Taliansko – Slovensko 3:1 (kon.) | Chorvátsko – Anglicko 1:2 (kon.) | Nemecko – Ukrajina 2:0 (kon.)
Portugalsko – Holandsko 5:4 (kon.) | Španielsko – Srbsko 1:2 (kon.) | Island – Dánsko 1:1 (kon.)
Švédsko – Francúzsko 4:1 (kon.)
koniec
Taliansko
3:1 (2:0)
Slovensko
Utorok 14.10.2014, 16:00 • Reggia Emillio • Kvalifikácia na ME U21
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Príjemný dobrý deň, vitajte pri sledovaní on-line prenosu z druhého zápasu futbalovej baráže o účasť na Majstrovstvách Európy hráčov do 21 rokov. Odvetný zápas sa začína o 16:00, sprevádzať vás ním bude Dávid Švec. V krátkosti si predstavme oba tímy:

    Slovensko:

    V dvoch septembrových termínoch sa v našej kvalifikačnej C-skupine rozhodovalo o všetkom. V priamej konfrontácii sme si to rozdali s dvomi horúcimi adeptmi na postup do play off. Najskôr sme v Senci jednoznačne prehrávali rovesníkov zo Škótska, no v závere zápasu sme boli radi i za neskoré vyrovnanie Ondreja Dudu. Otočiť sa nám už napriek pár sľubným príležitostiam nepodarilo.
    Tento nezdar nám preto velil vyhrať na pôde holandského favorita, čo sa „Galádovcom" po najlepšom výkone v kvalifikácii i podarilo. Jong Oranjes nám poskytli túto možnosť štyri dni predtým, keď senzačne podľahli Gruzínsku (0:1). Slovenská omladina bola aktívnejšia, nebezpečnejšia a svojou drzosťou napokon dokázala spôsobiť senzáciu. Adam Zreľák nás exportným gólom katapultoval medzi štrnástku najlepších.

    Taliansko:

    O niečo pokojnejšie sa do barážových zápasov dostalo Taliansko. Azzurrini síce prehrali hneď svoj prvý zápas v skupine (Belgicko 1:3), ale v jej zvyšnom priebehu už stratili len tri body. Stalo sa tak na pôde srbských rovesníkov, s ktorými si to rozdávali o postup taktiež až do konca. Po prehre na Balkáne sa ale talianski hráči revanšovali domácim triumfom 3:2 a v potvrdzujúcom zápase o postup zvalcovali i cyperských rovesníkov (7:1).
    Najlepším strelcom azúrových v základnej skupine bol Andrea Belotti so štyrmi gólmi. Okrem neho však Taliani iným strelcom nedisponovali. Rovnakú métu dosiahlo i naše duo Adam Zreľák a Ivan Schranz, Ondrej Duda zaznamenal o jeden presný zásah menej. Zaujímavosťou pritom je, že sme v kvalifikačnej fáze dosiahli totožné skóre (19:7).

    NOMINÁCIE:

    Slovensko:

    Brankári: Patrik Le Giang (MŠK Žilina), Marko Maroši (Doncaster Rovers/ENG), Dobrivoj Rusov (Spartak Trnava)

    Obrancovia: Dávid Hudák a Branislav Niňaj (obaja Slovan Bratislava), Róbert Mazáň (FK Senica), Lukáš Pauschek (Bohemians Praha/CZE), Dionatan Teixeira (Stoke City/ENG), Milan Škriniar (MŠK Žilina)

    Stredopoliari: Jaroslav Mihalík, Jakub Paur a Michal Škvarka (všetci MŠK Žilina), Martin Bukata (MFK Košice), Ondrej Duda (Legia Varšava/POL), Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň/CZE), Richard Lásik (Slovan Bratislava), Stanislav Lobotka (AS Trenčín), Albert Rusnák (SC Cambuur/NED), Erik Ujlaky (Dunajská Streda), Martin Vajlent (Ternana Calcio/ITA)

