Crystal Palace – Liverpool 3:1 (kon.) | Hull City – Tottenham 1:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
1:2 (1:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 23.11.2014, 17:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Christian ERIKSEN - 1:2
     
    90
    Tottenham dal gól!
    Kohúti sa rovnako ako na Aston Ville v samom závere zápasu predsa len dokázali presadiť, využiť tak presilovku a dokonať svoj obrat! Nápor Tottenhamu síce dlho nikam neviedol, ale potom sa k odrazenej lopte dostal CHRISTIAN ERIKSEN, ktorý si našiel priestor k zakončeniu a prudkou krížnou strelou na spôsoba Jakea Livermorea prekonáva prikrátkeho McGregora. Škótsky gólman na jeho presne mierenú krížnu strelu nedosiahol, Spurs získajú nezaslúžené tri body!
    Harry KANE - 1:1
     
    61
    Tottenham dal gól!
    Kohúti sa podobne ako v zápase na Aston Ville dokázali v presilovke presadiť a polhodinu pred koncom zápasu vyrovnávajú na 1:1! Priamy kop z približne dvadsiatich metrov rozohrával Christian Eriksen. Loptu nádherne zakrútil ponad múr k pravej žrdi, ktorú napokon aj opečiatkoval. Lopta sa následne odrazila presne na kopačku pripraveného HARRYHO KANEA, ktorý zo siedmich metrov poľahky prekonal ležiaceho McGregora.
    Jake LIVERMORE - 1:0
     
    8
    Hull City dalo gól!
    Aktívny vstup do zápasu sa Tigrom maximálne vypláca a už po ôsmich minútach sa ujímajú vedenia! Séria centrovaných lôpt, ktorá začala domácim voľným kopom z polovice ihriska, bola defenzívou Spurs dlho odvracaná, až sa lopty zmocnil bývalý hráč Kohútov z White Hart Lane JAKE LIVERMORE, ktorý nedal Llorisovi najmenšiu šancu. Anglický stredopoliari si spracoval loptu do pohybu, aby následne presne z hranice šestnástky prudko vystrelil krížom cez vápno. Prízemný pokus smeroval presne k pravej žrdi, kam Hugo Lloris nedosiahol. Beztak utrápených Kohútov ešte väčšmi potápa ich bývalý hráč. Hull City sa ujíma vedenia!

    Erik Farkaš

    Góly: 8. Livermore – 61. Kane, 90. Eriksen

    Karty:   63. Huddlestone (HLL), 90+2. Robertson (HLL) – 33. Dier (TOT)   50. G. Ramírez (HLL)


    Hull City AFC: McGregor – Elmohamady, M. Dawson, C. Davies (C), Robertson – Huddlestone, Livermore – Ben Arfa, G. Ramírez, Brady – Jelavič
    Náhradníci: Harper – A. Hernández, Quinn, Chester, Meyler, Rosenior, Sagbo
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Dier, Fazio, Vertonghen, B. Davies – Ch. Eriksen, R. Mason, M. Dembélé, Lamela – Kane, Soldado
    Náhradníci: Vorm – Chiriches, Stambouli, Paulinho, Ceballos, A. Lennon, Ball
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Craig Pawson – A. Kirkup, A. Garratt – C. Foy