Crystal Palace – Liverpool 3:1 (kon.) | Hull City – Tottenham 1:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
1:2 (1:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 23.11.2014, 17:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vitajte na KC Stadium, kde ukončíme víkendový program dvanásteho kola anglickej Premier League.

    Tabuľkové postavenie:

    15. Hull City: 2 – 5 – 4; skóre 13:15; body 11
    12. Tottenham: 4 – 2 – 5; skóre 14:16; body 14

    Forma:

    Hull City: P – P – R – R – V – P
    Tottenham: P – V – V – V – P – V

    Tigre z Hullu vstúpili do sezóny priam veľkolepo, keď hneď v ligovom prológu vypálili Loftus Road (Queens Park Rangers 1:0). Odvtedy ale pruhovaní vyhrali už len raz a získali iba osem bodov. V posledných desiatich zápasoch (teda nerátajúc úvodné kolo) získalo menej bodov len Burnley. Oba triumfy City navyše prišli proti mužstvám, ktoré sa v tabuľke aktuálne nachádzajú pod výberom manažéra Steva Bruca. To ale prípad Pochettinovho Tottenhamu zatiaľ ešte nie je.
    Hull City sa pred reprezentačnou prestávkou výrazne trápil v koncovke. Súperovu sieť jeho hráči nerozvlnili už tri a pol zápasu! Naposledy tomu tak bolo pri skvelej remíze na Emirates Stadium (2:2), keď sa v 46. minúte presadil Abel Hernández. Odvtedy už prešlo 314 minút, počas ktorých sa Tigre nepresadili proti Leverpoolu (0:0), Southamptonu (0:1) a naposledy i Burnley (0:1). Práve tomu pred reprezentačnou prestávkou umožnili po prvýkrát v sezóne okúsiť pocit víťazstva.

    Po tom ale sakramentsky baží i partia Mauricia Pochettina. Tottenham sa po skvelom štarte do sezóny tešil na revolúcie bývalého úspešného manažéra zo Southamptonu, no v posledných týždňoch sa čoraz častejšie ozývajú hlasy za jeho odvolanie. Tie zosilnili predovšetkým po dvoch domácich prehrách so Stoke City a Newcastle United (zhodne 1:2). Niečo na tom bude, veď Tottenham Hotspur prehral na vlastnej tráve už v štyroch prípadoch zo šiestich.
    Aj kvôli tomu zažívajú Kohúti najhorší vstup do sezóny od ročníku 2008/09. Vtedy mali na svojom konte ešte o päť bodov menej. Na ihriskách súperov je to už ale iná pesnička. Vonku totiž Spurs prehrali len v jedinom prípade, keď nestačili na úradujúceho šampióna (Manchester City 1:4). Na cestách tak Londýnčania pri rovnakom skóre vyťažili o dva body viacej, než na White Hart Lane. Radosť im môže robiť aspoň pôsobenie v Európskej lige UEFA, kde by si tím zo severu Londýna mal postrážiť postup do jarného šestnásťfinále.

    Vzájomné zápasy:

    01.02.2014; Hull City – Tottenham 1:1
    (Long – Paulinho)

    30.10.2013; Tottenham – Hull City 3:2 p. r. (COC)
    (G. Sigurdsson, Kane – Friedel (VG), P. McShane)

    27.10.2013; Tottenham – Hull City 1:0
    (Soldado)

    16.01.2010; Tottenham – Hull City 0:0

    19.08.2009; Hull City – Tottenham 1:5
    (S. Hunt – 3x Defoe, W. Palacios, Rob. Keane)

    23.02.2009; Hull City – Tottenham 1:2
    (M. Turner – A. Lennon, Woodgate)

    Absencie:

    Domácim sa pre dnešný zápas vracia hneď pätica (!) maródov: Alex Bruce, Curtis Davies, Michael Dawson, Jelavič i gólman McGregor.
    K dispozícii tak nebude jedine dlhodobo zranený Robert Snodgrass, ktorý bude s najväčšou pravdepodobnosťou pauzovať do leta.

    Na druhej strane nie je k dispozícii Nabil Bentaleb a dlhodobo zranený Kyle Walker. Kartový trest si zas musí odpykať Naughton.
    Ďalšia trojica hráčov Aaron Lennon, Danny Rose a Andros Townsend zostáva pre výlet na KC Stadium otázna.

