Vladivostok – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Soči – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Novgorod – CSKA Moskva 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
HK Soči
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Piatok 21.11.2014, 17:00 • Ľadový palác Bolšoj, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    LAPENKOV - 4:1
     
    58:30
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti využili ďalšiu chybu v defenzíve Jugry a dostávajú sa opäť do trojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Peterssona sa k zakončeniu dostal JEVGENIJ LAPENKOV, ktorý položil gólmana Gorjačevskicha na ľad. Asistencie si pripisujú hráči Arťom Krjukov a Andre Peterssen.
     
    44:23
    Jugra dal gól!
    Hostia napokon predsa zabojovali a dokázali vsietiť svoj prvý gól v dnešnom stretnutí. Buljanskij sa dostal k puku za domácou bránou, následne naznačil zakončenie, no skvelou prihrávkou našiel IGORA MAGOGINA, ktorý už bez problémov trafil odkrytú domácu svätyňu. Asistencie si pripisujú hráči Arťom Buljanskij a Nikita Gusev.
    MAGOGIN - 3:1
    WHITNEY - 3:0
     
    40:00
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti dokázali tlaku hostí odolať a napokon sa po rýchlom protiútoku dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Ignatuškina sa k puku v medzikruží dostal RYAN WHITNEY, ktorý bez problémov prekonal gólmana Gorjačevskicha. Asistencie si pripisujú hráči Andrei Kosticin a Igor Ignatuškin.
    PETERSSON - 2:0
     
    28:05
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia v presilovej hre! Po skvelej krížnej prihrávke od Lapenkova sa k puku na ľavej strane dostal ANDRE PETERSSON, ktorý sa z tejto pozície už nemýlil. Asistenciu si pripisuje Jevgenij Lapenkov.
    WHITNEY - 1:0
     
    16:46
    Soči dáva gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Krutova sa za pravým kruhom najlepšie zorientoval obranca RYAN WHITNEY, ktorý svojou delovkou otvára gólový účet tohto stretnutia. Asistenciu si pripisuje Alexej Krutov.
    Góly a asistencie: 17. Whitney (Krutov), 29. Petersson (Lapenkov), 40. Whitney (Kosticin, Ignatuškin), 59. Lapenkov (Krjukov, Petersson) – 45. Magogin (Buljanskij, Gusev)


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Koledov, Ščitov, Wilson, Derľuk, Whitney, Jarvinen – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Ljudučin, Petersson, Lapenkov – Krutov, Warn, Emmerton – Krjukov, Anisin, Achmetov – Ščerbina
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gorjačevskich (Birjukov) – Larsen, Melart, Sergejev, Želdakov, Pepeljaev, Rjabikin, Stalnov – Magogin, Buljanskij, Gusev – Sitnikov, Romancev, Koroľuk – Čibisov, Gorbunov, Ziazov – Lesnuchin, Jacenko, Bortnikov

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Alexej Ravodin – Roman Menšich, Ivan Nazarov

    Diváci: 6123