Trenčín – Ružomberok 4:3 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:3 (1:1)
MFK Ružomberok
Piatok 31.10.2014, 18:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    V Trenčíne vypukli obrovské oslavy, domáci futbalisti trikrát prehrávali, naposledy dokonca dve minúty pred koncom riadnej hracej doby a napokon si aj tak pripíšu tri body!
     
    90+1
    Trenčín dal gól!

    V Trenčíne sa dejú skutočne neuveriteľné veci! Po zmätku pred bránkou Putnockého sa najlepšie zorientoval JAIRO DE MACEDO DA SILVA, ktorý prekonal Putnockého.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Tak toto je skutočne neuveriteľné! DÁVID GUBA zakončoval takmer z od rohovej zástavky a takmer z bránkovej čiary, no loptu zakrútil tak bravúrne, že Putnocký nemal vo výskoku žiadnu šancu.
     
    84
    Tak toto je neuveriteľné! Striedajúci Mondek loptu centroval na hlavu Bera, ktorý už zakončoval do siete. V poslednej chvíli ale v páde jeho gól končekmi prstov odvrátil Putnocký.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza James Alexander Lawrence, prichádza Karol Mondek.
     
    81
    Mohlo byť rozhodnuté! Adam Zreľák má výborný nábeh na hetrik, aj teraz sa dostal do zaujímavej šance, ale tentokrát zakončoval iba z uhla a so strelou do stredu bránky nemal Šemrinec žiaden problém.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Juraj Vavrík (MFK Ružomberok).
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Boris Turčák, prichádza Lukáš Lupták.
     
    67
    Ružomberok dal gól!

    Obrovská chyba domáceho tímu a Ružomberok pod Čákovým hradom tretíkrát v zápase vyhráva! OLIVER PRÁZNOVSKÝ dostal loptu na päťku a nekompromisne zakončil.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Matúš Bero (AS Trenčín).
     
    63
    Skvelá šanca Trenčína! Zreľák stratil loptu, ktorú dopredu potiahol Simon a napokon u ešte domáci poslali do druhej vlny na Holúbeka. Táto lopta ale strelcovi nesadla a Putnocký s ňou nemal žiaden problém.
     
    61
    Na opačnej strane si domáci museli dať veľký pozor! Do tretice sa do úniku dostával Zreľák, no tentokrát mu to už nevyšlo a lopta mu ušla.
     
    60
    Trenčín dal gól!

    Napokon sme to zrejme zakríkli! Trenčania získali po faule v blízkosti šestnástky akýsi skrátený rohový kop, po ktorom tvrdo pálil JAKUB HOLÚBEK a nekompromisne prekonal Putnockého.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Lukáš Janič (MFK Ružomberok).
     
    52
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič, prichádza Matúš Bero.
     
    48
    Ružomberok dal gól!

    Déja vu? Takúto situáciu sme dnes už videli! ADAM ZREĽÁK sa dostal za obranu, vyhol sa ofsajdovej pozícii a Šemrinec vyšiel z mikrosúboja s týmto snajprom opäť naprázdno.
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Patrik Mišák, prichádza Dávid Guba.
     
    45+1
    Po rohovom kope domáci zakončili loptu iba do konštrukcie bránky hostí, Ružomberok má obrovský kus šťastia!
     
    45
    Fú, tak napokon mohlo byť všetko inak! Po rýchlom prechode zakončoval Hajradinovič, ktorého tvrdú bombu iba vyboxoval Putnocký. Nasledovať bude rohový kop.
     
    43
    Trenčín dal gól!

    Je vyrovnané. HARIS HAJRADINOVIČ sa pri strele z bieleho bodu nemýlil a loptou nekompromisne napol sieť.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Mário Almaský (MFK Ružomberok).
     
    42
    Macedo padol vo vlastnej šestnástke a nasledovať bude pokutový kop v prospech AS Trenčín!
     
    33
    Ružomberok dal gól!

    Tak toto je pre Trenčanov poriadne studená sprcha. ADAM ZREĽÁK sa dostal za obranu, vyhol sa ofsajdovej pasci a zoči-voči bezmocnému Šemrincovi nekompromisne zakončil.
     
    32
    Ďalšia skvelá šanca domáceho tímu! Po Simonovej prihrávke sa k ťažkej tečovanej lopte dostal Macedo, no Putnocký aj v tomto prípade predviedol skvelý prehľad a bleskovo sa prti zakončeniu presunul.
     
    26
    Na opačnej strane sme videli okamžitý bleskový prechod domáceho tímu. Trenčania sa odhodlali aj k ďalekonosnej strele, autorom ktorej bol Kleščík. Jeho ranu musel Putnocký vyboxovať iba na rohový kop.
     
    10
    Tak toto zrejme čakal iba málokto! Center Trenčanov po rohovom kope smeroval iba k bližšej žrdi, kde hostia loptu rýchlo odvrátili. Ružomberčania sa následne pustili do brejku, ktorý po prechode stredom trávnika zakončoval Turčák, ale jeho pokus zastavila iba ľavá žŕdka Šemrincovej bránky.
     
    6
    Ďalšia skvelá šanca domácich! Hostia nechali na Habánkovi tentokrát Mišáka, ktorý cez brániaceho hráča pohodlne prenikol a vystrelil. Putnocký mal veľmi náročnú pozíciu, no loptu napokon v páde končekmi prstov vytlačil mimo ihriska.
     
    2
    Domáci si ale loptu prevzali a spálili obrovskú šancu! Po prechode do šestnástky loptu z ľavej strany okolo Habánka poslal Macedo priamo do ohňa, kde ale Hajradoničove prudké zakončenie bravúrne vytesnil Putnocký, ktorý už ležal na zemi.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 43. Hajradinovič, 60. Holúbek, 89. Guba, 90+1. de Macedo da Silva – 33. Zreľák, 48. Zreľák, 67. Práznovský

    Karty:   65. Bero (TRE) – 43. Már. Almaský (RUZ), 56. Janič (RUZ), 78. Vavrík (RUZ)


    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Lawrence (83. Mondek), Čögley, Kleščík (C) – Mišák (46. Guba), Holúbek, Hajradinovič (52. Bero), Simon – Lobotka, de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Zemanovič – Skovajsa, Rabiu, Mondek, Opatovský, Bero, Guba.

    MFK Ružomberok: Putnocký – Kružliak, A. Lovás, Habánek, Práznovský – Már. Almaský, Nagy (C), Turčák (74. Lupták), Vavrík – Janič, Zreľák.
    Náhradníci: Lešňovský – Nosek, Ferenčík II., Gerát, Lupták, Vaniš, Mance.

    Rozhodca: Weiss – Jenčura, Poláček