovaný mu nevrátil práve najkrajšiu prihrávku a aj preto bol čerstvý Milanov vytlačený od hosťujúcej brány.
     
    66
    AS Rím sa dostal na útočnú polovicu ihriska a snaží sa podržať loptu čo najďalej od De Sanctisovej brány. Zatiaľ sa mu to darí.
     
    67
    Domáci stopér Ignashevich vybojoval loptu pre svoj tím a opäť sa domáci rútia dopredu. Fernandez dostal loptu za obranu hostí a následne prekonal De Sanctisa, lenže bol v ofsajde. Škoda pre domácich, naopak hostia môžu byť radi, že asistent Borsch videl dobre.
     
    68
    Pravidlo o neukazovaní hráčov mimo hru zatiaľ neplatí. Neviem, kedy presne toto obmedzenie vstúpi do platnosti, každopádne v dnešnom stretnutí môžu televízny diváci sledovať aj opakované zábery, či hráč bol alebo nebol v ofsajde. Dosiaľ rozhodcovia videli všetky situácie správne.
     
    69
    Domáci Eremenko sa odhodlal k strele spoza pokutového územia, zblokované na roh.
     
    70
    Musa sa dostal k strele z pokutového územia! Technickým pokusom to namieril na prednú tyč, tam však vyleteli rukavice brankára hostí De Sanctisa, od ktorých sa lopta odrazila mimo bránu za bránkovú čiaru. Nasledovať bude ďalší rohový kop.
     
    71
    Do konca zápasu ostáva okolo 20 minút, domácim sa čas na vyrovnanie veľmi rýchlo kráti.
     
    72
    Zatiaľ sme mohli vidieť iba jedno striedanie. Hostia zrejme v priebehu pár minút pošlú do hry defenzívne štíty, domáci pravdepodobne zvýšia svoju ofenzívnu silu príchodmi ďalších útočníkov.
     
    73
    Ďalší nebezpečný center domácich, k hlavičke sa dostal Dzagoev, lenže jeho pokus letel iba do stredu hosťujúcej brány, kde stál pripravený gólman AS.
     
    75
    Domáci sa tlačia dopredu, snažia sa o vyrovnanie, no veľa času im už nezostáva.
     
    76
    Striedanie v tíme AS Rím: ihrisko opúšťa Gervinho, jeho miesto zaujme Iturbe.
     
    77
    Rimania už iba odkopávajú loptu a hrajú to na náhodu. Domácim zrejme budú brnkať na nervy, snáď z toho nebude žiadna karta červenej farby.
     
    78
    Obrovská šanca AS Rím! Tak hostia teraz išli tri na dva. Iturbe našiel na ľavej strane Ljajića, ktorý sa sám rútil na brankára Akinfejeva, lenže hosťujúci hráč nedokázal prekonať domáceho gólmana. Následne tesne za pokutovým územím prišiel faul domácich, uvidíme čo z toho bude.
    Šance Adema Ljajiče
     
    79
    Nič z toho nebolo, lopta bola odvrátená do bezpečia. Ďalší nedovolený zákrok domácich, tentoraz ďalej od ich brány.
     
    80
    Keita dostal peknú loptu, lenže jeho hlavička nebola presná. Nasledovať bude kop od domácej svätyne.
     
    81
    Striedanie v tíme CSKA Moskva: ihrisko opúšťa Musa, jeho miesto zaujme Tosić.
     
    82
    Striedanie v tíme AS Rím: ihrisko opúšťa Najnggolan, jeho miesto zaujme Strootman.
     
    83
    Tak konečne prišli zmeny, dokonca na oboch stranách. Do konca stretnutia ostáva okolo 10 minút aj s nadstaveným časom. Podarí sa domácim vyrovnať alebo hostia dajú ďalší gól?
     
    84
    CSKA oblieha pokutové územie Rimanov, lenže už tretia strela bola bola zblokovaná.
     
    85
    Schennikov (CSKA Moskva) musel zastaviť rodiaci sa protiútok hostí, žltá karta.
     
    86
    Doumbia opäť v útočnej akcii, lenže znova sa nepredral cez stopérov Manolasa a Astoriho.
     
    87
    Striedanie v tíme AS Rím: ihrisko opúšťa Ljajić, jeho miesto zaujme Pjanić.
     
    88
    Fernandez posielal nebezpečnú prihrávku do pokutového územia, znova to bol odvrátené do bezpečia. Tam sa lopty zmocnili domáci, ktorí pokračujú vo veľkom tlaku.
     
    89
    AS sa nakrátko zmocnil lopty, no nedokázal ju podržať na svojich kopačkách. Domáci vybojovali rohový kop, toto je jedna z posledných šancí na vyrovnanie.
     
    90
    Obrovský závar pre bránou AS Rím! Lopta sa tam viac-krát poodrážala, dostala sa na päťku, kde sa úplne sám ocitol Dzagoev. Ten sa snažil takými bočnými nožničkami streliť gól, lenže loptu netrafil a hostia ju odkopli ďaleko od ich brány. Tak teraz to domáci hráč poriadne zbabral. Mohol si počkať kým lopta padne nižšie a spýtať sa gólmana De Sanctisa kam to chce. Tak sa nestalo, a tak hostia stále vedú.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+2
    Loptu majú v moci hostia. Síce sú na vlastnej polovici ihriska, no pomaly sa posúvajú dopredu a snažia sa ju podržať ďaleko od vlastnej svätyne.
     
    90+3
    CSKA Moskva dala gól! Tak toto je obrovský šok pre AS Rím. VASILI BEREZUTSKI poslal rotujúci center do pokutového územia, stáčal sa k bráne. Jeho dvaja spoluhráči loptu netrafili, svojím pohybom oklamali brankára De Sanctisa, ktorý z veľkej vzdialenosti inkasuje. Domáci sú vo vytržení a hostia sú riadne zaskočení. Toto asi nik nečakal, je vyrovnané!
    BEREZUTSKI - 1:1
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Tak toto bol záver ako hrom. O prvý gól stretnutia sa v 43.minúte postaral hosťujúci Francesco Totti, ktorý nechytatelne vykonal priamy kop z nebezpečnej vzialenosti. Domáci sa zmohli na vyrovnanie v 93.minúte, keď točený center Berezutskiho nečakane skončil v hosťujúcej bráne. CSKA Moskva sa po zápase nachádza na 3.mieste, AS Rím na 2.priečke. Druhý zápas tejto skupiny Manchester City – Bayern Mníchov sa začína o 20:45 a Onlajny budú pri tom.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (19:56:03)

    Marek Farkaš

    Góly: 90+3. Berezutski – 43. Totti

    Karty:   38. Dzagoev (CSK), 42. Berezutski (CSK), 85. Schennikov (CSK)


    CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes, Berezutski, Ignashevich, Schennikov – Natcho – Cauna (64.Milanov), Eremenko, Dzagoev, Musa (81.Tosić) – Doumbia
    Náhradníci: Vitinho, Efremov, Chepchugov, Chernov, Milanov, Nababkin, Tosić
    Manažér: Leonid Viktorovich Slutsky

    AS Rím: De Sanctis – Florenzo, Manolas, Astori, Holebas – Keita, De Rossi, Nainggolan (82.Strootman) – Gervinho (76.Iturbe), Totti, Ljajić (87.Pjanić)
    Náhradníci: Cole, Destro, Iturbe, Pjanić, Skorupski, Somma, Strootman
    Manažér: Rudi García

    Rozhodca: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (Všetci Nemecko)