Chabarovsk – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – A. Mytišči 3:2 (po pr.) | Barys – Záhreb 4:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 1:0 (5:4 po s.n.)
koniec
Amur Chabarovsk
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Streda 05.11.2014, 10:00 • Platinum Aréna Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:00.
    Platinum Aréna Chabarovsk
     
    Amur Chabarovsk – hokejový tím z najvzdialenejšieho mesta celej KHL. Chabarovsk s takmer 600.000 obyvateľmi leží na pravom brehu rieky Amur len 30 km od hraníc s Čínou a 600 km severozápadne od Japonska. Hokejový klub v meste na ďalekom východe vznikol v roku 1958. Za čias sovietskej éry ako SKA, od roku 1996 niesol názov SKA Amur a od roku 1998 už len ako Amur. Chabarovsk moc vody v hokejovom svete nenamútil, vo svojej histórii nezaznamenal žiadny výraznejší úspech. V roku 2008 sa stal členom plejády KHL, v prvých troch ročníkoch sa nedostal do záverečného play-off a obsadil postupne 20., 21., a 22. miesto. V ďalšom, štvrtom ročníku, sa Amur prebojoval do play-off, no hneď v prvom kole ho vyprášil neskorší finalista, Avangard Omsk 4:0 na zápasy. Chabarovsk tak v konečnom účtovaní obsadil 12. miesto, čo je doposiaľ najväčší klubový úspech. V piatom ročníku tomu nebolo inak, Amur v konečnom účtovaní zaknihoval 25. pozíciu a v tom ostatnom 28. priečku.

    Bielo-modro-zlatý dres Amuru obliekajú predovšetkým hráči z Ruskej federácie, doplnení dvomi hráčmi z Fínska a až tromi hráčmi zo Slovenskej republiky – Marcel Haščák, Michel Miklík a Rastislav Špirko. Domáce zápasy Amur hráva v Športovo-zábavnom komplexe, v aréne s názvom Platinum-Aréna, s kapacitou 7.100 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Jukka Rautakorpi z Fínska.

    HC Dinamo Minsk je pomerne mladý tím. Datuje vznik v roku 2003. História klubu siaha však až do roku 1976. Dinamo odohralo v najvyššej lige vtedajšieho Sovietskeho zväzu 5 sezón, s najlepším výsledkom v sezóne 1989/1990, keď obsadilo v tabuľke 10. miesto. Neskôr sa klub premenoval na Tivali Minsk a hral domácu ligu v Bielorusku.

    Dinamo Minsk vstúpil do KHL pri jej zrode v roku 2008. V prvých dvoch ročníkoch sa do play-off súťaže neprebojoval. V ďalších dvoch ročníkoch sa hráči bieloruského klubu do play-off prebojovali, no svoje účinkovanie ukončili v prvom kole, najskôr boli nad ich sily hráči Lokomotiv Jaroslavľ a o rok neskôr klub Dinamo Moskva. V piatom ročníku brány play-off pre Dinamo zostali zatvorené. Postupne hráči Dinamo Minsk obsadili v záverečnom účtovaní KHL 22. , 19. , 16. , 13. a 19. miesto. V uplynulom ročníku tomu nebolo inak, brány play-off zostali zatvorené a klub skončil v celkovom hodnotení na 26. mieste. Pre kluby, ktoré nepostúpia do play-off existuje možnosť zabojovať o Pohár útechy. Minsk sa dostal až do finále, keď postupne vyradil bratislavský Slovan, Atlant Mytišči a Severstaľ Čerepovec. No vo finále boli nad ich sily hráči Avangard Omsk, ktorí sériu ukončili víťazstvom 3:0 na zápasy.