    Útočníci: Tomáš Malec (Rosenborg Trondheim/NOR), Karol Mészáros (Slovan Bratislava), Ivan Schranz (Spartak Trnava), Adam Zreľák (MFK Ružomberok)

    Taliansko:

    Brankári: Francesco Bardi (Chievo Verona), Alessio Cragno (Cagliari Calcio), Nicola Leali (AC Cesena)

    Obrancovia: Matteo Bianchetti a Daniele Rugani (obaja Empoli FC), Luca Antei (US Sassuolo), Cristiano Biraghi (Chievo Verona), Edoardo Goldaniga (AC Perugia), Nicola Murru (Cagliari Calcio), Stefano Sabelli (FC Bari), Davide Zappacosta (Atalanta Bergamo)

    Stredopoliari: Daniele Baselli a Salvatore Molina (obaja Atalanta Bergamo), Cristian Battocchio (Virtus Entella), Marco Benassi (Turín FC), Lorenzo Cristeg (Cagliari Calcio), Jacopo Dezi (FC Crotone), Federico Viviani (Latina Calcio)

    Útočníci: Andrea Belotti (US Palermo), Domenico Berardi (US Sassuolo), Federico Bernardeschi (ACF Fiorentina), Samuele Longo (Cagliari Calcio), Marcello Trotta (FC Fulham/ENG)

    V prvom zápase baráže sa po góloch Zreľáka a Belottiho zrodila v Zlatých Moravciach remíza 1:1. Všetko je tak otvorené. Podarí sa zverencom Ivana Galáda malý zázrak? Buďte spoločne s nami pri tom!
     
    Úvodné zostavy:

    Taliansko: Bardi – Zappacosta, Biraghi, Bianchetti (C), Rugani, Crisetig, Battocchio, Viviani, Berardi, Belotti, Bernardeschi. Tréner: L. Di Biagio
    Náhradníci: Leali – Sabelli, Goldaniga, Baselli, Benassi, Longo, Trotta

    Slovensko: Rusov – Niňaj, Pauschek, Teixeira, Mazáň, Paur, Zreľák, Hrošovský, Lásik (C), Duda, Schranz. Tréner: I. Galád
    Náhradníci: Le Giang – Hudák, Lobotka, Mészáros, Škvarka, Škriniar, Malec

    Rozhodca: McLean – Harris, Ross (všetci SCO).
     
    Na štadióne Mapei v Reggio Emillia je pomaly, ale isto všetko pripravené na začiatok zápasu. Držme spoločne našim chlapcom palce, dnes to znovu môže byť náš deň!
     
    Na trávnik štadióna, kde hráva svoje zápasy tím Sassuola, už prichádzajú hráči oboch tímov. Štadión s kapacitou 23 000 divákov však nie je zďaleka zaplnený.
     
    Zaznejú hymny oboch krajín.
     
    Hymny máme za sebou, môžete vypuknúť jeden z najdôležitejších zápasov tohtoročnej futbalovej sezóny. Doma sme s Talianskom remizovali 1:1, takže dnes musíme vyhrať, alebo aspoň remizovať s tým, že dáme viac než jeden gól.
     
    Dnes sa v zápase predstaví aj hráč poľskej Legie Varšava Ondrej Duda, ktorý v zostave nahradil Jaroslava Mihalíka z MŠK Žilina.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Súboj sa začal. Úvodný výkop majú domáci Taliani, ktorí dnes nastúpili v modrých dresoch, naši chlapci hrajú v bielej dresoch.
     
    2
    Úvodnú akciu Talianov vyriešil Lukáš Pauschek, bude sa vykopávať od bránky, ktorú háji trnavský gólman Dobrivoj Rusov.
     
    3
    Domáci futbalisti sú od úvodu stretnutia aktívni a snažia sa čo najskôr prekonať obranný val Slovenska. Práve na toto upozorňoval pred zápasom svojich zverencov tréner Ivan Galád, ktorý tvrdil, že bude dôležité ustáť prvý nápor domácich hráčov.
     
