Ufa – Soči 6:2 (kon.) | Viťaz – D. Moskva 0:1 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Dynamo Moskva
Pondelok 10.11.2014, 17:30 • Podolsk Hero Aréna (kapacita 5,500 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Gól neplatí!
     
    59:59
    S klaxónom prichádza druhý gól Dinama, o ktorom však rozhodne videorozhodca!
     
    57:40
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Soloduchin.
     
    52:41
    Strela od Kempeho končí len na betóne pozorného Jerjomenka, následne sa domáci hokejisti nedokázali presadiť ani z dorážky.
     
    51:45
    Domáci hokejisti budú mať ideálnu príležitosť vyrovnať! Po faule na Afinogenova odchádza na trestnú lavicu Tereščenko.
    VIŠNEVSKIJ - 0:1
     
    48:53
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil VIŠNEVSKIJ.
    Dinamo využíva presilovú hru! Domácim hokejistom sa podarilo vyhodiť puk, hostia sa však expresne rýchlo dostali späť do pásma, pričom do priestoru pred bránkou sa dostal Daugavins, ktorému však v ideálnej pozícii dokázal jeden z domácich obrancov vypichnúť puk, Daugavins však zabojoval a v priestore medzi kruhmi našiel Višnevského, ktorý strelou švihom prekonáva Sateriho.
     
    48:04
    Vylúčenie vidíme tentokrát na domácej strane. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Kučerjavenko, ktorý v obrannom pásme fauloval Karsumsa.
     
    46:23
    Kousal so streleckým pokusom, z hranice ľavého kruhu! Puk končí po zásahu brankára hostí na ochrannej sieti a hra je prerušená.
     
    45:10
    Afinogenov teraz zaviezol puk do útočného pásma, prešiel s ním poza bránu a našiel v ľavom kruhu Golovkova, ktorý vypálil z prvej, svojou strelou však našiel v bráne len pripraveného Jerjomenka.
     
    44:30
    Šitikov si teraz svojou aktivitou vybojoval faul, aj keď možno nie zavinený, ale predsa, Jalasvaara končí na trestnej lavici, za hákovanie a Víťaz má k dispozícii presilovú hru.
     
    39:41
    Golovikov fauloval za vlastnou bránkou a už sedí na trestnej lavici. Nepríjemný moment pre domácich. Dinamo bude mať v tretej tretine k dispozícii ešte 1:41 min. presilovej hry.
     
    33:03
    Krásna individuálna akcia Maxima Afinogenova, ktorý teraz dokázal že ešte do starého železa nepatrí, skvelá práca kapitána domácich, ktorý si trúfol v súboji jeden na jedného, krásnou kľučkou obišiel Višnevského, ktorý sa len prizeral a následne jeho šancu skvelým zákrokom zmaril Jerjomenko!
     
    29:05
    Hra je prerušená a bude sa opäť vylučovať, za hrubosť odchádza na trestnú lavicu Porseland. Presilová hra pre Dinamo.
     
    27:17
    Veľká šanca domácich! Jakubov sa teraz predral po ľavej strane klziska a nabil Vyglazovovi, ktorý si nakorčuľoval do priestoru medzi kruhmi! Jerjomenko však teraz podržal svoj tím a puk vyrazil betónom.
     
    25:01
    Ďalšie vylúčenie! Mosaljov teraz v útočnom pásme trafil hokejkou do tváre Klimontova, ktorý spadol na ľad a Víťaz hraje ďalšiu presilovú hru.
     
    22:31
    Maxim Afinogenov bol teraz v útočnom pásme faulovaní a na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Kokarev. Presilová hra pre Víťaz.
     
    20:22
    Na trestnú lavicu odchádza za držanie Roman Horák. Presilová hra pre Dinamo.
     
    19:18
    Domáci brankár musel opäť zasahovať a opäť je hra prerušená, skvelú prihrávku teraz dostal pred bránkovisko Sopin, ktorému prihrával spoza brány Glazachev, hráč hostí však nedokázal využiť ideálnu možnosť pre strelenie gólu!
     
    09:42
    Domáci hokejisti teraz získali puk v útočnom pásme a následne jeden z nich našiel pred bránkou voľného Kempeho, ktorý v dobrej pozícii zakončil bekhandom len do Jerjomenka, ktorý prerušuje hru a nasledovať bude vhadzovanie v obrannom pásme hostí!
     
    09:05
    Veľká šanca Dinama! Tereščenko teraz prihrávkou z ľavej strany našiel medzi kruhmi Mosaljova, ktorého strela však nemala potrebnú razanciu ani presnosť a končí len vedľa pravej tyče domácej bránky!
     
    06:01
    Máme tu prvé vylúčenie v dnešnom stretnutí, po faule vo vlastnom obrannom pásme odchádza na trestnú lavicu Mario Kempe, ktorý sa previnil hákovaním. Presilová hra pre Dinamo.
     
    00:56
    Karsums sa teraz pekne natlačil pred Sateriho a domáci brankár mal čo robiť aby jeho strelu po ľade dokázal vyraziť!

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 49. Višnevskij (Daugavins, Karsums)


    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov(A), Seleznjov, Golovkov, Semenov, Klimontov, Bedjukov, Kudinov – Kousal, Horák, Kempe, Kučerjavenko, Afinogenov(C), Soloduchin(A), Vyglazov, Šitikov, Jakubov, Makarenko, Makejev, Švec-Rogovoj.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višnevskij, Jalasvaara, Osipov, Budkin, Sincyn, Mironov – Daugavinš, Gorovikov, Pestuško, Karpov, Karsums, Volkov, Sopin, Dugin, Glazachev, Kokarev, Tereščenko(A), Mosaljov.

    Rozhodca: Bulanov, Zacharov – Zacharenkov, Morozov