Kladno – Prostějov 7:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
7:1 (3:0, 2:1, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Pondelok 24.11.2014, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Růžičkovu střelu od modré ještě stihl Šimboch vyrazit, ale puk si následně našel TOMÁŠ HORNA a uklidil jej mezi betony brankáře hostí. Asistence: David Růžička.
     
    47:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dragoun a JAN EBERLE ujížděli do přečíslení dva na jednoho. Druhý jmenovaný dostal puk krásnou žabkou a když mu první dvě střely nevyšly, dokázal napotřetí dorazit kotouč přes Šimbochův beton do klece. Asistence: Michal Dragoun.
     
    38:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Po závaru před bránou vydoloval kotouč zpod ležícího Lukáše DAVID CIENCIALA a uklidil nechytatelně pod horní tyčku. Asistence: David Skřivánek.
     
    31:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Melka zpoza brány našel přesně hůl JANA DALECKÉHO, který byl výborně postavený na vrcholu kruhů a z první propálil už vše, co před ním stálo. Asistence: Antonín Melka a Jakub Strnad.
     
    25:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DAVID STACH si výborně našel prostor v mezikruží, obdržel tam přihrávku od Hlaváče a z otočky nedal Šimbochovi střelou ke vzdálenější tyči šanci. Asistence: Jan Hlaváč a David Růžička.
     
    07:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pouhých osmnáct vteřin z přesilové hry stačilo domácím k tomu, aby se puk dostal na modrou k DAVIDU RŮŽÍČKOVI, který vypálil neskutečnou dělovku, proti které neměl Šimboch nejmenší šanci. Asistence: Miloslav Hořava a David Stach.
     
    06:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pituleho střela se odrazila přímo na hůl JANA HLAVÁČE, který se neunáhlil, výborně si potáhl puk a zasunul bekhendem přesně za brankáře Šimbocha. Asistence: Tomáš Pitule.
     
    04:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kotouč z chumlu bránících hráčů se odrazil přímo na hokejku TOMÁŠI KLOUČKOVI, který už se z výborné pozice nemýlil. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 5. Klouček, 7. Hlaváč (Pitule), 8. Růžička (Hořava, Stach), 26. Stach (Hlaváč, Růžička), 32. Dalecký (Melka, Strnad), 48. Eberle (Dragoun), 51. Horna (Růžička) – 39. Cienciala (Skřivánek)


    Rytíři Kladno: Chábera (33. Lukáš) – Klouček, Kolářík, Lukáč, Růžička, Gutwald, Kužel – Hořava "C", Dragoun, Eberle "A", Redlich, Stach, Horna, Hlaváč, Pitule, Rudovský, Dalecký, Melka, Strnad
    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Jedlička, Roupec, Malý, Husák, Řezáč, Skřivánek – Kindl, Meidl, Kajaba, Indra, Stejskal, Luňák "A", Cienciala, Duba "C", Moučka, Sršeň, Černý, Kovařík

    Rozhodca: Bejček – Guth, Rittich

    Diváci: 1716