    4
    Pri lopte Talian Berardi, ktorý v minulej sezóne strelil v drese Sassuola 16 gólov.
     
    5
    Taliansko dalo gól!
    A dostávame gól. Nevinne vyzerajúca akcia končí gólom v našej sieti, pretože Niňaj zle odkopol loptu a FEDERICCO BERNARDESCHI šikovne preloboval Rusova v našej bránke.
    BERNARDESCHI - 1:0
     
    6
    Nevadí, tak či tak sme vedeli, že v dnešnom zápase minimálne gól dať musíme. Teraz však musíme i zdvihnúť hlavy a vyrovnať.
     
    7
    Ondrej Duda je zatiaľ hlavným motorom slovenských útočných snáh, lenže na mladíka z východu Slovenska si obrana domácich dáva veľký pozor.

     
    8
    Rýchly útok Talianska ťahal Zappacosta. Na rohový kop šikovným sklzom odvracal Mazáň. Z tejto štandardnej situácie však Taliani nič nevymysleli, pretože lopta po strele Vivianiho letela ďaleko od bránky Slovenska.
     
    9
    Krásna šanca Slovenska, po spolupráci s Jakubom Paurom pálil Ondrej Duda. Strela bola tečovaná a máme výhodu prvého rohu.
     
    10
    Hrošovský skúsil podivuhodný signál, po ktorom sa k hlavičke dostal Adam Zreľák, ale bol dobre bránený. Teixeira spadol v šestnástke Talianska, no napokon sa bude len vykopávať od bránky Bardiho.
     
    11
    V týchto momentoch opäť držia loptu na kopačkách viac domáci futbalisti, zápas však má zatiaľ veľmi dobré tempo.
     
    12
    Opäť nepríjemná situácia pred bránkou Slovenska, Berardi pálil nepríjemne zo šestnástky, Rusov vyrážal len pred seba a z následnej dorážky Bernardeschi strieľal nad bránku Rusova.
     
    14
    Jakub Paur fauloval Berardiho v šestnástke Slovenska, bude z toho pokutový kop.
     
    14
    Žltú kartu dostáva Duda (Slovensko).
     
    15
    Taliansko dalo gól!
    BELOTTI s prehľadom poslal Rusova do opačného rohu, v Taliansku prehrávame už 0:2.
    BELOTTI - 2:0
     
    16
    Prvá slovenská strela na bránku Bardiho. Z diaľky ju obstaral Ivan Schranz, no pre talianskeho gólmana to bola chuťovka.
     
    17
    Berardi sa prebíjal cez dvojicu slovenských obrancov, tí si s jeho šikovnosťou napokon poradili.
     
    18
    Bernardeschi znovu pri streleckej chuti, tentoraz však bránku Slovenska tesne míňa! Tak toto sú veľmi nepríjemné minúty pre našich chlapcov!
     
    19
    Lopta opäť končí v náruči Dobrivoja Rusova. Nuž, my sa musíme najmä upokojiť. Verme, že naša šanca ešte príde.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Zreľák (Slovensko).
     
    21
    Schranz hľadal dlhou prihrávkou Ondreja Dudu, toho však okamžite dostúpila dvojica talianskych hráčov a loptu mu čisto zobrala.
     
    22
    Zreľák sa v súboji v šestnástke hostí čisto zbavil protihráča. Hľadal prihrávkou Ondreja Dudu, od toho sa však lopta odrazila za bránkovú čiaru.
     
    23
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Niňaj, prichádza Škriniar.
     
    23
    Zdá sa, že slovenský stopér Branislav Niňaj je striedaný pre zranenie. Na lavičke sa ho okamžite ujal slovenský lekár.
     
    24
    Berardi predviedol šikovný prienik, našiel Zappacostu, ktorého centrovaná lopta už však nemala kvalitné parametre.
     
    24
    Ďalší strelecký pokus Talianska. Tentoraz strieľal Berardi, no minul bránku Rusova.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Viviani (Slovensko).
     