    Môj tip: 1:1



     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Duel na KC Stadium sa pred malým okamžikom začal. Výkop obstarali hostia v bielych dresoch a tmavých trenírkach. Hull v tigrovanom sprava-doľava.
     
    2
    Hugo Lloris mal prvú prácu, keď musel vyštartovať proti Ramírezovi, ktorého defenzívnym odkopom takmer poslal do šance Dembélé.
     
    3
    Hull sa ale v úvode tlačí dopredu, tak ako teraz i Robbie Brady, ktorý bol chytený v tesnom postavení mimo hru.
     
    4
    Harry Kane teraz spolu so Soldado napáda postupnú rozohrávku Tigers. Uvidíme, ako to bude tejto dvojici svedčať spolu na hrote.
     
    5
    Zatiaľ to nie je márne a Roberto Soldado už dokonca stihol zamestnať uzdraveného McGregora. Španielov pokus z dvadsiatich metrov ale smeroval len do stredu bránky.
     
    6
    Hull sa v úvode prezentuje sebe vlastným vysokým pressingom, ktorý robí neistej rozohrávke Kohútov značné problémy.
     
    7
    Po Bradyho prenesení hry tu bol center od Ben Arfu na Jelaviča, ktorého ale v tesnom súboji pokryl stopér Vertonghen.
     
    8
    Hull City dalo gól!
    Aktívny vstup do zápasu sa Tigrom maximálne vypláca a už po ôsmich minútach sa ujímajú vedenia! Séria centrovaných lôpt, ktorá začala domácim voľným kopom z polovice ihriska, bola defenzívou Spurs dlho odvracaná, až sa lopty zmocnil bývalý hráč Kohútov z White Hart Lane JAKE LIVERMORE, ktorý nedal Llorisovi najmenšiu šancu. Anglický stredopoliari si spracoval loptu do pohybu, aby následne presne z hranice šestnástky prudko vystrelil krížom cez vápno. Prízemný pokus smeroval presne k pravej žrdi, kam Hugo Lloris nedosiahol. Beztak utrápených Kohútov ešte väčšmi potápa ich bývalý hráč. Hull City sa ujíma vedenia!
    Jake LIVERMORE - 1:0
     
    10
    Úsmevná situácia pri postrannej čiare, keď Steve Bruce pred svojou striedačkou zdržal pri vhadzovaní Erica Diera.
     
    11
    Domáci sa vďaka tomu stihli stiahnuť pod loptu. Prustrovaný Pochettino ani neprotestoval. Pokračujeme za stavu 1:0.
     
    12
    Rozhodne krajšiu sezónu si predstavoval argentínsky manažér po svojo príchode na White Hart Lane. Tottenhamu sa zatiaľ nedarí.
     
    13
    To ale platí aj o jeho mestskom rivalovi z Emirates Stadium, ako aj liverpoolskom FC. Naopak sa začína zmáhať Manchester United.
     
    14
    Tottenham sa teraz postupnou rozohrávkou snaží vrátiť pokoj na svoje kopačky, no ten je zatiaľ v prípade Spurs v nedohľadne.
     
    15
    Platí to aj po štvrťhodine hry, ktorú ukončila propagačná strela Harryho Kanea, ktorá smerovala do stredu bránky.
     
    16
    Tottenham momentálne nevie kam z konopí. Vysoký pressing Tigrov núti jeho hráčov zahrať loptu späť až k Llorisovi.
     
    17
    Roberto Soldado je už pomaly tradične na hrote útoku nulový. Tentokrát sa nedokázal presadiť cez domáceho kapitána Daviesa, rozohrávať bude McGregor.
     
    18
    Robbie Brady pravidelne zamestnáva pravú stranu Hotspur, aj keď v tomto prípade si v súboji s Lamelom pomáhal nedovolene.
     
    19
    Tom Huddlestone teraz dostal v hlavičkovom súboji naložené od Harryho Kanea, ktorý sa mu teraz zdvorilo ospravedlňuje.
     
    20
    Veľké problémy Huga Llorisa, ktorému vypadol dlhý center od Huddlestonea. Na okamžik sa ocitol pred loptou, čo sa snažil využiť Ramírez, ktorého pokus ale zablokoval Fazio.
     
    21
    Nasledoval tak rohový kop Tigers, ktorý bol ale odvrátený do bezpečia. Najvyššie skákal beztak obrovitý stopér Fazio.
     
