Boston – Florida 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
Columbus – Carolina 2:4 (kon.) | NJ Devils – St. Louis 0:1 (kon.) | Montreal – Chicago 0:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – LA Kings 1:3 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 05.11.2014, 03:10 • Gila River Arena, Glendale (kapacita 17125 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Cody FRANSON - 3:2
     
    53:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostům se podařila využít přesilová hra a hned je zaděláno na pořádné drama! Kesselovu střelu ještě Smith dokázal vyrazit, Van Riemsdyk ale přiťukl puk pro CODYHO FRANSONA, který se z pravé strany nemýlil, před sebou měl totiž z poloviny odkrytou brankou! Asistence: James van Riemsdyk a Phil Kessel.
    Dion PHANEUF - 3:1
     
    29:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostům se krátká přesilovka 4 na 3 podařila využít! DION PHANEUF si na modré čáře narazil kotouč s Bozakem a tvrdou střelou se trefil přesně do šibenici na přední tyč! Asistence: Tyler Bozak a Phil Kessel.
    Amtoine VERMETTE - 3:0
     
    26:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Co nedokázali hosté, to se povedlo domácím na druhé straně! ANTOINE VERMETTE nejdříve neproměnil obrovskou šanci po parádní přihrávce Doana, elitní centr Coyotes si ale našel puk za brankou a rychlým zasunutím za tyčku překvapil Reimera! Bez asistence.
    Martin ERAT - 2:0
     
    15:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí zaslouženě zvyšují svůj náskok! Po Michálkově nahození od pravého mantinelu nejdříve dorážel Hanzal, poté se puku ujal MARTIN ERAT, rychlým objetím branky překvapil Reimera a s pomocí odrazu o Robidasovu brusli posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Martin Hanzal a Zbyněk Michálek.
    Sam GAGNER - 1:0
     
    10:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Skvělé napadání třetí útočné formace Coyotes přineslo špatnou přihrávku Gardinera, puk za brankou získal Lauri Korpikoski, který ihned z otočky naslepo poslal puk před branku, kde stál volný SAM GAGNER, jenž propálil ne zcela připraveného Reimera! Asistence: Lauri Korpikoski.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 11. Gagner (Korpikoski), 16. Erat (Hanzal, Michálek), 27. Vermette – 30. Phaneuf (Bozak, Kessel), 54. Franson (Van Riemsdyk, Kessel)


    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Murphy, Gormley, Stone – Rieder, Vermette, Doan (C) – Klinkhammer, Hanzal, Erat – Korpikoski, Gagner, Boedker – McMillan, Vitale, Crombeen
    Trenér: Dave Tippett.

    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Franson, Rielly, Polák, Gardiner, Robidas – Winnik, Kadri, Kessel – Van Riemsdyk, Bozak, Clarkson – Komarov, Holland, Santorelli – Pánik, Carrick, Ashton
    Trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodca: Rehman, Walsh – Knorr, Sharrers

    Diváci: 14202