Orange 20 – Žilina 1:3 (kon.)
koniec
HK Orange 20
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
MsHK Žilina
Štvrtok 30.10.2014, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Ružinov • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Domáci v skvelej šanci – až traja postupovali proti jedinému obrancovi! Až do poslednej chvíle robili všetko dobre, práve v tej chvíli ale Petráš nepresne nahrával spoluhráčovi na ľavú stranu, ten by mohol inak zakončovať do odkrytej brány!
     
    55:09
    Tak ešte to mohla byť veľká dráma! Dvadsiatka znovu pekne zakombinovala, pričom na konci akcie bol Petráš, ktorý mohol zakončovať sám pred Cibuľom! Mieril to do horných partií brány, brankár hostí famózne zachránil vyrážačkou!
     
    49:48
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Hostia podnikli brejk do rozhodenej obrany, Novotný ešte vhodný moment na zakončenie preváhal, napokon ale vyzval do zakončenia krížnou prihrávkou Bobčeka, ktorý zblízka mieril tesne mimo pravej žrde!
     
    45:39
    Žilina dala gól!
    Tak toto bol síce gól kuriózny, napriek tomu ale samozrejme platí! V obrovskej šanci už bol Kristek, ktorý prestrelil odkrytú bránu. Puk sa odrazil od zadného mantinelu presne pred bránu, kde bol voľný PETR KANKO a pohotovo umiestnil puk poza chrbát Godlu!
    Asistencie : Jaroslav Kristek, Milan Procházka
     
    44:43
    Tlak hostí môže pokračovať, majú k dispozícii presilovku. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Dominik Rehák.
     
    37:22
    Znovu spolupráca dvojice Kristek-Procházka, a teraz to bolo ešte nebezpečnejšie! Prvý menovaný predložil Procházkovu vyloženú pozíciu na ľavej strane, Godla sa ešte len presúval, zatiaľ čo Procházka trafil do žrde!
     
    34:05
    Mohlo byť vyrovnané! Briestenský sa dostal k voľnému puku medzi kruhmi a z ničoho nič mieril sám na Cibuľu, snažil sa ho položiť na ľad a po forehandovej sťahovačke zakončiť, brankár hostí sa rozložil pri ľavej žrdi a predviedol perfektný zákrok betónom!
     
    32:53
    Domáci nielenže získali cenné sekundy v pásme súpera, popri tom sa aj vyrovná počet hráčov na ľadovej ploche. Matej Valášek totiž inkasuje menší trest za vrazenie.
     
    31:10
    Hostia sú na koni, ich aktivita môže pokračovať v presilovej hre. Na trestnú lavicu si za vrazenie na mantinel sadá Jakub Varga.
     
    29:48
    Žilina dala gól!
    Žilina za minútu a pár sekúnd otáča vývoj skóre a už vedie! Predchádzala tomu vskutku rýchla akcia – na jej konci bol IGOR BOBČEK, ktorý puk umiestnil presne povedľa Godlu do siete – hostia vedú!
    Asistencie : Jaroslav Kristek
     
    28:38
    Žilina dala gól!
    Neskutočná skrumáž pred Godlom nakoniec rezultuje vo vyrovnávajúci gól! Začalo sa to znova u Krčulu, jeho strelu od modrej vyrazil Godla len pred seba, kde najprv neúspešne dorážal Drábek, aj toho Godla vychytal, puku sa však napokon ujal JAKUB KUBIŠ a doslova dotlačil puk za čiaru!
    Asistencie : Matej Valášek, Jakub Drábek
     
    23:17
    Žilina bude môcť odpovedať v presilovke, na trestnú lavicu si totiž sadá Jakub Varga, ten inkasuje menší trest za krosček.
     
    22:02
    HK Orange 20 dalo gól!
    Je tu prvý gól zápasu a prekvapivo ho strieľa domáci tím! Mladíci dokonale zaskočili Žilinu a otvárajú skóre! Začalo to nenápadne – a to strelou od modrej, ktorú vyslal Pavúk, pričom puk pred Cibuľom ešte nádherne tečoval MATÚŠ SUKEĽ a rozvlnil sieť!
    Asistencie : Branislav Pavúk, Dominik Briestenský
     
    17:23
    Obrovská šanca hostí, Šimko si vo vzduchu spracoval dlhú prihrávku a mieril sám na Godlu, aj si dokázal brankára domácich obhodiť, na puk ale potom nedočiahol a do odkrytej brány už nezakončil!
     
    14:38
    Nápor Žiliny bude umocnený presilovkou! Na trestnú lavicu si totiž sadá Kabáč, inkasuje menší trest za podrazenie.
     
    12:14
    Výborný Godla, keď zachránil domácich od inkasovaného gólu! Podobná akcia Žiliny ako pri predchádzajúcom momente – znovu tu bola krížna nahrávka, tentoraz na Jabrockého, ten aj dokázal vystreliť do priestoru brány, Godla vyrazil betónom!
     
    11:19
    Tak akoby som to privolal, hostia mali prvú veľkú šancu! V útočnom pásme pekne zakombinovali, pričom na konci bola krížna prihrávka na Drevenáka, ktorý zblízka strelou z prvej prestrelil bránu!
     
    07:03
    Je tu prvá presilovka, zahrajú si ju domáci. Kapitán hostí Kristek inkasuje menší trest za napadnutie.
     
    01:06
    Domáci v obrovskej šanci, keď mohli otvoriť skóre! Sukeľ dostal v útočnom pásme fantastickú krížnu prihrávku, pričom sa rútil sám na Cibuľu, zblízka ale mieril vedľa brány!

    Góly a asistencie: 23. Sukeľ (Pavúk, Briestenský) – 29. Kubiš (Valášek, Drábek), 30. Bobček (Kristek), 46. Kanko (Kristek, Procházka)


    HK Orange 20: Godla (Okoličány) – Bačik, Hochel, Skalický, Kabáč, Petráš – Jendroľ, Pavúk, Koyš, Sukeľ, Briestenský – Varga, Fekiač, Bondra, Rehák, Galis – Mendrej, Giľák, Tábi, Horvát, Hrušík
    MsHK Žilina: Cibuľa (Križan) – Krčula, Dresler, Procházka, Kristek, Kanko – Hudec, Bajaník, Jabrocký, Novotný, Šimko – Ďurkech, Bobček, Valášek, Rusnák, Drevenák – Bednár, Haluza, Kubiš, Drábek, Lipovský

    Rozhodca: Stano – Kacej, Orolín

    Diváci: 141