    22
    Hull City i naďalej poriadne dupe na plyn a teraz sa hneď na trikrát mohlo dostať do dvojgólového vedenia! Gastón Ramírez na pravej strane unikol Daviesovi, aby následne prudko nacentroval na os ihriska. Tam sa asi v desaťmetrovej vzdialenosti od bránky najlepšie orientoval Robbie Brady, ktorý však trafil iba nohy padajúceho Llorisa. Obrana Spurs už svojmu kapitánovi ale tradične nepomohla a útočná akcia Tigers pokračovala. Ben Arfov center z ľavej strany jemným tečom umiestňoval do siete Jelavič, ktorého pokus Lloris znovu vytlačil do strany, aby následne opäť Ramírez tesne prekopol bránku hostí. Domáci pokračujú vo výbornom výkone.
     
    24
    Na druhej strane sme sledovali i márnu snahu hostí, ktorí sa ale ďaleko znovu nedostali. Steve Bruce musí byť zatiaľ spokojný.
     
    25
    Po Ben Arfovom centri tu bola ďalšia hlavička Nikicu Jelaviča, ktorý tentokrát mieril mimo. Pred Francúzom to naďalej horí.
     
    26
    Neistí obrancovia Tottenhamu ho navyše neustále zamestnávajú pomocnými prihrávkami domov. Francúzska jednotka to veru nemá ľahké.
     
    27
    Dedinský nákop od Masona teraz spracoval na prsia Micahel Dawson, ktorý skúsene poslal loptu McGregorovi. Skúsenosti bývalého kapitána Spurs momentálne hosťom chýbajú.
     
    28
    Daniel Levy verme vie čo robí, aj keď veľké množstvo futbalových priaznivcov nielen Tottenhamu o tom pochybuje.
     
    29
    Aspoň náznak ofenzívy zo strany hostí. Lamelov krížny pokus ale zastavil dobre postavený Robertson a Dembélé už z druhej vlny nevystrelil.
     
    30
    Krátko po ňom sa o streľbu pokúšal Eriksen, ktorého pokus zostal tečovaný mimo a následný roh už pochoval zakončujúci Soldado.
     
    31
    Po zákroku Toma Huddlestonea tu bude priamy kop pre Tottenham, ktorý sa bude rozohrávať z asi dvadsiatich metrov.
     
    32
    Loptu si postavil spasiteľ z Birminghamu Harry Kane, ktorý ale poslal loptu iba do dobre postaveného múru Tigrov.
     
    33
    Nikica Jelavič následne veľmi odhodlane napádal rozohrávku Tottenhamu, ale obrane Spurs napokon vypomohol Lamela.
     
    33
    Eric Dier už nezniesol celopolčasové motanie hlavy od Bradieho, ktorého teraz nekompromisne poslal k zemi. Pawson musel po prvýkrát tasiť.
     
    34
    To neplatilo od Llorisovi, ktorý nemusel vytiahnuť žiaden zo svojho repretoára zákrokov. Loptu odvracal Vertonghen.
     
    35
    Hull sa nepresadil ani po rohovom kope z ľavej strany, keď Jelaviča vo vzduchu pretlačil Lloris, ktorý bol navyše faulovaný.
     
    36
    Na druhej strane mal prácu Dawson, ktorý si výborne postrážil nábeh Soldada a loptu bez problémov upratal k McGregorovi.
     
    37
    Takto mimochodom končí veľké množstvo útočných akcií hostí. Defenzívy oboch tímov sa skrátka nedajú porovnať.
     
    38
    Tottenham Hotspur sa predsa len dočkal v prvom polčase aspoň jednej zaujímavej koncovky, ktorá síce opäť smerovala do stredu bránky, ale aspoň razanciu sa jej uprieť nedalo. Christian Eriksen po obídení Robertsona preniesol hru na ľavú stranu, kde operoval Érik Lamela. Teho nedokázal pokryť ofenzívne ladený Elmohamady, čo argentínsky technik využil na prudkú strelu z halfvoleja. Uzdravený Allan McGregor bol ale dobre postavený a včasným zákrokom stačil vyraziť loptu do strany.
     
    40
    Na zaujímavé príležitosti je to 2:1, pričom domáci dokázali okrem gólu hneď trikrát v krátkom okamžiku ohroziť Llorisa.
     
