Lens – Paríž 1:3 (kon.)
koniec
Racing Lens
1:3 (1:2)
Paríž Saint-Germain
cz Piatok 17.10.2014, 20:30 • Stade de France, Paříž • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
    Edinson CAVANI - 1:3
     
    55
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Po protestech domácích se k míči nakonec postavil EDINSON CAVANI, který penaltu s přehledem proměnil a PSG jde do vedení o dvě branky.
    MAXWELL - 1:2
     
    34
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A obrat je dokonán, protože po další akci jde PSG do vedení 2:1. Riou vyběhl na hranici velkého vápna a vyboxoval míč, k němu se ale dostal MAXWELL, který z dálky trefil odkrytou branku!
    Yohan CABAYE - 1:1
     
    29
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Pastore udržel na hrací ploše ztracený míč, který nakonec doputoval až na hranici velkého vápna, kde byl YOHAN CABAYE, který parádní skákavou střelou překonal domácího brankáře. Začínáme tedy od začátku.
    Adamo COULIBALY - 1:0
     
    11
    Lens právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká rána pro hosty, protože nejdříve se objevil Cavani v tutové šanci, ale skvěle ho vychytal Riou. Domácí sebrali míč a šli do brejku, nakonec z toho bylo přečíslení tři na jednoho, na sebe to vzal ADAMO COULIBALY, který se štěstím překonal brankáře pařížského celku.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 11. Coulibaly – 29. Cabaye (Maxwell), 34. Maxwell, 55. Cavani (pen.)

    Karty:   9. Gbamin (LNS), 28. Le Moigne (LNS) – 57. Cavani (PSG)   53. Gbamin (LNS) – 58. Cavani (PSG)   60. Le Moigne (LNS)


    Racing Lens: Riou – Gbamin, Landre, Baal, Cavare – Nomenjanahary (82. El Jadeyaoui), Le Moigne (C), Valdivia – Touzghar (63. Ba), Coulibaly (79. Guillaume), Chavarría.
    Náhradníci: Belon – Fradj, Ba, El Jadeyaoui, Bourigeaud, N'Diaye, Guillaume.

    Paríž Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Camara, Motta (C), Maxwell – Lucas, Cabaye (62. Chantôme), Matuidi (22. Bahebeck), Verratti, Pastore (77. Kimpembe) – Cavani.
    Náhradníci: Douchez – Aurier, Chantôme, Bahebeck, Augustin, Kimpembe.

    Rozhodca: Rainville – Stien, Grosbost