La Coruña – Getafe 1:2 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:2 (0:1)
Getafe CF
Piatok 31.10.2014, 20:45 • Estadio Municipal de Riazor (A Coruña • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    POSTIGA - 1:2
     
    80
    La Coruña dala gól!
    Pri pravej postrannej čiare sa peknou kľučkou zbavil hosťujúceho beka Ivan Cavaleiro, ktorý našiel svojím pasom na hranici šestnástky Tochého. Toché sa následne obtočil okolo vlastnej osi a do lepšej pozície nahral portugalskému spoluhráčovi HÉLDEROVI POSTIGOVI, ktorý sa z prvej nemýlil a poslal loptu do siete, čím znížuje stav stretnutia na 1:2 a otvára si strelecký účet v tejto sezóne.
    LAFITA - 0:2
     
    46
    Getafe dalo gól!
    Veľmi rýchly útok hostí potiahol po ľavom krídle Fredy Hinestroza, ktorý cez domáceho Brazílčana Sidneiho dokázal prihrať do vápna, kde bol vo výbornej pozícii ÁNGEL LAFITA CASTILLO, ktorý pohodlne umiestnil loptu do odkrytej siete a svojím prvým tohtosezónnym gólom posiela Getafe do vedenia o dva góly.
    YODA - 0:1
     
    35
    Getafe dalo gól!
    Prihrávku do behu dostal na pravé krídlo hosťujúci Francúz Abdoul Yoda, ktorý rýchlym šprintom prešiel na pravú stranu vápna, kde pekne vystrelil. Jeho strelu si nešťastne zráža do vlastnej siete domáci gólman FABRICIO AGOSTO RAMÍREZ a Getafe sa tak ujíma vedenia v dnešnom zápase.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 80. Postiga – 35. Fabricio (vla.), 46. Lafita

    Karty:   31. Wilk (LAC), 60. Cavaleiro (LAC) – 62. Lafita (GET)


    Deportivo La Coruña: Fabricio – Sidnei, Luisinho, Juanfran, Pablo Ínsua, H. Medunjanin, C. Wilk, L. Fariña, Domínguez (C), Cuenca, Cavaleiro
    Náhradníci: G. Lux, Canella, Bergantiños, Postiga, Toché, Lopo, Carlos

    Getafe CF: Guaita – Escudero, Naldo, Arroyo, E. Velázquez, Rodríguez, Lafita, A. Yoda, M. Lacen (C), Sarabia, F. Hinestroza
    Náhradníci: Lago, Sammir, Codina, B. Diawara, Castro, Míchel, Vigaray

    Rozhodca: Hernández – Sobrino, Martínez