Orange 20 – Žilina 1:3 (kon.)
koniec
HK Orange 20
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
MsHK Žilina
Štvrtok 30.10.2014, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Ružinov • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:39
    Žilina dala gól!
    Tak toto bol síce gól kuriózny, napriek tomu ale samozrejme platí! V obrovskej šanci už bol Kristek, ktorý prestrelil odkrytú bránu. Puk sa odrazil od zadného mantinelu presne pred bránu, kde bol voľný PETR KANKO a pohotovo umiestnil puk poza chrbát Godlu!
    Asistencie : Jaroslav Kristek, Milan Procházka
     
    29:48
    Žilina dala gól!
    Žilina za minútu a pár sekúnd otáča vývoj skóre a už vedie! Predchádzala tomu vskutku rýchla akcia – na jej konci bol IGOR BOBČEK, ktorý puk umiestnil presne povedľa Godlu do siete – hostia vedú!
    Asistencie : Jaroslav Kristek
     
    28:38
    Žilina dala gól!
    Neskutočná skrumáž pred Godlom nakoniec rezultuje vo vyrovnávajúci gól! Začalo sa to znova u Krčulu, jeho strelu od modrej vyrazil Godla len pred seba, kde najprv neúspešne dorážal Drábek, aj toho Godla vychytal, puku sa však napokon ujal JAKUB KUBIŠ a doslova dotlačil puk za čiaru!
    Asistencie : Matej Valášek, Jakub Drábek
     
    22:02
    HK Orange 20 dalo gól!
    Je tu prvý gól zápasu a prekvapivo ho strieľa domáci tím! Mladíci dokonale zaskočili Žilinu a otvárajú skóre! Začalo to nenápadne – a to strelou od modrej, ktorú vyslal Pavúk, pričom puk pred Cibuľom ešte nádherne tečoval MATÚŠ SUKEĽ a rozvlnil sieť!
    Asistencie : Branislav Pavúk, Dominik Briestenský

    Góly a asistencie: 23. Sukeľ (Pavúk, Briestenský) – 29. Kubiš (Valášek, Drábek), 30. Bobček (Kristek), 46. Kanko (Kristek, Procházka)


    HK Orange 20: Godla (Okoličány) – Bačik, Hochel, Skalický, Kabáč, Petráš – Jendroľ, Pavúk, Koyš, Sukeľ, Briestenský – Varga, Fekiač, Bondra, Rehák, Galis – Mendrej, Giľák, Tábi, Horvát, Hrušík
    MsHK Žilina: Cibuľa (Križan) – Krčula, Dresler, Procházka, Kristek, Kanko – Hudec, Bajaník, Jabrocký, Novotný, Šimko – Ďurkech, Bobček, Valášek, Rusnák, Drevenák – Bednár, Haluza, Kubiš, Drábek, Lipovský

    Rozhodca: Stano – Kacej, Orolín

    Diváci: 141