Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:3 (kon.) | B. Bystrica – Piešťany 9:3 (kon.)
Žilina – Zvolen 0:1 (kon.) | Skalica – Martin 4:5 (1:2 po s.n.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
9:3 (1:2, 6:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 14.11.2014, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskej Bystrici sa dnes v presilovkách darí a tú ďalšiu využíva LIBOR HUDÁČEK, ktorý po biliardovej akcii doráža puk z tesnej blízkosti do odkrytej brány. Domáci využívajú po piatykrát v dnešnom zápase vylúčenie hosťujúceho hráča a sú vo vedení 9:3. Asistencie: Michal Hudec, Andrej Kudrna.
     
    47:29
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrica bola v tretej tretine aktívnejším tímom a po Rosandičovej strele z pravého kruhu vznikla pred bránou hostí mela tiel. Jedna z dorážok skončila v hosťujúcej sieti a domáci sú vo vedení 8:3. Autorom gólu je obranca MISLAV ROSANDIČ. Asistencie: Petr Kafka, Milan Kytnár.
     
    39:42
    Piešťany dali gól!
    Tak napokon sa hosťom v závere predsa len podarilo znížiť hrozivé manko a po Holovičovom peknom spätnom pase na ľavom krídle sa dostal k strele na bránu BRANISLAV RAPÁČ, ktorý znižuje na 3:7 z pohľadu hostí. Asistencie: Marcel Holovič, Dušan Pašek.
     
    36:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Po peknom pase z pravého kruhu dorážal puk do odkrytej brány LIBOR HUDÁČEK, ktorý vsieťuje už siedmy gól domáceho celku a z dnešného duelu sa už definitívne stáva exhibícia jedného tímu. Asistencie: Patrick White, Michal Hudec.
     
    35:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Piešťanom sa v presilovke vôbec nedarilo, naopak väčšinu početnej výhody strávili vo vlastnom pásme. Hostia nedokázali ustrážiť najproduktívnejšieho domáceho hráča PETRA KAFKU, ktorý sa ocitol osamotený pred piešťanskou bránou a blafákom zvýšil stav stretnutia už na 6:2. Bez asistencie.
     
    31:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Po prudkej Bambúchovej strele od modrej čiary zvyšuje už na 5:2 domáci útočník MILAN KYTNÁR, ktorý delovku domáceho obrancu tečoval do siete hostí. Asistencie: Lukáš Bambúch, Marek Biro.
     
    31:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Dvojnásobná presilová hra Banskej Bystrice končí štvrtým gólom v hosťujúcej sieti, o ktorý sa po prihrávke z pravej strany postaral obranca VÁCLAV ČÍŽEK, ktorý vypálil z vrcholu ľavého kruhu a delovkou prestrelil Šúreka. Asistencie: Andrej Kudrna, Libor Hudáček.
     
    29:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bytrica využíva aj druhú presilovú hru v dnešnom zápase a vďaka piatemu presnému zásahu PATRICKA WHITEA sú domáci vo vedení 3:2. Asistencie: Václav Čížek, Michal Hudec.
     
    22:56
    Banská Bystrica dala gól!
    Puk sa dostal do územia nikoho v obrannom pásme Piešťan, kde sa k nemu najrýchlejšie dostal MAREK BIRO a domáci obranca neváhal, poslal puk na bránu a prekvapil Śúreka, ktorý tak dovolil "Baranom" vyrovnať na 2:2. Asistencia: Tomáš Matoušek.
     
    12:30
    Piešťany dali gól!
    A hostia sú vo vedení! Po rýchlom prechode do protiútoku sa presadzuje hosťujúci zadák MATEJ HAMRÁK, ktorý prekonal domáceho gólmana strelou z medzikružia a poslal Piešťany do vedenia 1:2. Asistencia: Michal Peško.
     
    11:20
    Piešťany dali gól!
    Po nenápadnej strele z ľavej strany sa po Tomanovej akcii presadzuje JOZEF HARING, ktorý svojím tretím tohtosezónnym gólom vyrovnáva stav stretnutia na 1:1. Asistencie: Rastislav Konečný, Michal Toman.
     
    05:53
    Banská Bystrica dala gól!
    V presilovej hre sa presadzuje kapitán domáceho celku, MICHAL HUDEC, ktorý si po strele z medzikružia pripisuje svoj ôsmy presný zásah v tomto ročníku. Asistencie: Andrej Kudrna, Patrick White.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 6. Hudec (Kudrna, White), 23. Biro (Matoušek), 30. White (Čížek, Hudec), 32. Čížek (Kudrna, Hudáček), 32. Kytnár (Bambúch, Biro), 35. Kafka, 37. Hudáček (White, Hudec), 48. Rosandič (Kafka, Kytnár), 56. Hudáček (Hudec, Kudrna) – 12. Haring (Konečný, Toman), 13. Hamrák (Peško), 40. Rapáč (Holovič, Pašek)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Unice – Bambúch, Jaborník, Rosandič, Čížek, Biro, Gachulinec, Róth – Hudec, White, Kudrna – Handlovský, Kytnár, Kafka – Hudáček, Matoušek, Lamper – Bendík, Zigo, Kadura
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Kotaška, Brňák, Hamrák, Bučka, Hluch, Srnec, Vaculín – Kutálek, Mišura, Klempa – Románek, Peško, Haring – Konečný, Toman, Hudec – Holovič, Pašek, Rapáč

    Rozhodca: Konc – Výleta, Tvrdoň