    26
    Domáci futbalisti znovu v ďalšom útočnom snažení, akciu zakončil argentínsky rodák s talianskym pasom Battocchio, ktorý však poslal loptu vysoko nad.
     
    27
    Napriek dvojgólovému vedeniu prežíva tréner Di Biagio zápas veľmi emotívne. Nuž, niet sa čomu čudovať, ide o veľa.
     
    28
    Opäť strela na slovenskú bránku, v tomto momente pálil Crisetig. Lopta však znovu nenašla svoj cieľ.
     
    29
    Po aktivite defenzívneho hráča Slovana Bratislava Richarda Lásika sa lopta dostáva až k Bardimu, ktorý ju dlhým výkopom poslal opäť na slovenskú stranu trávnika.
     
    30
    Jakub Paur kombinoval s Patrikom Hrošovským. Po šikovnej otočke skúšal rodák z Višňového pri Žiline prekvapiť Francesca Bardiho, no ten bol pozorný.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Crisetig (Taliansko).
     
    32
    Máme za sebou viac než polhodinu zápasu, v Reggia Emillia prehrávame s Talianskom zatiaľ 0:2.
     
    33
    Rýchly útok Talianska ťahal po pravej strane Bernardeschi, no čisto ho zastavil stóper Stoke City Dionatan Teixeira.
     
    34
    Rohový kop končí tečovanou strelou a tak si domáci futbalisti štandardnú akciu zopakujú. Z opačnej strany zahrá roh Viviani. Pokus o nacvičený signál na Battocchia však Talianom nevyšiel.
     
    34
    Nuž a toto je výrazné zníženia našich šancí. Ondrej Duda fauloval v strede poľa a dostáva druhú žltú kartu a následne teda červenú. Hoci tento faul na kartu určite nebol. Škoda.
     
    35
    Slovenský kapitán Richard Lásik ešte protestoval u rozhodcu Stevena McLeana a rovnako inkasuje žltú kartu.
     
    36
    Nuž, tréner Ivan Galád stojí na lavičke so zachmúreným výrazom v tvári. Veru, ťažko v takejto situácii niečo vymyslieť.
     
    37
    Mladí Taliani už sa bavia futbalom, dá sa preto čakať, že do konca stretnutia nás budú čakať ešte veľmi, veľmi ťažké minúty.
     
    38
    Rýchly taliansky útok po pravej strane, všetko však riešil Ivan Schranz, ktorý si ochotne plní defenzívne úlohy.
     
    39
    V týchto minútach sme pod permanentným tlakom domácich, polčasová prestávka nám snáď aspoň trochu pomôže.
     
    40
    Brazílčan so slovenským pasom Dionatan Teixeira sa pri bránení pošmykol a tak domáci získavajú rohový kop. Z neho však znovu nič nevyťažili.
     
    41
    Snažíme sa ešte niečo s výsledkom vymyslieť, no Jakub Paur v strede poľa fauloval a tak dostávajú loptu znovu Taliani.
     
    42
    Zappacosta si na ľavej strane skrotil veľmi ťažkú loptu od spoluhráča, následne poslal do šestnástky Slovenska nepríjemný prízemný center, ktorý však nikto z jeho spoluhráčov nedokázal usmerniť za chrbát Dobrivoja Rusova.
     
    43
    Stopér Milan Škriniar bol v šestnástke nášho tímu faulovaný. Loptu bude teda vykopávať Dobrivoj Rusov a preťažená slovenská obrana si môže konečne vydýchnuť.
     
    44
    Priamy kop Hrošovského odvrátil Viviani na rohový kop. Po ňom sa k hlavičke dostal Ivan Schranz, Lopta napokon doplachtila na hornú sieť brány Bardiho.
     
