Liberec – Židenice 6:7 (kon.) | Jičín – Bohemians - NE 3:7 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 12:1 (kon.)
Královské Vinohrady – Bonusia Ostrava 4:5 (kon.) | ELITE PRAHA – Tatran 10:2 (kon.)
koniec
Finance Novák FBK Jičín
3:7 (2:2, 0:4, 1:1)
FbŠ pipni.cz Bohemians
cz Pondelok 17.11.2014, 14:00 • Sportovní areál, Jičín • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    48:35
    Jičín právě vstřelil branku!
    ANDREA SATÝNKOVÁ zkusila vystřelit od půlky hřiště a míček skončil k překvapení všech v síti, čímž domácí hráčka završila hattrick. Tato branka jde na vrub hostující brankářky. Bez asistence.
     
    47:37
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Nádherná práce IVETY HYRŠLOVÉ, která se prohnala přes Vavrečkovou. Následně vystřelila na Kociánovou, která vyrazila míček pouze k hostující hráčce, a ta se již dorážkou nemýlila. Asistence: Petra Hnátová.
     
    38:58
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka v síti Jičína, o kterou se postarala PETRA HNÁTOVÁ. Je to dnešní druhá hráčka Bohemians, která vstřelila první branku v Extralize žen. Asistence: Katarzyna Chelstowska.
     
    36:11
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Tak to je smolná branka pro Jičín. Zpoza branky nahazovala míček IVETA HYRŠLOVÁ a domácí brankářka si nešťastně srazila míček do vlastní branky. Asistence: Lucie Šindelářová.
     
    34:40
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians se dostávají do dvoubrankového vedení. K pravé tyči napálila míček IVA BENEŠOVÁ, která dává svou první branku za Bohemians. Bez asistence.
     
    20:15
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians využívá i svou druhou přesilovou hru. Po výborně sehrané akci zakončovala do prázdné branky ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Lucie Veselá.
     
    15:56
    Jičín právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. Před brankou Bohemians rozehráli domácí velmi rychle a k odraženému míčku se dostala volná ANDREA SATÝNKOVÁ, která ho zametla do branky. Asistence: Lucie Kloutvorová.
     
    14:10
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians otáčí stav utkání. Hyršlová si dvakrát vyměnila míček s LUCIÍ VESELOU, která zakončila přesně k tyči. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    11:52
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Dvacet vteřin trvalo hostujícím hráčkám, aby využili přesilovou hru a vyrovnali. Postarala se o to přesnou střelou ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Lucie Veselá.
     
    08:09
    Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí se poctivou hrou dostávají do vedení. ANDREA SATÝNKOVÁ šla od poloviny hřiště sama na Kreisingerovou, kterou překonala střelou na vzdálenější tyč. Bez asistence.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 9. Satýnková, 16. Satýnková (Kloutvorová), 49. Satýnková – 12. Bočanová (Veselá), 15. Veselá (Hyršlová), 21. Bočanová (Veselá), 35. Benešová, 37. Hyršlová (Šindelářová), 39. Hnátová (Chelstowska), 48. Hyršlová (Hnátová)


    Finance Novák FBK Jičín: Kociánová (Samková)– Chlumská, Mikolášková "C", Kořínková, Špíglová – Machová, Pitthardová, Satýnková, Šudová, Exnarová, Kloutvorová, Drbohlavová, Vavrečková, Kůželová, Florianová, Svobodová, Zumrová
    Trenér: Tomáš Pokorný

    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Burdová, Hnátová, Chelstowska, Nguyenová, Šindelářová – Benešová, Bočanová, Divišová, Hyršlová "C", Jarešová, Kohutová, Loudová, Ludvíková, Poláková, Reischlová, Šmídová, Veselá
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodca: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 208