Boston – Florida 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
Columbus – Carolina 2:4 (kon.) | NJ Devils – St. Louis 0:1 (kon.) | Montreal – Chicago 0:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – LA Kings 1:3 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
Edmonton Oilers
cz Streda 05.11.2014, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:59
    Opět to zvoní! Pouliot tečoval střelu od modré a ta šla od jeho hokejky do tyčky.
     
    50:00
    V polovině třetiny míří na trestnou domácí Schultz, který se provinil podražením.
     
    45:38
    Jakupov se ocitl v šanci. Po střele modré, vyrazil Mason puk před sebe a dorážel právě Jakupov. Už už mířil kotouč do sítě, ale na poslední chvíli vstoupil do hry beton Masona a vykopl ho z brankové čáry. Parádní zákrok.
     
    44:45
    Streit držel protihráče a právě za tento prohřešek si nyní odsedí dvě minuty.
     
    37:52
    Chyba Del Zotta na modré a málem z toho byl gól. Jakupov šel podél mantinelu, pak poslal kotouč před bránu, kde střílel Draisaitl, ale jeho pokus skončil na skvělém Masonovi.
     
    35:58
    Perron šel do útoku se svým spoluhráčem, ale místo nahrávky se natlačil na střed a jeho pokus z mezikruží musel likvidovat Mason.
     
    34:27
    Perron pálil a jeho rána skončila na tyči. Od ní puk putuje do ochranné sítě.
     
    33:03
    Další vyloučením, tentokrát se ale o bitku nejedná. Simmonds fauloval Marinčina a dvě minuty si odpyká na trestné.
     
    32:30
    Máme tady bitku. Hostující Hendricks a Rinaldo se do sebe hned po buly pustili. Padlo několik ran a jako první na ledě skončil domácí tvrďák Rinaldo. Oba si nyní posedí pět minut na trestné.
    Luke SCHENN - 4:1
     
    32:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bratrská spolupráce v dresu Letců přináší další gól. Braynden Schenn vybojoval za brankou puk, přihrál ho na kruh, odkud se do něj opřel LUKE SCHENN a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Brayden Schenn.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:1
     
    29:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers snižují. Eberle poslal na modré kotouč na RYANA NUGENT-HOPKINSE, ten přebruslil svého strážce, natlačil se až před Masona a kličkou do forhendu mu puk přes beton přehodil do sítě. Asistence: Jordan Eberle, Justin Schultz.
    Pierre-Edouard BELLAMARE - 3:0
     
    24:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Rinaldo jako tank projel přes obránce Oilers podél mantinelu, dostal se až za branku, tam předal puk Vande Veldemu a ten našel na kruhu volného PIERRA-EDOURADE BELLAMARA, který střelou mezi betony překonal Fastha. Asistence: Chris Vande Velde, Zac Rinaldo.
    Jakub VORÁČEK - 2:0
     
    16:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nechci se chlubit, ale já psal, že JAKUB VORÁČEK se dnes ještě prosadí. A je to tady! Del Zotto střílel, puk se odrazil mezi kruhy, tam se ho ujal právě český útočník a neomylně zavěsil do sítě. Asistence: Michael Del Zotto, Claude Giroux.
     
    12:00
    Petry asi v největší šanci Edmontonu za dosavadní průběh hry střílel z kruhu, ale jeho rána z první skončila na betonech Masona.
     
    07:49
    Jakub Voráček měl na hokejce druhou trefu. Krásně se obtočil kolem brány, natlačil před Fastha a bekhendem trefil tyč brány.
    Jakub VORÁČEK - 1:0
     
    03:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí si vytvořili tlak v útočné třetině. K nahození od modré se dostal Streit, jeho puk skončil na hokejce JAKUBA VORÁČKA, který se obtočil kolem branky a zasunul puk k tyčce, kde byl Fast příliš pozdě. Asistence: Mark Streit, Nicklas Grossman.
     
    00:56
    Voráček usedá na trestnou za podražení. Oilers tak čeká přesilovka.

    Michal Sedláček

    Góly a asistencie: 4. Voráček (Streit, Grossman), 17. Voráček (Del Zotto, Giroux), 25. Bellamare (Vande Velde, Rinaldo), 33. L. Schenn (B. Schenn) – 30. Nugent-Hopkins (Eberle, Schultz)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Grossman, Streit, Del Zotto, Schultz, Colaiacovo, L. Schenn – Raffl, Giroux, Voráček – Umberger, Lecavalier, Simmonds – B. Schenn, Couturier, Read – Rinaldo, Bellemare, Vande Velde.
    Edmonton Oilers: Fasth (Scrivens) – Marinčin, Petry, Nikitin, Schultz, Klefbom, Fayne – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Purcell, Arcobello, Perron – Hendricks, Draisaitl, Jakupov – Acton, Gordon, Joensuu.

    Rozhodca: L'Ecuyer, McCauley – Lazarowich, McElman