Crystal Palace – Sunderland 1:3 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
1:3 (0:1)
Sunderland AFC
Pondelok 03.11.2014, 21:00 • Selhurst Park, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Fletcher (BRIDCUTT) - 1:3
     
    90+5
    Sunderland AFC dal gól!
    Tak a je rozhodnuté. Obrovská chyba domácich v rozohrávke bola premenená na gól hostí. K lopte sa dostal Bridcutt, ten posunul STEVENOVI FLETCHEROVI, ktorý sám pred Speronim nezaváhal a strieľa 3.gól svojho tímu v tomto zápase. O víťazovi je rozhodnuté, hrdinom je dvojgólový strelec Fletcher.
    Gomez (BUCKLEY) - 1:2
     
    79
    Sunderland AFC dal gól!
    Tak nakoniec sa hostia z tlaku vymanili, išli do protiútoku a vyplatilo sa. Síce to už bolo zdanlivo spomalené, nakoniec to pre hostí dopadlo najlepšie ako len mohlo. Buckley našiel JORDIHO GOMEZA na hranici pokutového územia, ktorý z prvej poslal loptu k ľavej tyčke brankára Speroniho, ktorý sa presúval k opačnej žrdi a na túto prízemnú strelu nemal nárok. Sunderland sa opäť dostáva do vedenia a do konca ostáva niečo nad 10 minút.
    BROWN - 1:1
     
    55
    Crystal Palace dal gól!
    Tak toto je nevídaný gól v Premier League. Čo sa teraz udialo v Sulhurst Parku, to je niečo neuveriteľné. Zaha si pohral s obrancami hostí, následne odcentroval na zadnú tyč, tam hlavičkoval Chamakh. Loptu z bránkovej čiary vyrazil Pantilimon, následne sa k nej z uhlu dostal Campbell, ktorý ju pätičkou poslal späť do ohňa. Následne dobiehal stopér Brown, ktorého lopta trafila do chrániča na ľavej nohe, následne sa obtrela o ľavú tyč hosťujúcej brány a nakoniec v nej aj končí. Tak toto je veľmi smolný moment pre hostí, pri ktorých najprv síce stálo šťastie, lenže následne sa ani len nespamätali a už aj inkasovali. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
    Fletcher (van Aanholt) - 0:1
     
    31
    Sunderland AFC dal gól!
    Tak hostia nestrelili gól na vonkajšom zápase 5 hodín a 10 minút, lenže teraz sa im to konečne podarilo. Zľava odcentroval van Aanholt, presne našiel hlavu spoluhráča STEVENA FLETCHERA, od ktorého lopta zamierila k pravej tyčke brankára Speroniho. Tak hneď prvá strela v zápase sa končí v sieti. Hostia sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 55. Brown (vla.) – 31. Fletcher (van Aanholt), 79. Gomez (Buckley), 90+5. Fletcher (Bridcutt)

    Karty:   65. Chamakh (CRY) – 63. Buckley (SUN), 71. Pantilimon (SUN), 74. Cattermole (SUN)   87. Jedinak (CRY)


    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly, Dann, Hangeland (84.Gayle), Ward – Zaha, Jedinak, Ledley, Bolasie – Chamakh (76.Puncheon) – Campbell
    Náhradníci: Bannan, Doyle, Gayle, Hennessey, Mariappa, McArthur, Puncheon
    Manažér: Neil Warnock

    Sunderland AFC: Pantilimon – Reveillere, Vergini, O'Shea, van Aanholt (37.Brown) – Cattermole – Buckley (82.Brudcutt), Larsson, Gomez, Wickham (77.Altidore) – Fletcher
    Náhradníci: Altidore, Bridcutt, Brown, Graham, Johnson, Mannone, Mavias
    Manažér: Gus Poyet

    Rozhodca: Phil Dowd – England, Brooks – Jones