    41
    Hull City si svoje vedenie zatiaľ jednoznačne zaslúži. Na zemi teraz máme Gastóna Ramíreza, takže krátko sa hrať zrejme nebude.
     
    42
    S Ramírezom už je všetko v poriadku, čo ale neplatí o nepresnej rozohrávke Tottenhamu. Fazio prihráva len na Steva Bruca.

     
    43
    Gastón teraz vysúval doľava Jelaviča, ktorý sa však pohyboval príliš pomaly a Fazio ho tak stihol včas zakrižovať.
     
    44
    Ani rohový kop Tigrov nepriniesol moment prekvapenia, ale tých nám už domáci poskytli ďaleko viacej, než sterilní Kohúti.
     
    45
    Platilo to aj o Eriksenovom rohu z pravej strany, ktorý poľahky odvrátil vo vzduchu Tom Huddlestone, ďalší bývalý hráč Spurs.
     
    45+1
    Na začiatku minútového nadstavenia tu bol zaujímavý krížny pokus Eriksena, ktorý ale preletel krížom šestnásty bez zásahu jedného z aktérov zápasu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.

     
    Úvodné dejstvo na KC Stadium je za nami. Jednoznačne aktívnejšie a nebezpečnejšie boli domáce Tigre. Tie sa ujali vedenia už v ôsmej minúte, keď sa peknou krížnou strelou presadil Jake Livermore. V ďalšom priebehu sme už veľa šancí nevideli, ale rozhodne zaujali tri strelecké pokusy Tigers v priebehu pár sekúnd. Lloris ich stačil pochytať a Tottenam tak po polke stále živí nádeje na bodový úlovok.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Robbiem Bradym vytrápený Eric Dier mal toho plné zuby už po úvodnom dejstve, v ktorom navyše videl žltú kartu. Preto ho na trávniku nahrádza Rumun Chiriches.
     
    47
    Hneď na začiatku druhého polčasu ďalekonosný pokus v podaní Livermorea, ktorý ale letel o niečo vyššie, než by si strelec úvodného gólu želal.
     
    48
    Na druhej strane sme mohli sledovať rohový kop Tottenhamu, ktorý ale v strede malého vápna odhlavičkoval preč Curtis Davies.

     
    49
    Christian Eriksen sa prekľučkoval s loptou až k prihrávke na Kanea, ktorý ale cez padajúceho Livermora nedokázal vystreliť.
     
    50
    Tottenham je na začiatku druhej časti ale predsa len o niečo aktívnejší, aj keď Tigers sa bránia i naďalej nesmierne obetavo.
     
    50
    Pomocník Craiga Pawsona na čiare teraz venuje Tottenhamu zlatú miestenku do vlaku za vyrovnaním a možno i dokonalým obratom! Gastón Ramírez neustál tvrdý súboj s Dembélém a následne v páde nechal nohu na kolene Jana Vertonghena. Ten sa okamžite zrútil k zemi, ako by mal uruguajský stredopoliar obuté mačky a Craig Pawson tak na verdikt svojho asistenta siahol po červenej karte! Vedúce Tigre budú dohrávať o desiatich.
     
    52
    Ben Davies už vyháňa svojich spoluhráčov vyššie. Tottenham cíti šancu na veľký zvrat. Do konca takmer celý druhý polčas.
     
    54
    Tottenham teraz pritlačil sériou štandardných situácii, no viacej, než strelu do bočnej siete od Fazia, sa mu vyťažiť nepodarilo.
     
    55
    Robertson teraz šikovne sklepol Daviesov center pre pripraveného McGregora, City prvú päťminútovke po vylúčení Ramíreza prežilo.
     
    56
    Tie bývajú často kritické, kým sa mužstvo skoncentruje opäť na hru. Hull to zvládlo, ale ešte ho čaká poriadna robota.
     
    57
    Steve Bruce reaguje na vylúčenie Ramíreza a na trávnik okamžite posiela defenzívnu výstuž v podobe Davida Meylera. Miesto mu prepúšťa Ben Arfa.
     
    58
    Soldado teraz dostával dobrý center z ľavej strany, na ktorý ale len veľmi tesne nedokázal dokĺzať. Chýbalo mu pol metra.
     
