Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:3 (kon.) | B. Bystrica – Piešťany 9:3 (kon.)
Žilina – Zvolen 0:1 (kon.) | Skalica – Martin 4:5 (1:2 po s.n.)
koniec
HK Poprad
5:3 (2:0, 2:0, 1:3)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 14.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Trenčín dal gól!
    Tak Trenčania predsa len ešte strieľajú aj tretí gól v tomto zápase a maličká nádej ešte stále žije, no to už sa asi veľmi nepodarí. Od modrej čiary nahodil puk na bránu Bokroš, Kostúr len vyrážačkou vyrazil pred seba, kde bol pripravený LUKÁŠ KOZÁK a ten dorazil popod Kostúrove betóny!
    Asistencia: Tomáš Bokroš.
     
    56:52
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti už pravdepodobne rozhodujú o zisku troch bodov z tohto zápasu! Po pravej strane pretlačil puk Paločko, ktorý ho posunul na Bartečka, ten sa dokázal vymaniť spod tlaku dvoch hráčov z hornej časti pravého kruhu a posunul PETROVI BOLTUNOVI do medzikružia, ktorý mal ešte pred bránkoviskom Novajovského, no ten ako "brankár" neobstál a Boltun teda strelil svoj druhý gól v tomto zápase – piaty pre Poprad.
    Asistencie: Ľuboš Bartečko a Matúš Paločko.
     
    56:17
    Hostia začali hrať hru bez brankára, Arne Kroták sa dostal s pukom do stredného pásma, odtiaľ strieľal, no jeho strelu zblokovali súperovi hráči smerom mimo brány.
     
    55:53
    Oddychový čas pre Trenčín.
     
    53:18
    Vo veľkej príležitosti sa teraz ocitol Samuel Takáč, ktorému obrovskú časť práce odviedol Kroták, ktorý sa natlačil poza bránu a následne mu len servíroval ku ľavej žrdi, no Takáč pálil len do bočnej konštrukcie trenčianskej brány!
     
    52:09
    Ľuboš Bartečko dokázal z pravého kruhu posunúť ideálne pred bránkovisko na Tomáša Sýkoru, no jeho následné zakončenie bezpečne zlikvidoval brankár Nagy svojím betónom!
     
    50:45
    Presilová hra pre Poprad. Lukáš Kozák dostáva dve minúty za držanie.
     
    49:41
    Trenčín dal gól!
    A ešte to môže byť zaujímavé! Trenčianski hokejisti strieľajú dôležitý gól a na zdramatizovanie majú ešte niečo cez desať minút. Šišovský v útočnom pásme posunul z pravého kruhu do medzikružia na JANISA ANDERSONSA, ktorý prudkou strelou vynikajúco trafil priestor pri pravej žrdi!
    Asistencia: Peter Šišovský.
     
    40:11
    Trenčín dal gól!
    Ešte si diváci ani poriadne nestihli dopiť čaj alebo zjesť nejaký ten pokrm a Trenčania strieľajú gól! Hostia nahodili puk do útočného pásma, kde sa ho v rohu klziska zmocnil Melichárek, ktorý šikovne posunul pred bránkovisko VLADIMÍROVI NEMCOVI a ten už nemal problém z prvej zakončiť!
    Asistencia: Tibor Melichárek.
     
    28:25
    Martinovi Dudášovi teraz už riadne povolili nervy, keď po prerušení hry hlavným rozhodcom v obrannom pásme kvôli zlej viditeľnosti puku začal udierať do Jaroslava Kasíka. Ten nezhadzoval rukavice, len sa snažil udatne brániť. Tresty sú nasledovné: Dudáš – 2 minúty za krosček a 10 minút za zhodenie rukavíc, Kasík – 2 minúty za hrubosť.
     
    26:54
    Trenčania striedajú na poste brankára! Do brány prichádza Adam Nagy!
     
    26:54
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti strieľajú už štvrtý gól v tomto zápase! Bartečko posunul nakrátko na modrej čiare Kuralimu, ktorý vystrelil ideálnu prízemnú strelu, ktorú sa spred bránkoviska podarilo tečovať PETROVI BOLTUNOVI. Konrád nemal veľa šancí pri tejto strele, keďže mal zakrytý výhľad.
    Asistencie: Mário Kurali a Ľuboš Bartečko.
     
    23:30
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti v týchto momentoch ztrojnásobujú svoje vedenie! V útočnom pásme vyhral vhadzovanie na ľavom kruhu Paukovček, ktorý okamžite posunul na modrú čiaru, kde stál ĽUBOMÍR DINDA. Ten bez prípravy vypálil a skvelo trafil priestor pri ľavej žrdi!
    Asistencia: Lukáš Paukovček.
     
    21:21
    Poprad si zahrá presilovú hru. Peter Novajovský odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    17:54
    Arne Kroták teraz perfektne z obranného pásma poslal puk oblúčikom do stredového kruhu, kde si poň prišiel Paločko, ktorý vyrazil s Takáčom do prečíslenia dvoch proti jednému, rozhodol sa však pre strelu, ktorá napokon skončila na pravej žŕdke!
     
    17:30
    Poprad dal gól!
    Tak Popradčania zatiaľ len tichúčko vyčkávali počas prvej tretiny na chyby súpera, teraz hostia trošku zaváhali a domáci vedú už 2:0. Kurali poslal z obranného pásma puk von, tečoval ho následne ešte jeden z trenčianskych hokejistov v strednom pásme. Následne sa puk z rohu klziska odrazil na dolnú časť ľavého kruhu, kde rýchlo prišiel ĽUBOŠ BARTEČKO, ktorý krásnou a tvrdou strelou namieril ponad vyrážačku gólmana Konráda!
    Asistencia: Mário Kurali.
     
    16:22
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti teraz dokázali vyvinúť menší tlak na hostí. Kroták mal puk pri mantineli v okolí pravého kruhu, nakrátko ho posunul MATÚŠOVI MATISOVI, ktorý sa posunul vyššie do medzikružia, následne posúval Malinovi, no ten len vracal späť asi cez dvojicu trenčiansky hráčov na Matisa, ktorému sa už následne podarilo prekonať bezradného Konráda!
    Asistencie: Ľubomír Malina a Arne Kroták.
     
    02:30
    Obrovská šanca pre hostí! Kozák nahadzoval od modrej čiary na Kostúra, ten vyrazil len pred seba, kde už bol Petrovický, ktorý ešte zadovkou posúval k opačnej žrdi na Jakuba Gašparoviča, no tomu sa nepodarilo trafiť odkrytú popradskú bránu!
     
    00:41
    Trenčín si zahrá presilovú hru. Ľuboš Bartečko odchádza na dve minúty za podrazenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 17. Matis (Malina, Kroták), 18. Bartečko (Kurali), 24. Dinda (Paukovček), 27. Boltun (Kurali, Bartečko), 57. Boltun (Bartečko, Paločko) – 41. Nemec (Melichárek), 50. Andersons (Šišovský), 59. Kozák (Bokroš)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HK DUKLA Trenčín: Konrád (27. A. Nagy) – Bokroš, Kozák – Andersons, Novajovský – Zošiak, Dudáš – Palovič, Pardavý ml. – Melichárek ("A"), Nemec ("A"), Hlinka – Gašparovič, Petrovický ("C"), Mikula – Filo, P. Stantien, Šišovský – D. Hudec, Daniška, J. Cíger

    Rozhodca: Stano – Jobbágy, Rovenský

    Diváci: 1674