    Bielo-modrý dres klubu obliekajú okrem domácich hráčov z Bieloruska aj štyria hráči z Kanady a dvaja hráči z USA. Po jednom hráčovi majú zastúpenie hokejové krajiny Ruskej federácie, Nórska, Ukrajiny, Českej republiky – Lukáš Krajíček a Slovenskej republiky – Ivan Švarný. V roku 2010 sa Dinamo presťahovalo do novej haly, ktorá nesie názov Minsk-Aréna a s kapacitou 15.086 divákov je najväčšou halou v celej KHL. Hlavným trénerom mužstva je Slovák Ľubomír Pokovič.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Amur Chabarovsk z 25. zápasov 19. bodov, Dinamo Minsk odohral o dva zápasy menej a zaknihoval celkom 43. bodov. V tabuľke formy zaznamenali domáci 8 bodov za 2 víťazstvá v riadnom hracom čase a 2 prehry vždy po samostatných nájazdoch, hostia 11 bodov za 3 víťazstvá v riadnom hracom čase a 1 výhru po samostatných nájazdoch.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Platinum Aréna privíta Dinamo Minsk a my Vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    Amur Chabarovsk:

    Murygin (Borisov) – Terjajev, Taimi, Loginov, Rjazancev, Peretjagin, Ježov (A), Kurbatov, Rybnickij – Miklík, Špirko, Tarasov (C) – Lugin (A), Fisenko, Haščák – Orlov, Niinimäki, Baškirov – Kopienko, Litovčenko, Železnov

    HC Dinamo Minsk:

    Taylor (Šelepňov) – Bailen, Nogačov, Krajíček, Goroško, Šinkevič, Lisovec, Drozd – Materuchin, Szczechura, Kaľužnyj (C) – Vesce, Ellison, Kulakov (A) – Usenko, Razvadosky, Meleško – Zacharov, Filičkin, Lopačuk

    Rozhodca:

    Komarov, Naumov – Strelcov, Tarasov.
     
    Na ľadovú plochu vykorčuľovali hráči oboch tímov, vypočujeme si hymny Bieloruska a Ruskej federácie a Pavel Komarov môže vhodiť úvodné buly zápasu.
     
    Hostia nastúpia na zápas v bielo-modrej kombinácii farieb, domáci v dresoch tmavomodrých.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:23
    Prvý akcia hostí skončila stratou puku za bránkou domácich, vpred pôjde domáci tím.
     
    00:35
    Tarasov dostal prihrávku od Špirka, ktorý potiahol puk do pásma, Taylor puk pri pravej žrdi v pokľaku vykryl.
     
    00:53
    Chabarovsk dal gól!
    ALEXANDER RJAZANCEV umne tečoval pred bránkoviskom puk po strele od modrej od mantinelu v podaní Lugina. Minsk protestuje domnievajúc sa, že gól bol dosiahnutý hrou s vysokou hokejkou, telefenojume s videorozhodcom zápasu. Asistencia: Dmitrij Lugin.
    Alexander RJAZANCEV - 1:0
     
    00:53
    Gól platí, domáci tím sa po potvrdení gólu videorohodcom ujíma vedenia v zápase.
     
    01:35
    Amur naďalej aktívnejším tímom, Minsk puky za modrou čiarou poľahky stráca.
     
    02:27
    Terjajev vystrelil od modrej, puk zblokoval jeden z hráčov hostí a Minsk sa snažil brejkovať, no puk dokorčuľovali domáci, ktorí ho majú pod kontrolou.
     
    03:59
    Fisenko vystrelil po prechode modrou, Taylor puk cez vyrážačku poslal na ochranné sklo a jeho spoluhráči ho vyvážajú von z pásma.
     
    04:41
    Hráme dlho bez prerušenia hry, puk lieta zo strany na stranu, strelecké šance oboch tímov riešia s prehľadom gólmani.
     
    06:01
    Tarasov spoza ľavého kruhu posielal puk pre bránku hostí, Miklíka však nenašiel, puk skončil na hokejke obrancu v tíme hostí.
     
    06:37
    Minsk sa dostal do šance, Ellison puk poslal popred bránku na druhú stranu k bránkovisku, Vesceho však nenašiel a zo šance hostí napokon nič nebolo.
     
    07:06
    Bailen dostal dve minúty za držanie, presilovú hru si zahrá domáci Amur.
     
    07:39
    Domáci chybovali v rozohrávke, hostia sa takmer dostali do šance, v pásme Amuru im však domáci ihneď puk z hokejok zobrali.
     
    08:19
    Amur nevie zamknúť Dinamo v pásme, hostia veľmi umne bránia vo svojom pásme a vyhadzujú puky z neho von.
     
    09:06
    Hostia v plnom počte.
     
    09:08
    Rjazancev príklepom vypálil spoza pravého kruhu, Taylor puk presmeroval na ochrannú sieť, vhadzovať budeme po jeho ľavej ruke.
     