    59
    Pochettino posiela na trávnik rýchle nožičky Aarona Lennona, ktorý prekvapujúco nahrádza Dembélého na úkor Masona.
     
    60
    Po vylúčení Ramíreza teraz môžeme sledovať množstvo nervóznych reakcií hráčov v žlto-čiernom, ktorí sa cítia poškodení.
     
    61
    Tottenham dal gól!
    Kohúti sa podobne ako v zápase na Aston Ville dokázali v presilovke presadiť a polhodinu pred koncom zápasu vyrovnávajú na 1:1! Priamy kop z približne dvadsiatich metrov rozohrával Christian Eriksen. Loptu nádherne zakrútil ponad múr k pravej žrdi, ktorú napokon aj opečiatkoval. Lopta sa následne odrazila presne na kopačku pripraveného HARRYHO KANEA, ktorý zo siedmich metrov poľahky prekonal ležiaceho McGregora.
    Harry KANE - 1:1
     
    63
    Nervózni domáci vyprodukovali ďalší nedovolený zákrok, ktorým sa prezentoval Tom Huddlestone, ktorý bol zaň potrestaný i žltou kartou.
     
    64
    Huddlestone sa takýmto spôsobom zároveň rozlúčil so zápasom. Polhodinu hry pred koncom zápasu ho nahrádza Liam Rosenior.
     
    65
    Tottenham je teraz samozrejme na koni a snaží sa dokonať svoj comeback. Hull momentálne nemá dostatok síl na ofenzívnu podporu.
     
    66
    Namiesto Jelaviča sa momentálne pýta do hry o niečo pohyblivejší Abel Hernández, ktorý by mohol hroziť v rýchlych kontrách.
     
    67
    Čerstvý Aaron Lennon teraz utiekol po pravej strane, odkiaľ servíroval loptu pre Roberta Soldada, no ten zostáva gólovo impotentný. Dlhoročný člen tímu z White Hart Lane Aaron Lennon sa prehnal po pravej strane okolo Robertsona, aby následne po zemi prihrával do stredu šestnástky. Tam sa Soldado ocitol úplne osamotený, no loptu posielal z prvej len tesne mimo pravej žrde. Následne po ďalšom centri od Lennona hlavičkoval Harry Kane tesne mimo pravej žrde, ku ktorej by už nedosiahol ani McGregor. Tottenham si pýta obrat!

     
    69
    Uvidíme, kedy a či vlastne sa ho Kohúti dočkajú. Zatiaľ to ale pre zverencov Mauricia Pochettina vyzerá veľmi nádejne.
     
    70
    Ďalšia zaujímavá príležitosť pre Kohútov, keď svoju pravačku oprášil Ryan Mason, no uzdravený Allan McGregor dáva na známosť, že je späť. Mason dostával prihrávku z ľavej strany od Lamelu. Anglický stredopoliar dostal príliš veľa priestoru, ktorý využil na razantnú bombu pod brvno. Tá smerovala takmer presne do pravého horného rohu, no McGregor tam včas zasahoval akrobatickým zákrokom, ktorým vyrazil guľaté čudo do strany.
     
    72
    Hull City tak aj jeho veľkou zásluhou stále drží aspoň nerozhodný výsledok. Do konca však ešte zostáva stále dosť času.
     
    74
    Nápor Tottenhamu teraz na okamžik ustal. Hull City sa zdržuje s loptou na kopačkách na súperovej polovici ďaleko od McGregora.
     
    75
    Llorisovi teraz vypadol dlhý center od Livermora, ale na dvakrát ho kapitán hostí predsa len dokázal dostať pod svoju kontrolu.
     
    76
    Následne tu bola sympatická akcia Tigrov po pravej strane, odkiaľ smeroval center na Jelaviča, no ten pálil akrobaticky nad.
     
    77
    Po chvíľke sa tak do ofenzívy znovu púšťajú hráči v bielych dresoch a tmavých trenírkach. Zatiaľ sa ale dostávajú len po šestnástku.
     
    78
    Zaujímavé striedanie Pochettina, ktorý aj s nadstaveným časom asi štvrťhodinu pred koncom posiela na trávnik Paulinha, ktorému prepúšťa miesto Soldado.
     
    79
    Veľa alternatív ale do útoku argentínsky manažér teda nemal. Adebayor totiž nesedí ani na lavičke pre náhradníkov.
     
