Čeljabinsk – Togliatti 0:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:4 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Lada Togliatti
Štvrtok 13.11.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Záverečná hra bez brankára už domácim vyrovnávajúci gól nepriniesla a tak sa rozhodujúcim gólom stal ten, ktorý zaznamenal v 28 minúte Golubev. Lada aj s prispením efektivity víťazi na ľade Traktora Čeljabinsk 0:1 a pripisuje si do tabuľky dôležité tri body v boji o play-off. Ja sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte príjemný zvyšok večera. (17:17:23)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:29
    Power-play Traktor.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:54
    Vhadzovanie v obrannom pásme Lady, oddychový čas neprinieslo, uvidíme či ešte k nemu bude vhodná príležitosť. Do konca stretnutia už ostáva len niečo vyše dvoch minút.
     
    57:39
    Domácim hokejistom ostáva už len v závere stretnutia sa vypnúť k veľkému tlaku a odvolať brankára, uvidíme kedy si tréner domácich vyberie oddychový čas.
     
    56:54
    Brankár hostí s ďalším zákrokom, teraz však musel riešiť len nahodený puk. Hra je prerušená a nasledovať bude vhadzovanie v obrannom pásme hostí.
     
    56:46
    Obe mužstvá hrajú s plným počtom hráčov.
     
    54:46
    Obe mužstvá idú do štyroch. Po vzájomnom vylúčení odchádzajú na trestnú lavicu za hrubosť Barancev (Lada) a Chistov (Traktor).
     
    54:45
    Ježov má opäť puk vo svojej moci a nasleduje len vhadzovanie v obrannom pásme hostí.
     
    53:54
    Ježov sa teraz trocha pohral s nervami domácich hráčov a divákov, chvíľu počkal a až potom prerušil hru. Nasleduje vhadzovanie v obrannom pásme Lady.
     
    52:48
    Domáci v plnom počte.
     
    51:32
    Šenfeld sa teraz po strele snažil o dorážku čo sa nepáčilo Borodkinovi, ktorý dôrazne dohovára hráčovi hosťujúceho celku.
     
    51:32
    Hostia sú nasťahovaní v útočnom pásme a majú veľký tlak!
     
    50:48
    Presilová hra pre Ladu. Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie v hre Chistov.
     
    50:05
    Veľká šanca hostí, ktorý sa teraz dostali do prečíslenia dvoch proti jednému! Belousov prihrávkou našiel Šenfelda, ktorý trafil len Garnettov betón. Domáci brankár teraz predviedol neuveriteľný zákrok a drží svoj tím v hre!
     
    47:38
    Garnett teraz prerušil hru po strele od Černikova a vhadzovať sa tak bude v obrannom pásme domácich.
     
    46:39
    Taktika hostí je jasná, streliť gól a žiaden neinkasovať, to im doposiaľ vychádza. Uvidíme či sa domácim podarí presadiť a streliť gól vo zvyšku stretnutia.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 28. Golubev (Petrov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Kondratjev, Borodkin, Piganovič, Aťjušov, Davydov, Katičev – Chistov, Bulis, Panov, Popov, Pestunov, Glinkin, Ružička, Osnovin, Gubarev, Kukujov, Zavaruchin, Penkovsky.
    Lada Togliatti: Ježov (Glass) – Barancev, Hunkes, Šulakov, Ogurcov, Vorobjov, Stulov, Romanov – Černikov, Petrov, Golubev, Belousov, Zatovič, Šenfeld, Valujskij, Nikitenko, Bocharov, Šarov, Strelcov, Fedorov

    Rozhodca: Gamalei, Karabanov – Koršak, Černyšev