    09:53
    Bailen vystrelil spoza pravého kruhu spoza obrancu, Murygin v pokľaku puk vyrazil medzi kruhy, z otočky ešte vystrelil po ľade Szczechura, no puk poslal len do rohu klziska.
     
    11:08
    Hostia chvíľu operovali s pukom v pásme domácich, do vyloženej streleckej pozície sa však nedostali, no preberajú aktivitu na ľadovej ploche.
     
    12:06
    Prečíslenie domácich tri na dva, z pravej strany vystrelil Špirko, Taylor puk z hokejky Rastislava Špirka vyrazil späť do hry a hostia ho dostali pod svoju kontrolu.
     
    13:25
    Ellison pekne vystrelil spoza kruhov, Murygin mal odkrytý výhľad, všetko dobre videl a puk cez vyrážačku poslal k mantinelu na pravú stranu.
     
    14:11
    Litovčenko bol v pásme skôr ako puk a čiarový akciu domácim zastavil pre ofsajd na modrej čiare.
     
    14:29
    Hákovanie v podaní Taimiho znamená dve trestné minúty, presilovú hru bude hrať Dinamo.
     
    14:35
    Hostia vyhrali buly a zamkli ihneď domácich v pásme, Dinamo má takmer 25% úspešnosť v presilovkách, ako sa s tým teraz Amur vysporiada?
     
    15:17
    Dinamo vyvinulo tlak v pásme domácich, strelu Ellisona spoza kruhov defenzíva Amuru zblokovala do rohu klziska.
     
    16:09
    Murygin ako terč na strelnici, Amur urputne bráni svoje oslabenie.
     
    16:27
    Dinamo Minsk dal gól!
    ALEXANDER MATERUCHIN stál nekrytý pred Muryginom, spoza kruhov vypálil Bailen a Alexander puku zmenil smer a poslal ho za chrbát Murygina. Asistencie: Nick Bailen a Matt Ellison.
    Alexander MATERUCHIN - 1:1
     
    17:19
    Amur zabral po inkasovanom góle a teraz diváci v Platinum Aréne vidia pekný hokej, hráme v rýchlom tempe, hra sa prelieva zo strany na stranu.
     
    18:09
    Materuchin od pravého kruhu z otočky vystrelil, Murygin vykryl dobre priestor pri ľavej žrdi a puk zrazil pred seba a prikryl pod svoju rukavicu.
     
    18:45
    Kaľužnyj poslal od modrej puk diagonálou popred bránku do rohu klziska, defenzíva domácich hráčov hostí dobre prikryla a k zakončeniu nepustila.
     
    19:29
    Hráme v strednom pásme a ani jedno z mužstiev sa už do útoku nepúšťa, túto tretinu už len dohrávame.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine nám oba tímy predviedli pekný hokej, domáci sa ujali pomerne rýchlo vedenia a držali taktovku hry vo svojich rukách. V druhej polovici úvodného dejstva však opraty zobrali do rúk hostia, Meleško si za bránkou Murygina vypýtal faul a po peknej akcii Dinamo vyrovnalo stav v presilovej hre. Počkáme si teda, čo nám borci predvedú v druhej časti hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 10:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:22
    Aj úvodné buly v druhej časti hry vyhrali hostia, Miklík v defenzívnej činnosti puk vybojoval, no za bránkou Murygina ho stratil.
     
    20:38
    Špirko hákoval pri obrannej činnosti a presilovú hru opäť bude hrať Dinamo, tú prvú využilo...
     
    20:58
    Szczechura sa na dvakrát nepresadil pred Muryginom, ktorý oba puky vyrazil späť do hry a Dinamo vďaka Krajíčkovi puk v pásme udržalo.
     
    21:52
    Meleško sa spoza pravého kruhu odhodlal k strele, Murygin aj tento puk cez lapačku vyrazil späť do hry.
     
    22:38
    Domáci v plnom počte, Dinamo dohráva svoju akciu v pásme Amuru.
     
    23:08
    Amur sa v druhej tretinie nie a nie naštartovať, dopomohlo mu k tomu aj vylúčenie Špirka, Dinamo hrá aktívnejšie.
     
