HC Slovan – Jaroslavľ 1:3 (kon.) | Záhreb – Viťaz 3:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
Utorok 25.11.2014, 19:00 • Štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    AVERIN - 1:3
     
    58:17
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól do prázdnej brány, strieľa ho YEGOR AVERIN. Bez asistencii.
    GALIMOV - 1:2
     
    32:26
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Aktivita Slovana vyšla navnivoč, Jaroslavľ a jeho rýchly protiútok. EMIL GALIMOV namieril presne k pravej žrdi po tom, čo Baranka v strede klziska stratil puk. Asistencie: Vitaly Višnevský, Daniil Apalkov.
    KONKOV - 1:1
     
    25:06
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    SERGEY KONKOV však našiel recept na Backlunda, ktorý sa ale nerodil ľahko. Dorážka tretej strely smerujúcej na brankára Slovana, už musela vojsť do brány. Asistencie: Martin Thornberg.
    NEDOROST - 1:0
     
    06:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak a je to tu, šanca využitá! Slovan sa vo svojej druhej presilovke presadil po tom, čo Nagy švihom z pravého kruhu vystrelil, túto strelu ešte Sanford vyrazil, puk sa dostal na Murleyho, ktorý efektnou zadovkou našiel voľného VÁCLAVA NEDOROSTA, ktorý sa prvýkrát v zápase presadzuje. Pavučina vymietnutá. Asistencie: Matt Murley, Ladislav Nagy.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 7. Nedorost (Murley, Nagy) – 26. Konkov (Thornberg), 33. Galimov (Višnevský, Apalkov), 59. Averin


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Sigalet, Štajnoch, Baranka, Brejčák, Mihálik, Sersen, Luža – Rachůnek, Surový, Bartovič – Nagy, Nedorost, Ružička – Jeglič, Tičar, Vondrka – Šťastný, Murley, Ölvecký.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiliev, Holos, Gorochov, Pašnin, Višnevský, Lubuškin – Plotnikov, Apalkov, Averin – Thornberg, Novotný, Konkov – Galimov, Platt, Kapustin – Korškov, Gračov, Musatov.

    Rozhodca: Kulakov, Rogačov – Morozov, Sazanov