Balticflora Teplice – Sparta 3:2 (kon.) | Chrudim – Olympik Mělník 5:2 (kon.) | Třinec – Zruč n/S 5:6 (kon.)
Kladno – Tango Brno 2:2 (kon.)
koniec
FK Chrudim
5:2 (4:1)
SK Olympik Mělník
cz Piatok 31.10.2014, 20:00Futsal liga (ČR)
Predzápasové kurzy
     
    28:17
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu po delší době podívali na útočnou polovinu a ihned z toho je druhá vstřelená branka! MAREK MALÁK si počíhal na křižnou přihrávku Němce a na zadní tyči nekompromisně uklidil balon do sítě – 5:2!
     
    26:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sám si vzal, sám si udělal. MAX obral o balon před brankou Olympiku Hanzlíka a technickou ranou umístil míč přímo ke vzdálenější tyči mělnické klece – 5:1!
     
    16:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A pokračuje velmi úspěšně! Alvarito ideální křižnou přihrávkou našel v předbrankovém prostoru nabíhajícího si MAXE, který se tentokrát převtělil do role střelce a ke dvěma asistencí přidává také přesnou trefu – 4:1!
     
    13:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si berou ztracený dvoubrankový náskok nazpět! Max křižnou přihrávkou našel nabíhajícího FELIPEHO, který tvrdou a neomylnou ranou umístil míč přímo pod břevno Machulkovy svatyně – 3:1!
     
    11:18
    Mělník právě vstřelil branku!
    Velká radost hostujícího týmu! RADOMÍR JUNGBAUER doklouzal na zadní tyči přihrávku Šimandla a neomylně jí skluzem umístil do sítě bezmocného Olinhy! Mělník se tak ve dvanácté minutě dočkává kontaktní branky – 2:1!
     
    09:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní kombinační akce Chrudimi končí druhou brankou v síti Mělníka! Max si ukázkově narazil se ZDEŇKEM CHMELÍKEM, který z ostrého úhlu prostřelil brankáře Machulku – 2:0!
     
    02:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Velký favorit dnešního duelu se na konci třetí minuty dostává do vedení! MICHAL MAREŠ pokračuje ve střeleckých výkonech ze vzájemného přípravného zápasu! Jediný český hráč v elitní formaci ERA-PACKu si vzal na půlící čáře a míč a svůj postup ukončil neomylnou ranou k tyči – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Góly: 3. Mareš M., 10. Chmelík (Max), 14. Felipe (Max), 16. Max (Alvarito), 27. Max – 12. Jungbauer (Šimandl), 29. Malák (Němec)

    Karty:   34. Dvořák (CHR) – 9. Machulka (MEL), 18. Weiner (MEL)


    FK Chrudim: Olinha (Žďánský) – Koudelka, Chmelík, Mareš M., Max, Kilmer, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    SK Olympik Mělník: Machulka (Jenč) – Němec, Weiner, Mazák, Jungbauer, Bláha, Šmidrkal, Dvořák, Hanzlík, Gabčo, Šimandl, Banovič

    Rozhodca: Kincl, Petr