    24:24
    Vidíme teraz nepresností v rozohrávkach na oboch stranách, puk síce lieta zo strany na stranu, bez streleckého zakončenia.
     
    24:58
    Chabarovsk dal gól!
    DMITRIJ LUGIN dostal peknú prihrávku z pravej strany od Haščáka medzi kruhy, Dmitrij pohotovo vystrelil a prestrelil Taylora v bránke hostí. Asistencie: Marcel Haščák a Michail Fisenko.
    Dmitrij LUGIN - 2:1
     
    25:29
    Oborvská šanca Meleška, ktorý vystrelil tvrdo na Murygina, Alexej jeho puk vyrazil a domáci brejkujú.
     
    25:41
    Brejk domácich končí hákovaním Bailena, ktorý už odkorčuľoval na lavicu hanby.
     
    26:42
    Puk v pásme domácich, s ním si zahral aj Murygin, ktorý však nepresne rozohrával, hostia jeho chybu ale potrestať nemohli.
     
    26:57
    Amur s pukom v pásme, točí to pred Taylorom, podarí sa mu presilovku využiť?
     
    27:12
    Niinimäki vystrelil z ťažkého uhla po pravej strane bránkoviska, Taylor dokázal puk usmerniť na druhú stranu k mantinelu, Amur stále pri puku.
     
    27:41
    Hostia v plnom počte, Amur svoju druhú presilovú hru nevyužil.
     
    28:46
    Ozvala sa píšťalka čiarového rozhodcu, ktorý píska previnenie domácim na modrej čiare.
     
    29:37
    Razvadovsky dostal puk do pásma do rohu na svoju hokejku, puk po jeho strele a teči domáceho hráča skončil na ochrannej sieti.
     
    30:32
    Dinamo Minsk dal gól!
    Špirko spoza bránky založil akciu domácich, puk poslal na Miklíka, ktorý chyboval prihrávkou na modrú, Ellison do brejku poslal ALEXANDRA KULAKOVA, ktorý vystrelil, Murygin puk zrazil pred seba a Alexander v dorážke uspel. Asistencia: Matt Ellison.
    Alexandr KULAKOV - 2:2
     
    31:20
    Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou a dve minúty pre Šinkeviča, opäť presilová hra pre Amur.
     
    32:06
    Amur zamkol Dinamo v pásme, podarí sa mu opäť odskočiť hoťom na rozdiel jedného gólu?
     
    32:38
    Dinamo zachytilo rozohrávku domácich a puk z medzikružia vyhadzujú hostia až za bránku Murygina.
     
    33:05
    Ďalší vyhodený puk až za bránku Murygina, je po presilovke.
     
    33:20
    Hostia v plnom počte.
     
    33:24
    Chabarovsk dal gól!
    Ježov vystrelil od modrej a medzi kruhmi dráhu letu puku zmenil MICHAIL FISENKO, ktorý puk usmernil pod brvno Taylorovej bránky. Asistencie: Denis Ježov a Dmitrij Lugin.
    Michail FISENKO - 3:2
     
    33:44
    Opäť v permanencii Taylor, ktorý teraz vychytal puk po strele jedného z domácich od pravého kruhu, Danny puk zrazil pred seba a následne ho prikryl pod svoju rukavicu.
     
    34:46
    Lugin vysunul do pásma pekným pukom Haščáka, Marcel najskôr puk potiahol do rohu klziska, aby vzápätí prihrával medzi kruhy na hokejku Lugina, Dmitrij pohotovo vystrelil, Taylor v pokľaku puk likviduje vo svojom náručí.
     
    35:49
    Špirko s Miklíkom motali pol minúty hosťom hlavy za bránkovou čiarou Taylora, napokon defenzíva hostí situáciu zvládla a puk vyviezla von zo svojho pásma.
     
    36:37
    Puk v moci Murygina, ktorý v pokľaku zlikvidoval strelu Filičkina spoza pravého kruhu.
     
    36:57
    Dinamo len vyhodilo puk von zo svojho pásma, čiarový píska zakázané uvoľnenie, vrátime sa pred Taylora.
     