    80
    Tottenham si teraz musel dávať veľký pozor pri akcii Hull City po pravej strane, odkiaľ prihrával Meyler na Jelaviča. Toho výborne zablokoval Mason.
     
    81
    Mason teraz ale dostal poriadne naložené od Livermora, ktorý ho zozadu poslal na zem. Pawson tentokrát kartu netasil.
     
    82
    Nápor Tottenhamu sa ale teraz domácim podarilo rozbiť. Spurs sa len márne snažia dostať späť do tempa.
     
    83
    Striedania Mauricia Pochettina akoby tlaku hostí skôr uškodili. Do konca už aj s nadstavením zostáva asi len desať minút.
     
    84
    Veľavravný obrázok pri rozohrávke Vlada Chirichesa, ktorý sa obzerá kade-tade a stále nemá komu prihrať.
     
    85
    Čas hostí sa povážlivo kráti. Akoby sa Tottenham vyrovnaním upokojil, ba až uspokojil. To si ale vo svojej pozícii nemôže dovoliť.
     
    86
    Vlad Chiriches teraz pri svojom ofenzívnom výpade na pravej strane zakopol a ukrátil sa tak o možnosť poslať do súperovej šestnástky presný center.
     
    87
    Steve Bruce teraz prevádza írske striedanie, keď v prvom polčase nesmierne aktívneho Robbieho Bradyho nahradí Quinn.
     
    88
    Hostia sa teraz hrajú s loptou na polovici súpera, no nie v bezprostrednej vzdialenosti od bránky McGregora.
     
    89
    Harry Kane sa znovu nepretlačil cez výborne hrajúceho Curtisa Daviesa, ktorý mu v šestnástke znovu stačil vystaviť stopku.
     
    90
    Tottenham dal gól!
    Kohúti sa rovnako ako na Aston Ville v samom závere zápasu predsa len dokázali presadiť, využiť tak presilovku a dokonať svoj obrat! Nápor Tottenhamu síce dlho nikam neviedol, ale potom sa k odrazenej lopte dostal CHRISTIAN ERIKSEN, ktorý si našiel priestor k zakončeniu a prudkou krížnou strelou na spôsoba Jakea Livermorea prekonáva prikrátkeho McGregora. Škótsky gólman na jeho presne mierenú krížnu strelu nedosiahol, Spurs získajú nezaslúžené tri body!
    Christian ERIKSEN - 1:2
     
    90+2
    Robertson na ľavej strane teraz zbytočne fauloval rozbehnutého Lennona, na čo Craig Pawson zareagoval žltou kartou.
     
    90+3
    Domáci už nemajú síl sa o čokoľvek pokúsiť. S ich šancami na bodový zisk z dnešného zápasu to už nevypadá vôbec nádejne.
     
    90+4
    Koniec zápasu.

     
    Tottenham vyhráva druhý zápas vonku v rade ako cez kopirák. Spurs opäť prehrávali, no znovu ich nakoplo vylúčenie na strane súpera, ako tomu bolo v Birminghame, kde sa predčasne porúčal pod sprchy Benteke. Kohútom sa po hodine hry podarilo vďaka Kaneovi vyrovnať a rovnako ako vo Villa Parku v samom závere stretnutia i dokonca otočiť celý zápas. Peknou strelou sa presadil Christian Eriksen, ktorý krížnym projektilom prestrelil McGregora.

    Z Premier League je to na dnes všetko, ďakujem za pozornosť. (19:08:32)

    Erik Farkaš

    Góly: 8. Livermore – 61. Kane, 90. Eriksen

    Karty:   63. Huddlestone (HLL), 90+2. Robertson (HLL) – 33. Dier (TOT)   50. G. Ramírez (HLL)


    Hull City AFC: McGregor – Elmohamady, M. Dawson, C. Davies (C), Robertson – Huddlestone, Livermore – Ben Arfa, G. Ramírez, Brady – Jelavič
    Náhradníci: Harper – A. Hernández, Quinn, Chester, Meyler, Rosenior, Sagbo
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Dier, Fazio, Vertonghen, B. Davies – Ch. Eriksen, R. Mason, M. Dembélé, Lamela – Kane, Soldado
    Náhradníci: Vorm – Chiriches, Stambouli, Paulinho, Ceballos, A. Lennon, Ball
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Craig Pawson – A. Kirkup, A. Garratt – C. Foy