Mladá Boleslav – Třinec 2:4 (kon.) | Zlín – Litvínov 6:5 (po pr.) | Olomouc – Sparta Praha 1:2 (po pr.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Hradec Králové – Plzeň 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:0 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 14.11.2014, 18:00 • Hala Rondo, Brno • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    HANZLÍK - 5:0
     
    51:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mrázkovi to sice nevyšlo, ale jeho spoluhráči JANU HANZLÍKOVI ano. Následný útok Brna založil Němec, který si objel branku a našel si sjíždějícího obránce, kterému puk posunul. Hanzlík pálil z voleje na vzálenější tyč a trefil se přesně. Asistence: Vojtěch Němec.
    TON - 4:0
     
    48:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo dvakrát hostům, to se daří brněnské Kometě. První lajna udělala v pardubické obraně rozruch, který ukončuje střelou bekhendem PETR TON. Ten se navíc trefuje přesně pod víko a sráží tak pardubické sebevědomí ještě níž. Asistence: Jan Hruška, Vojtěch Němec.
    KEMPNÝ - 3:0
     
    37:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    A tentokrát už ji Brňané využívají. Třetí přesilovka v zápase znamená druhou branku. Kometě tentokrát stačilo jen dvanáct sekund. MICHAL KEMPNÝ si vyměnil puk s Ptáčkem, který jej vybídl ke střele od modré. Reprezentant se na nikoho neohlížel a puk neomylně poslal za Halásze potřetí. Krásná střela brněnského obránce a gól do šatny. Asistence: František Ptáček.
    NĚMEC - 2:0
     
    10:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    První přesilovku v zápase Brňané využívají. Stačilo jim na to přesně dvacet sekund. Druhá branka v utkání tedy padá přesně v polovině první třetiny. Krásnou kombinaci sehrál Hruška, který našel v pardubickém čtverci trhlinu, a VOJTĚCH NĚMEC, který z první prostřelil Halásze. Asistence: Jan Hruška.
    DOČEKAL - 1:0
     
    05:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Brňané dočkali rychlé branky. Ihned po vhazování dopředu vyrazili tři hráči Komety, kteří proti sobě měli jen jediného obránce. Mrázek si dobře počkal na jeho pohyb, nahrál MARTINU DOČEKALOVI, jenž si ještě dovolil kličku do bekhendu a puk zasunul Halászovi mezi betony. Krásná branka domácích a zasloužené vedení. Asistence: Petr Mrázek.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 6. Dočekal (Mrázek), 10. Němec (Hruška), 38. Kempný (Ptáček), 49. Ton (Hruška, Němec), 52. Hanzlík (Němec)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Hájek – Hruška, Němec, Ton – Káňa, Čermák (C), Honejsek – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Ostřížek, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Dynamo Pardubice: Halász (Kristan) – Čáslava (C), Píša, Havlík, Benák, Gregorc, Korím, Ščotka – Cetkovský, T. Zohorna, Sýkora – Tybor, Nahodil, Radil – Starý, Marcinko, Kolář – Semorád, Kaut, Voženílek – Půhoný.
    Trenér: Zdeněk Venera

    Rozhodca: Radek Wágner, Robin Šír – Tomáš Pešek, David Jelínek

    Diváci: 7200 (vyprodáno)