Vladivostok – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Soči – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Novgorod – CSKA Moskva 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
HK Soči
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Piatok 21.11.2014, 17:00 • Ľadový palác Bolšoj, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    V závere zápasu obdržal domáci Ščerbina dve minúty za seknutie.
    LAPENKOV - 4:1
     
    58:30
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti využili ďalšiu chybu v defenzíve Jugry a dostávajú sa opäť do trojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Peterssona sa k zakončeniu dostal JEVGENIJ LAPENKOV, ktorý položil gólmana Gorjačevskicha na ľad. Asistencie si pripisujú hráči Arťom Krjukov a Andre Peterssen.
     
    53:14
    Domáci Ljudučin sa dostal do samostatného úniku na gólmana Gorjačevskicha, no ten mu napokon puk vypichol!
     
    52:10
    Presilová hra pre domácich. Hosťujúci obranca Melart obdržal dve minúty za krosček.
     
    51:32
    Domáci hokejisti sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no po Ignatuškinovi a Anisinovi napokon gólmana Gorjačevskicha neprekonal ani aktívny Krikunov!
     
    47:59
    Aj Jugra si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Anisin.
     
    47:13
    Ščitov sa dostal do skvelej gólovej šance, no gólman Gorjačevskich napokon jeho strelu a aj následnú dorážku dokázal zblokovať do bezpečia.
     
    45:49
    Je tu presilová hra o dvoch mužov pre domáci tím! Ku Želdakovovi sa za nedovolené bránenie pridáva aj hosťujúci Rjabikin.
     
    45:36
    Domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Želdakov sa previnil podrazením.
     
    44:23
    Jugra dal gól!
    Hostia napokon predsa zabojovali a dokázali vsietiť svoj prvý gól v dnešnom stretnutí. Buljanskij sa dostal k puku za domácou bránou, následne naznačil zakončenie, no skvelou prihrávkou našiel IGORA MAGOGINA, ktorý už bez problémov trafil odkrytú domácu svätyňu. Asistencie si pripisujú hráči Arťom Buljanskij a Nikita Gusev.
    MAGOGIN - 3:1
     
    41:20
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Domáci Ljudučin obdržal dve minúty za podrazenie.
    WHITNEY - 3:0
     
    40:00
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti dokázali tlaku hostí odolať a napokon sa po rýchlom protiútoku dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Ignatuškina sa k puku v medzikruží dostal RYAN WHITNEY, ktorý bez problémov prekonal gólmana Gorjačevskicha. Asistencie si pripisujú hráči Andrei Kosticin a Igor Ignatuškin.
     
    39:24
    Hostia v závere druhej tretiny poriadne pritlačili pred domácou bránou! Po nekompromisnej strele od Magogina gólman Pöpperle zachytil puk na bránkovej čiare!
     
    37:11
    Po fantastickej prihrávke od Guseva sa k zakončeniu pred gólmanom Pöpperleom dostal obranca Larsen, no svojou delovkou napokon prestrelil domácu svätyňu.
     
    30:04
    Na rad prichádza presilová hra pre hostí. Domáci Derljuk sa previnil nedovoleným bránením v hre, za ktoré obdržal dve minúty.
    PETERSSON - 2:0
     
    28:05
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia v presilovej hre! Po skvelej krížnej prihrávke od Lapenkova sa k puku na ľavej strane dostal ANDRE PETERSSON, ktorý sa z tejto pozície už nemýlil. Asistenciu si pripisuje Jevgenij Lapenkov.
     
    26:38
    Soči si zahrá v početnej výhode. Gusev obdržal dve minúty za seknutie.
    WHITNEY - 1:0
     
    16:46
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Krutova sa za pravým kruhom najlepšie zorientoval obranca RYAN WHITNEY, ktorý svojou delovkou otvára gólový účet tohto stretnutia. Asistenciu si pripisuje Alexej Krutov.
     
    12:36
    Sitnikov si nakorčuľoval pred domácu bránu, no v samostatnom úniku napokon nedokázal prekonať gólmana Pöpperleho!
     
    04:01
    Domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Hosťujúci Gusev obdržal dvojminútový trest za hákovanie.
    Góly a asistencie: 17. Whitney (Krutov), 29. Petersson (Lapenkov), 40. Whitney (Kosticin, Ignatuškin), 59. Lapenkov (Krjukov, Petersson) – 45. Magogin (Buljanskij, Gusev)


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Koledov, Ščitov, Wilson, Derľuk, Whitney, Jarvinen – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Ljudučin, Petersson, Lapenkov – Krutov, Warn, Emmerton – Krjukov, Anisin, Achmetov – Ščerbina
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gorjačevskich (Birjukov) – Larsen, Melart, Sergejev, Želdakov, Pepeljaev, Rjabikin, Stalnov – Magogin, Buljanskij, Gusev – Sitnikov, Romancev, Koroľuk – Čibisov, Gorbunov, Ziazov – Lesnuchin, Jacenko, Bortnikov

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Alexej Ravodin – Roman Menšich, Ivan Nazarov

    Diváci: 6123