Crystal Palace – Liverpool 3:1 (kon.) | Hull City – Tottenham 1:2 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
3:1 (1:1)
Liverpool FC
Nedeľa 23.11.2014, 14:30 • Selhurst Park (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Mile JEDINAK - 3:1
     
    81
    Crystal Palace dal gól!
    Kapitán Orlov MILE JEDINAK už zrejme definitívne demoluje potápajúcu sa loď Brendana Rodgersa! Po dlhej lopte na Gayla prišiel nedovolený zákrok Martina Škrtela, ktorý bol ešte ušetrený druhej žltej karty, no jeho mužstvo už beztak neušlo hrobárovi z lopaty. Loptu si niečo vyše dvadsiatich metrov od bránky Simona Mignoleta postavil austrálsky kapitán Londýnčanov Jedinak, ktorý zakrútil loptu rozprávkovo do ľavého horného rohu Belgičanovej bránky. Mignolet bez nároku na zákrok, Liverpool bez nároku na bodový zisk zo Selhurst Parku!
    Joe LEDLEY - 2:1
     
    78
    Crystal Palace dal gól!
    Povedzte to ale JOEOVI LEDLEYMU, ktorý teraz dokonáva senzačný obrat Orlov! Outové vhadzovanie Martina Kellyhho predlžoval na pravej strane Chamakh. Ten posielal loptu hlavou na Yannicka Bolasieho, ktorý na malom priestoru zosmiešnil ťažkopádneho Dejana Lovrena, ktorého si doslova posadil na zadok a následne si to namieril priamo do vápna The Reds. Z jeho pravej strany potom prihrával do centrálnej zóny šestnástky, kde sa najlepšie orientoval práve Ledley, ktorý z desiatich metrov trafil presne do protipohybu Simona Mignoleta. Eagles plachtia za všetkými tromi bodmi!
    Dwight GAYLE - 1:1
     
    17
    Crystal Palace dal gól!
    Liverpoolsky strašiak DWIGHT GAYLE opäť začína vyčíňať v Selhurst Parku a Brendanovi Rodgersovi sa právom vracajú nočné mory spojené so stratou vlaňajšieho titulu. Joe Ledley zo stredu ihriska vysúval do šance Yannicka Bolasieho, ktorý si naviedol loptu pred šestnástku, odkiaľ prudko vypálil do pravej žrde. Jeho prízemná strela sa po odraze dostala presne na kopačku Gayla, ktorý zo siedmich metrov prekonal ležiaceho Simona Mignoleta. Štvrtý gól v treťom zápase proti Liverpoolu v podaní Dwighta Gayla. Selhurst Park na nohách!
    Rickie LAMBERT - 0:1
     
    2
    Liverpool dal gól!
    Zabudnite na Maria Balotelliho, na hrote liverpoolskeho útoku začína úradovať letná akvizícia zo Southamptonu RICKIE LAMBERT. The Reds v tomto prípade zafungovala kompletná southamptonská spojka, keď urasteného útočníka vysúval do šance jeho kamarát z juhu Anglicka Adam Lallana. Po jeho nadýchanom centri si Lambert spracoval loptu do behu a z vnútra šestnástky povedľa Speroniho zasunul loptu do siete. Rozbehnutého útočníka nedokázal zastaviť ani Martin Kelly, ktorý do leta pôsobil práve v Liverpoole, v ktorom začínal vo svojich siedmich rokoch! Hostia sa ujímajú vedenia po sto sekundách.

    Erik Farkaš

    Góly: 17. Gayle, 78. Ledley (Bolasie), 81. Jedinak – 2. Lambert (Lallana)

    Karty:   84. Hangeland (CRP) – 52. Škrtel (LIV), 61. Manquillo (LIV)


    Crystal Palace FC: Speroni – M. Kelly, Dann, Delaney, J. Ward – Puncheon, Jedinak (C), Ledley, Bolasie – Chamakh, Gayle
    Náhradníci: Hennessey – Hangeland, F. Campbell, Zaha, A. Johnson, McArthur, Bannan
    Manažér: Neil Warnock (ENG)

    Liverpool FC: Mignolet – Manquillo, Škrtel, Lovren, G. Johnson – Allen, Gerrard (C) – Sterling, Coutinho, Lallana – Lambert
    Náhradníci: B. Jones – K. Touré, A. Moreno, Lucas Leiva, Can, Borini, L. Markovič
    Manažér: Brendan Rodgers (NIR)

    Rozhodca: Jon Moss – S. Long, R. West – K. Friend