Toronto – Boston 6:1 (kon.) | Anaheim – LA Kings 6:5 (2:1 po s.n.)
koniec
Toronto Maple Leafs
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
Boston Bruins
cz Štvrtok 13.11.2014, 02:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Peter HOLLAND - 6:1
     
    47:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra Toronta, PETER HOLLAND překonává Svedberga povedeným bekhendem, kdy se dokázal natlačit před bránícího Morrowa, který ho nedokázal odstavit od puku. Asistence: Leo Komarov a Mike Santorelli.
    Dennis SEIDENBERG - 5:1
     
    34:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    DENNIS SEIDENBERG vystřeil od modré a puk skončil v sít, byť se zdálo, že puk ještě těsně před Bernierem tečoval Gagne, gól nakonec připsán právě střílejícímu Seidenbergovi. Asistence: Milan Lucic a Patrice Bergeron.
    Tyler BOZAK - 5:0
     
    29:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jake Gardiner napřáhl po přihrávce od Fransona na modré, vypálil a puk končí za zády Svedberga poté, co střelu dokázal tečovat JAMES VAN RIEMSDYK, kterému je nakonec branka připsána. Asistence: Tyler Bozak a Jake Gardiner.
    Tyler BOZAK - 4:0
     
    23:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra Toronta, před Raskem zůstal nepokrytý TYLER BOZAK, který dokázal usměrnit přihrávku Riemsdyka z levé strany, Raskovi propadl puk někde mezi lapačkou a levým betonem. Asistence: James van Riemsdyk a Cody Franson.
    Morgan REILLY - 3:0
     
    21:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Střelu Hollanda ještě Rask vyrazil, ale přímo na hůl najíždějícího MORGANA REILLYHO, který trefuje přesně odkrytou část branky, do níž se již gólman Bostonu nestihl přemístit. Asistence: Peter Holland.
    Phil KESSEL - 2:0
     
    20:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Skvělý začátek druhé třetiny pro domácí, kteří se prosazují z první útočné akce ve druhé třetině, PHIL KESSEL z levé strany nepřihrává, připravil si puk na střelu a podruhé přesně umístěnou střelou překonává v osobním minisouboji Raska v brance Bruins. Asistence: Tyler Bozak a James van Riemsdyk.
    Phil KESSEL - 1:0
     
    06:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na začátku všeho bylo vyhrané vhazování ve vlastní třetině, pasem vysunul Phanuef PHILA KESSELA, který obraně Bruins uniká po pravém křídle a nakonec i přesnou střelou překonává Raska. Asistence: Dion Phaneuf a Cody Franson.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 7. Kessel (Phaneuf, Franson), 21. Kessel (Bozak, van Riemsdyk), 22. Reilly (Holland), 24. Bozak (van Riemsdyk, Franson), 30. van Riemsdyk (Bozak, Gardiner), 48. Holland (Komarov, Santorelli) – 35. Seidenberg (Lucic, Bergeron)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Rielly, Polák, Gardiner, Robidas – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Pánik, Kadri, Clarskon – Komarov, Holland, Santorelli – Pánik, T. Smith, Leivo
    Boston Bruins: Rask (24. Svedberg) – Seidenberg, Hamilton, Morrow, McQuaid, Krug, Trotman – Marchand, Bergeron, R. Smith – Lucic, Kelly, Griffith – Fraser, Söderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Gagne

    Rozhodca: Hebert, Watson – Heyer, Driscoll

    Diváci: 19 264