    37:42
    Chabarovsk dal gól!
    Tvrdú strelu v podaní Loginova od modrej Taylor vyrazil na pravú stranu, kde MARCEL HAŠČÁK nezaváhal a puk poslal pohotovo do siete. Asistencie: Alexander Loginov a Michail Fisenko.
    Marcel HAŠČÁK - 4:2
     
    38:25
    Amur stále pri chuti a Dinamo už myslí na šatňu, domáci tím nakročil za víťazstvom v dnešnom dueli.
     
    39:25
    Opäť sa hra prelieva zo strany na stranu, gólmani Murygin a Taylor sú v týchto chvíľach bez práce.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej časti hry sme videli počiatočnú aktivitu hostí, no po nevyužitej presilovke Amur hru v poli vyrovnal a boli to hráči domácich, ktorí diktovali tempo hry a nebezpečne hrozili Taylorovi. Napokon sa po pekných akciách ujali vedenia, na ktoré dokázalo Dinamo ešte nájsť odpoveď, no pekná kombinančná hra Amuru viedla k úspechu a po zodpovednom výkone odskočili hosťom na dva góly. Tak si počkáme na tretiu časť dnešného dejstva.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 11:39.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Nogačov poslal puk na Murygina, ktorý ho ukryl do svojej lapačky, vhadzujeme po pravej ruke Alexeja.
     
    40:37
    Od modrej od mantinelu vystrelil Kulakov, aj s týmto pukom si Murygin poradil a cez betóny ho vyrazil späť do hry, Dinamo sa od úvodu tlačí do pásma domácich.
     
    41:39
    Hostia len nahodili puk do pásma Amuru a odišli striedať, vpred tak pôjde domáci tím.
     
    42:39
    Hráme dlho bez prerušenia hry, puk na svojich hokejkách držia domáci a plne kontrolujú túto pasáž hry.
     
    43:10
    Puk skončil na striedačke hostí a vhadzovať budeme po pravej ruke Murygina.
     
    44:03
    Dinamo sa snažilo čo to s pukom v pásme domácich vymyslieť, ten im od hokejok odskakoval a Amur ho napokon poslal do stredného pásma, je to práve Dinamo, ktoré musí tvoriť hru.
     
    44:39
    Murygin zlikvidoval puk po strele od modrej čiary v podaní Kulakova, Szczechura sa pred bránkoviskom k dorážke už nedostal.
     
    45:56
    Dinamo nevie zakombinovať v pásme Amuru, domáci puk vyhodili von cez všetky čiary a čiarový píska zakázané uvoľnenie, vhadzovať budeme po ľavej ruke Murygina.
     
    46:19
    Fisenko spadol pri zakladaní útoku na svojej modrej čiare, puk tak poľahky dostalo na svoje hokejky Dinamo.
     
    47:39
    Železnov sa dostal s pukom do pásma po ľavej strane, od kruhu vystrelil, Taylor puk poslal na ochrannú sieť. Amur vybojoval pásmo na vhadzovanie.
     
    48:19
    Ellison podržal puk na svojej hokejke, jeho spoluhráči nakorčuľovali do pásma, ofsajd, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    48:44
    Domáci chybovali v rozohrávke, Haščák tiež bol v pásme skôr ako puk, opäť ofsajd a opäť vhadzujeme v strednom pásme.
     
    49:19
    Domáci s pukom operovali pri svojej bránke, Amur sa nikam s rozohrávkou veru ponáhľať nemusí.
     
    49:40
    Litovčenko poslal puk do pásma na hokejku Železnova, no nikoho zo svojich tam Železnov nenašiel a tak o puk prišiel.
     
    50:40
    Amur stále kontroluje hru na hracej ploche, veľmi umne v defenzívnej činnosti a nebezpečne kontruje, Dinamo zatiaľ recept na jeho hru nenachádza.
     
    51:45
    Kaľužnyj dostal puk z rohu klziska pred bránkovisko, pekne vystrelil, Murygin puk vyrazil na pravú stranu k mantinelu.
     
    52:48
    Menšia skrumáž pred Taylorom zažehnaná, Danny pevne držal puk vo svojej lapačke.
     
    52:48
    Materuchin za hákovanie opúšťa hraciu plochu, presilová hra pre Amur, ktorému stačí podržať puk na svojich paliciach.
     
    53:45
    Amur drží puk na svojich hokejkách a dosiaľ nezamkol Dinamo v pásme, podarí sa mu to v druhej polovici jeho presilovej hry?
     
