Bergamo – AS Rím 1:2 (kon.) | Lazio – Juventus 0:3 (kon.)
koniec
Lazio Rím
0:3 (0:1)
Juventus Turín
Sobota 22.11.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    Pogba (R. Pereyra) - 0:3
     
    64
    Juventus Turín dal gól!
    Turínsky koncert pokračuje, čierno-bieli sa ujímajú už trojgolového a zrejme definitívneho vedenia! Juventus sa hodnú chvíľku pohrával s lotpou, až sa jej zmocnil majster Pirlo. Ten prihrával na hranicu šestnástky na Pereyru, ktorý elegantným dotykom prehodil do šance PAULOVI POGBOVI. Ten sa ešte elegantnejšie zvrtol s loptou, následne naznačil pravou a napokon ľavou poslal loptu presne k pravej žrdi diváka Marchettiho. Odchovanec Manchestru United svojim druhým gólom posiela Juve za tromi bodmi.
    Tévez (MARCHISIO) - 0:2
     
    55
    Juventus Turín dal gól!
    Stará Dáma predvádza ďalší smrtiaci brejk a už sa ujíma dvojgólového vedenia! Akciu začal na pravej strane Stephan Lichtsteiner, ktorý po čiare vysúval Claudia Marchisia. Ten sa na poliacej čiare efektným spôsobom zbavil križujúceho Luliča, aby následne z pravej strany pred šestnástkou prihrával na CARLOSA TÉVEZA. Ten si šikovne počkal na pohyb domácich zadákov, ktorú popred neho prebehli ako kačičky na strelnici a Carilitos následnou presnou strelou k ľavej žrdi zdvojnásobil vedenie pruhovaných. Marchetti sa naťahoval márne, Juve vedie 2:0!
     
    24
    Juventus Turín dal gól!
    Teraz už ale Stará Dáma dokázala zpriamočiariť svoju hru a okamžite za to prichádza sladká odmena. Celá situácia pritom začala voľným kopom domáceho Lazia. To sa ale zo štandardky nedokázalo presadiť a práve naopak sa muselo brániť rýchlemu brejku. Ten z poliacej čiary vyšperkoval nádherným oblúčikom aktívny Carlos Tévez, ktorý poslal do šance PAULA POGBU. Ten sa dokázal odpútať od albánskeho stopéra Canu a povedľa Marchettiho tak s prehľadom otvára skóre zápasu. Favorit sa ujíma tesného vedenia!

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Pogba (Tévez), 55. Tévez (Marchisio), 64. Pogba (R. Pereyra)

    Karty:   49. Basta (LAZ), 74. Lulič (LAZ) – 36. Padoin (JUV), 52. Lichtsteiner (JUV), 67. Bonucci (JUV)   71. Padoin (JUV)


    Lazio Rím: Marchetti – Basta, de Vrij, Cana, Braafheid – M. Parolo, Biglia, Lulič – Candreva, Klose (C), B. Keita
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Dordevič, Konko, Ederson, Radu, Cavanda, Prce, F. Anderson, C. Ledesma, Á. González, Onazi
    Manažér:Stefano Pioli (ITA)

    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin – Pirlo – R. Pereyra, Marchisio – Pogba – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Rômulo, Mattiello, Giovinco, A. Vidal, Romagna, S. Pepe, Coman, Morata
    Manažér:Massimiliano Allegri (ITA)

    Rozhodca: Antonio Damato – A. Padovan, R. Bianchi – M. Musolino