Liberec – Bulldogs 6:11 (kon.) | Vítkovice – Tatran 6:5 (2:1 po s.n.) | Chodov – Ostrava 7:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 10:3 (kon.) | Otrokovice – Bohemians 5:9 (kon.)
po s.n. (2:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:5 (2:1, 1:1, 2:3 - 0:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Pondelok 17.11.2014, 17:15 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým 1. SC Vítkovice Oxdog.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ HÁJEK.
     
    57:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je opět vyrovnáno! Tohle bude ještě napínavé derby. Po rychlé kombinaci se do koncovky dostal MAREK MATEJČÍK a střílí tak vyrovnávací branku Vítkovic. Asistence: Lukáš Veltšmíd.
     
    56:50
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice se znovu dostávají do vedení. Hubálek byl za svou brankou napadán dvěma hráči Tatranu a přišel o míček. Riebauer následně vyslal před branku přihrávku volnému MARKU VÁVROVI, který byl naprosto sám a přesně zakončil. Asistence: Ondřej Riebauer.
     
    50:42
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Vítkovice neproměňovaly své tutové šance, zato Tatranu se teď jedna povedla zakončit gólem. Do koncovky se dostal MAREK DEUTSCH a vyrovnává stav utkání. To bude ještě dneska boj! Asistence: Jan Natov.
     
    44:01
    Tatran právě vstřelil branku!
    Souček vyrazil první střelu Řehoře, ale na dorážku JAKUBA GRUBERA už nestačil, a ten ležícího gólmana Vítkovic překonal. Asistence: Jan Řehoř.
     
    41:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rebro teď absolutně nevěděl, kde je míček. JAKUB HUBÁLEK měl tedy prostor a čas pro svou koncovku a nemýlil se. Navyšuje tak vedení Vítkovic již o dvě branky. Asistence: Marek Matejčík.
     
    35:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rozehrávce z rohu se míčku u levého mantinelu ujal LUKÁŠ VELTŠMÍD a poměrně z ostrého úhlu se trefil pod víko střešovické branky. Asistence: Marek Matejčík.
     
    28:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Šebesta ztratil za polovinou hřiště míček a Střešovice se vydaly k rychlému protiútoku. Po kombinaci na jeden dotek se prosadil MAREK VÁVRA. Asistence: Ondřej Riebauer.
     
    18:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hubálek získal na polovině hřiště míček a vyvezl jej až před Rebra, kde pak vyslal zpětnou přihrávku na LUKÁŠE HÁJKA a ten z první překonal Rebra. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    15:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující brankář Rebro teď trochu zazmatkoval a nebyl připraven ve své pozici. Toho využil Šebesta a nahrál před branku LUKÁŠI ŘEZANINOVI, který bekhendem vstřelil míček do odkryté klece. Asistence: Jan Šebesta.
     
    08:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Standardní situaci na polovině Vítkovic využily Střešovice jak nejlépe mohly. Řehoř vyslal tvrdou střelu na vítkovickou bránu, tu však ještě stihl tečovat TOMÁŠ NUSHART a Souček neměl šanci reagovat. Asistence: Jan Řehoř.

    Zuzana Košťálová

    Góly a asistencie: 16. Řezanina (Šebesta), 19. Hájek (Hubálek), 36. Veltšmíd (Matejčík), 42. Hubálek (Matejčík), 58. Matejčík (Veltšmíd), rozh. náj. Hájek – 9. Nushart (Řehoř), 29. M. Vávra (Riebauer), 45. Gruber (Řehoř), 51. Deutsch (Natov), 57. M. Vávra (Riebauer)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Natov (STR)
    0:1   Delong (VIT)
    2. séria:
    0:1   Komárek (STR)
    1:1   Řezanina (VIT)
    3. séria:
    1:1   Řehoř (STR)
    1:1   Hájek (VIT)
    4. séria:
    1:1   Natov (STR)
    1:1   Řezanina (VIT)
    5. séria:
    1:1   Komárek (STR)
    2:1   Hájek (VIT)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Rataj) – Hrubý, Brus, Heczko, Žydel, Šebesta, Řezanina, Nehera, Gál, Pešat, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Nushart, Heřmanský, Deutsch, Natov, Mayer, Fořt, Komárek, Richter, Riebauer, Kolísko, M. Vávra, Vašíček, Gruber, Fridrich, Zavadil, Beneš, Řehoř, Ullmann

    Rozhodca: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 407