    54:41
    Dinamo puk vyhodilo von zo svojho pásma, je po presilovke Amuru.
     
    54:48
    Hostia v plnom počte a do konca tretej tretiny ešte niečo viac ako päť minút hry.
     
    55:28
    Dinamo z hĺbky svojho pásma zakladá svoju útočnú akciu, no tá skončila na útočnej modrej čiare.
     
    56:05
    Roman Kopienko dnes oslavuje svoje narodeniny, my mu želáme všetko najlepšie a mnoho hokejových úspechov, jeho spoluhráči mu dali ten najkrajší darček, aký mu mohli dať.
     
    56:34
    Bailen efektne príklepom vystrelil spoza pravého kruhu, Murygin puk efektne zatočil do svojej lapačky.
     
    56:49
    Dinamo zamklo domácich v pásme a vyvíja tlak na bránku domácich, podarí sa im skórovať?
     
    57:08
    Dinamo dosiahlo gól, Šinkevič vystrelil z medzikružia, Murygin puk vyrazil v páde na ľad nad seba a hráč hostí Szczechura zahral s vysokou hokejkou, telefonujeme s videorozhodcom, no tento gól platiť nemôže.
     
    57:08
    Je tomu tak, gól Szczechuru rozhodne platiť nemohol, hlavný rozpažuje.
     
    57:08
    Litovčenko za podrazenie oslabuje svoj tím, presilovú hru bude hrať Dinamo Minsk.
     
    57:50
    Murygin drží svoj tím nad vodou, od vnútornej strany pravého kruhu vystrelil Vesce, Murygin ho však vychytal.
     
    57:50
    Oddychový čas hostí, ktorí mobilizujú svoje sily.
     
    57:50
    Taylor zostal na striedačke a Dinamo hrá s výhodou dvoch mužov.
     
    58:27
    Amur stále odoláva tlaku hráčov hostí.
     
    58:32
    Murygin zlikvidoval ďalší puk vo svojom výstroji, tlak Dinama sa stupňuje, vhadzujeme po pravej ruke Alexeja Murygina.
     
    59:08
    Domáci v plnom počte, hostia naďalej hrajú bez svojho brankára power play.
     
    59:19
    Amur posiela na chvíľku puk mimo svoje pásmo, s pukom však hrajú hráči Dinama.
     
    59:35
    Dnešné stretnutie sleduje 6.500 divákov.
     
    59:49
    Amur opäť posiela puk mimo svoje pásmo, je po zápase.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Amur zaslúžene dnes na domácom ľade pred dobrou diváckou kulisou zvíťazil a do tabuľky Východnej konferencie si pripíše ďalšie tri veľmi dôležité body. V tretej tretine už Dinamo nenašlo recept na hru domácich, ktorí kontrolovali celú hraciu plochu a vďaka Muryginovi, ktorý ich v rozhodujúcich chvíľach v závere zápasu podržal, môžu osláviť narodeniny svojho spoluhráča Kopienka. To je z tohto zápasu odo mňa všetko a rád Vás privítam v zápase z Novosibirska, kde sa od 14:00 predstaví HC Slovan. Pekný deň všetkým želá Vladimír Korduliak. (12:13:55)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Rjazancev (Lugin), 25. Lugin (Haščák, Fisenko), 34. Fisenko (Ježov, Lugin), 38. Haščák (Loginov, Fisenko) – 17. Materuchin (Bailen, Ellison), 31. Kulakov (Ellison)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Borisov) – Terjajev, Taimi, Loginov, Rjazancev, Peretjagin, Ježov (A), Kurbatov, Rybnickij – Miklík, Špirko, Tarasov (C) – Lugin (A), Fisenko, Haščák – Orlov, Niinimäki, Baškirov – Kopienko, Litovčenko, Železnov
    HC Dinamo Minsk: Taylor (Šelepňov) – Bailen, Nogačov, Krajíček, Goroško, Šinkevič, Lisovec, Drozd – Materuchin, Szczechura, Kaľužnyj (C) – Vesce, Ellison, Kulakov (A) – Usenko, Razvadosky, Meleško – Zacharov, Filičkin, Lopačuk

    Rozhodca: Komarov, Naumov – Strelcov, Tarasov

    Diváci: 6.500