Crystal Palace – Sunderland 1:3 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
1:3 (0:1)
Sunderland AFC
Pondelok 03.11.2014, 21:00 • Selhurst Park, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Fletcher (BRIDCUTT) - 1:3
     
    90+5
    Sunderland AFC dal gól!
    Tak a je rozhodnuté. Obrovská chyba domácich v rozohrávke bola premenená na gól hostí. K lopte sa dostal Bridcutt, ten posunul STEVENOVI FLETCHEROVI, ktorý sám pred Speronim nezaváhal a strieľa 3.gól svojho tímu v tomto zápase. O víťazovi je rozhodnuté, hrdinom je dvojgólový strelec Fletcher.
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase je 5 minút!
     
    87
    Jedinak (Crystal Palace) zastavil črtajúci sa protiútok hostí, poslal k zemi Gomeza a zaslúžene videl 2.žltú a následne červenú kartu. Domáci budú dohrávať v desiatich.
     
    84
    Striedanie v tíme Crystal Palace: ihrisko opúšťa Hangeland, jeho miesto zaujme Gayle.
     
    82
    Striedanie v tíme Sunderlandu: ihrisko opúšťa Buckley, jeho miesto zaujme Brudcutt.
    Gomez (BUCKLEY) - 1:2
     
    79
    Sunderland AFC dal gól!
    Tak nakoniec sa hostia z tlaku vymanili, išli do protiútoku a vyplatilo sa. Síce to už bolo zdanlivo spomalené, nakoniec to pre hostí dopadlo najlepšie ako len mohlo. Buckley našiel JORDIHO GOMEZA na hranici pokutového územia, ktorý z prvej poslal loptu k ľavej tyčke brankára Speroniho, ktorý sa presúval k opačnej žrdi a na túto prízemnú strelu nemal nárok. Sunderland sa opäť dostáva do vedenia a do konca ostáva niečo nad 10 minút.
     
    77
    Striedanie v tíme Sunderlandu: ihrisko opúšťa Wickham, jeho miesto zaujme Altidore.
     
    76
    Striedanie v tíme Crystal Palace: ihrisko opúšťa Chamakh, jeho miesto zaujme Puncheon.
     
    74
    Cattermole (Sunderland) to má spočítané od hlavného arbitra. Po možno 6-7 nedovolenom zákroku videl žltú kartu.
     
    71
    Brankár Pantilimon (Sunderland) teraz zdržoval hru pri rozohrávaní voľného kopu a hlavnému rozhodcovi došla trpezlivosť.
     
    65
    Chamakh (Crystal Palace) sa dopustil nepekného zákroku a taktiež videl žltú kartu.
     
    63
    Buckley (Sunderland) sa dopustil nedovoleného zákroku a hlavný rozhodca mu správne ukázal žltú kartu.
     
    59
    Tak toto bola šanca hostí! Lopta sa po mnohých odrazoch dostala k Verginimu, ktorého strela približne z 11 metrov mierila na domácu svätyňu. Pred ňou však stál pripravený brankár Speroni, ktorý loptu vyrazil do bezpečia.
    BROWN - 1:1
     
    55
    Crystal Palace dal gól!
    Tak toto je nevídaný gól v Premier League. Čo sa teraz udialo v Sulhurst Parku, to je niečo neuveriteľné. Zaha si pohral s obrancami hostí, následne odcentroval na zadnú tyč, tam hlavičkoval Chamakh. Loptu z bránkovej čiary vyrazil Pantilimon, následne sa k nej z uhlu dostal Campbell, ktorý ju pätičkou poslal späť do ohňa. Následne dobiehal stopér Brown, ktorého lopta trafila do chrániča na ľavej nohe, následne sa obtrela o ľavú tyč hosťujúcej brány a nakoniec v nej aj končí. Tak toto je veľmi smolný moment pre hostí, pri ktorých najprv síce stálo šťastie, lenže následne sa ani len nespamätali a už aj inkasovali. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
     
    45+2
    Tak toto bola šanca hostí! Buckley na pravom krídle obišiel svojho strážcu, následne poslal nadýchaný center na hranicu pokutového územia, tam našiel Wickhama, ktorý z voleja trafil loptu veľmi dobre. Tá smeroval do brány Speroniho, lenže ten ju reflexívne vyrazil. Krásny moment od oboch hráčov.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 4 minúty!
     
    39
    Lenže domáci o loptu prišli a je z toho šanca na druhej strane! Následne lopta išla rýchlym spádom na opačným smerom, k strele sa dostal Fletcher a brankár Speroni vyrazil loptu na rohový kop.
     
    37
    Po 3 minútach prichádza vynútené striedanie v tíme Sunderlandu. Ihrisko opustil van Aanholt, jeho miesto zaujal Brown.
     
    33
    Domáci mali kopať ďalší pokutový kop! Veľmi agilný Zaha sa predieral po pravej strane, následne ho presne na čiare pokutového územia poslal k zemi asistujúci hráč pri úvodnom góle van Aanholt a toto bol jednoznačne nedovolený zákrok. Faul na čiare pokutového územia je braní podľa pravidiel futbalu ako faul v pokutovom území a domáci tak boli obraní o druhú penaltu!
    Fletcher (van Aanholt) - 0:1
     
    31
    Sunderland AFC dal gól!
    Tak hostia nestrelili gól na vonkajšom zápase 5 hodín a 10 minút, lenže teraz sa im to konečne podarilo. Zľava odcentroval van Aanholt, presne našiel hlavu spoluhráča STEVENA FLETCHERA, od ktorého lopta zamierila k pravej tyčke brankára Speroniho. Tak hneď prvá strela v zápase sa končí v sieti. Hostia sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    1
    Prvá vážnejšia šanca domácich! Tak Crystal Palace mal hneď v 1.minúte kopať penaltu. Campbell sa dostal k lopte pred pokutovým uzemím, pustil si ju do behu, následne si obhadzoval brankára a zozadu ho skopol hosťujúci stopér Vergini. Tak teraz sú domáci fanúšikovia veľmi nahnevaní na hlavného rozhodcu Phila Dowda a oprávnene.

    Marek Farkaš

    Góly: 55. Brown (vla.) – 31. Fletcher (van Aanholt), 79. Gomez (Buckley), 90+5. Fletcher (Bridcutt)

    Karty:   65. Chamakh (CRY) – 63. Buckley (SUN), 71. Pantilimon (SUN), 74. Cattermole (SUN)   87. Jedinak (CRY)


    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly, Dann, Hangeland (84.Gayle), Ward – Zaha, Jedinak, Ledley, Bolasie – Chamakh (76.Puncheon) – Campbell
    Náhradníci: Bannan, Doyle, Gayle, Hennessey, Mariappa, McArthur, Puncheon
    Manažér: Neil Warnock

    Sunderland AFC: Pantilimon – Reveillere, Vergini, O'Shea, van Aanholt (37.Brown) – Cattermole – Buckley (82.Brudcutt), Larsson, Gomez, Wickham (77.Altidore) – Fletcher
    Náhradníci: Altidore, Bridcutt, Brown, Graham, Johnson, Mannone, Mavias
    Manažér: Gus Poyet

    Rozhodca: Phil Dowd – England, Brooks – Jones