Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Rangers – Montreal 5:0 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 4:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Arizona Coyotes
cz Pondelok 24.11.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Poslední vteřiny zápasu nabídnou pořádné vzrušení. O to větší, že na trestnou lavicí zamířil Francois Beauchemin, který dostal od sudích dvě minuty za krosček.
     
    49:42
    Martin Erat byl podle sudích při samostatném úniku faulován Hampusem Lindholmem. Švédský bek si odpyká dvě minuty za držení.
     
    42:50
    Sam Gagner si vynutil při snaze prosadit se zpoza brány faul. To znamená, že si Kojoti z Arizony vyzkouší, jaké je to zahrát si přesilovou hru. Dvě minuty dostává za hákování Mat Clarke.
     
    28:00
    Kačeři i Kojoti hrají dnes večer hodně disciplinovaně. Přesto jsou to domácí, kteří si podruhé v utkání vyzkouší přesilovku. Dvě minuty za krosček dostává Sam Gagner.
     
    08:45
    Rozhodčí se rozhodli poprvé z zápase vylučovat. Dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí si na trestné lavici odsedí Lucas Lessio.

    Miroslav Vozdecký

    Góly a asistencie: 35. Palmieri (Kesler, Maroon), 38. Maroon (Vatanen, Kesler) – 49. Yandle (Erat, Michálek)


    Anaheim Ducks: Andersen (LaBarbera) – Fowler, Manson, Vatanen, Beauchemin, Lindholm, Stoner – Maroon, Getzlaf, Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Etem, Rakell, Smith-Pelly
    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Murphy, Schlemko, Stone – Korpikoski, Vermette, Boedker – Rieder, Gagner, Doan – Klinkhammer, Chipchura, Erat – McMillan, Vitale, Crombeen

    Rozhodca: Dan O'Halloran, Kelly Sutherland, Derek Amell, Scott Driscoll

    Diváci: 15 928