Boston – Florida 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
Columbus – Carolina 2:4 (kon.) | NJ Devils – St. Louis 0:1 (kon.) | Montreal – Chicago 0:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – LA Kings 1:3 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Washington Capitals
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
Calgary Flames
cz Streda 05.11.2014, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Sean MONAHAN - 3:4
     
    64:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Při Calgary dnes stáli všichni svatí. Z mála totiž vytěžili v prodloužení vítěznou branku. SEAN MONAHAN nabral rychlost a najel do útočného pásma, tam si vyměnil puk s Joorisem a do poloprázdné branky vstřelil rozhodující gól. Asistence: Josh Jooris.
    Markus GRANLUND - 3:3
     
    54:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další ulítlý gól jakob dokumentoval průběh tohoto utkání. MARKUS GRANLUND nahazoval kotouč zpoza klece před ni, kde se odrážel od dvou hráčů domácích tak nešikovně, že ho zřejmě nakonec Brouwer poslal do vlastní branky.
    Joe WARD - 3:2
     
    34:23
    Washington právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita! Domácí pokračovali v náporu, Backström správně načasoval přihrávku pro JOE WARDA, který s trochou štěstí procedil na vzdálenější tyči puk skrz Hillerovy betony. Kotouči opět dopomohl posledním zásahem právě švýcarský gólman. Asistence: Nicklas Backström a Alex Ovečkin.
    MArcus JOHANSSON - 2:2
     
    31:03
    Washington právě vstřelil branku!
    To je nevídané! Téměř totožný průběh a vývoj skóre jako v první třetině. U tohoto gólu se však musí stydět brankář Hiller. Střela MARCUSE JOHANSSONA se odrazila o zadní mantinel do betonu gólmana Calgary, od nějž se kotouč došoural za brankovou čáru.
    Mark GIORDANO - 1:2
     
    30:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jenže je jim to málo platné. Calgary z ojedinělé akce udeřilo. Brodie se na modré čáře neukvapil a nestřílel, posunul puk vedle sebe na Giordana, který objel Alznera a bekhendovým pokusem zaskočil Holtbyho. Asistence: TJ Brodie.
    Nicklas BACKSTRöM - 1:1
     
    10:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Je však velice rychle vyrovnáno! Nebezpečnou střelu Latty ještě dokázal Šmíd srazit, pak se ale dostal kotouč na modrou čáru k Ovečkinovi, který ho nahodil na branku a NICKLAS BACKSTRÖM dokázal kotouč před Hillerem jemně tečovat. Asistence: Alexander Ovečkin.
    Lance BOUMA - 0:1
     
    09:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No a tak se do vedení nakonec dostávají hosté. Střelu Russella vyrazil Holtby pouze před sebe, kde dobře clonil LANCE BOUMA, který se následně prosadil také k dorážce a poslal kotouč do branky. Asistence: Kris Russell.

    Radek Barkman

    Góly a asistencie: 11. Backström (Ovečkin, Wilson), 32. Johansson, 35. Ward (Backström, Ovečkin) – 10. Bouma (Russell, Wideman), 31. Giordano (Brodie), 55. Granlund, 65. Monahan (Jooris)


    Washington Capitals: Holtby – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Schmidt – Wilson, Backstrom, Ovečkin (C) – Brouwer, Kuzněcov, Johansson – Ward, Burakovsky, Chimera – Beagle, Latta, O´Brien. Trenér: B. Trotz.
    Calgary Flames: Hiller – Brodie, Giordano (C), Wideman, Russell, Engelland, Šmíd – Jones, Monahan, Glencross – Hudler, Mar. Granlund, Bouma – Setoguchi, Byron, Bärtschi – Gaudreau, Jooris, Bollig. Trenér: B. Hartley.

    Rozhodca: O'Halloran, Lemelin – Racicot, Nowak

    Diváci: 18 506