    45
    Nadstavovať sa budú minimálne 2 minúty.
     
    45+1
    Tempo hry pred prestávkou už mierne upadlo. Verme, že dohovor trénera Galáda našim chlapcom pomôže.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po prvom polčase teda prehrávame v Reggia Emillia s Talianskom 0:2. O úvodný gól sa postaral v 5.minúte Bernardeschi, v 15.minúte zvyšoval z pokutového kopu na 2:0 Belotti. Zranil sa nám stopér Niňaj a aby toho nebolo dosť, tak v 34.minúte dostal po druhej žltej karte červenú Ondrej Duda. Druhý polčas sa začne približne o 17:02 a ťažko predpovedať čo nás v ňom čaká.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Paur, prichádza Lobotka.
     
    47
    Naši chlapci začali aktívne, Adam Zreľák sa snažil prebiť do šestnástky Talianska, no obrana domácich si s ním poradila.
     
    48
    Hrá sa prevažne v strede poľa, naši chlapci však zatiaľ dobre kombinujú. Lobotka posielal dlhý center dopredu, no ten nebol presný.
     
    49
    Azzurini sa dostali po dlhšom čase do útočnej fázy, no lopta končí za bránkou Dobrivoja Rusova. Ten si berie druhú loptu a dlhým výkopom ju posiela ďaleko na taliansku stranu.
     
    50
    Taliansko chystá prvé striedanie v zápase, my už máme 2 striedania za sebou. Uvidíme, či Ivan Galád pošle ešte niekoho z našej striedačky do hry.
     
    52
    Lopta končí na kopačkách domáceho brankára Bardiho, ktorý následne loptu posiela dopredu, Tam už sa o ňu ruvú jeho spoluhráči so slovenskými bojovníkmi.
     
    54
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Viviani, prichádza Benassi.
     
    54
    Na trávnik teda prichádza Marco Benassi, tréner Di Biagio sa rozhodol vymeniť defenzívny štíť za defenzívny štít.
     
    55
    Veľká šanca Talianska na tretí gól. Lásik prehral súboj s Berardim, ten však v následnej šanci páli krížnou strelou vedľa slovenskej bránky.
     
    56
    Útočný výpad našich chlapcov, Schranz našiel Zreľáka, ktorý nepríjemnou strelou preveril pozornosť Bardiho v bránke Azzurini.
     
    57
    Zdá sa, že striedanie Vivianiho bolo vynútené, mladá Talian končí na lavičke s ľadom na nohe, podobne ako skončil v prvom polčase náš Branislav Niňaj.
     
    58
    Naši hráči pomerne dosť otvorili hru, zdá sa, že rýchlych únikov talianskych hráčov uvidíme viac.
     
    59
    Veľká, veľká šanca Slovenska. Lobotka hľadal kvalitným centrom v šestnástke Talianska Zreľáka, ktorý pálil ľavačkou. Loptu jasne rukou zblokoval jeden z hráčov Talianska, ale pokutový kop sa nepíska.
    Veľká, veľká šanca Slovenska
     
    60
    Naši chlapci ale v druhom polčase podávajú sympatický výkon, zdá sa však, že Taliani sú si už víťazstvom príliš istí.
     
    61
    Berardi fauloval v strede poľa Lásika a vyslúžil si žltú kartu.
     
    62
    Lásik dobre zakombinoval so Schranzom a Lobotkom, škoda, že Stanislavovi Lobotkovi sa nepodarilo vrátiť loptu späť k Richardovi Lásikovi, ktorý si dobre nabehol do priestoru.
     
    63
    Slovensko dalo gól!
    Góóól! STANISLAV LOBOTKA dáva mimoriadne dôležitý gól! Ofenzívny záložník AS Trenčín sa dravo prebil cez taliansku obranu a krásnou strelou prehodil brankára Bardiho.
    LOBOTKA - 2:1
     
    64
    Toto môže byť naša cesta. V druhom polčase sme napriek vylúčeniu Ondreja Dudu domácim viac než vyrovnaným partnerom, verme, že naši chlapci ešte jeden gól pridajú.
     
    65
    Lobotka bojuje ako lev a teraz vybojoval priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    66
    Na lavičke Talianska už vládne napätie a nervozita. Toto by sme mohli využiť.
     
    67
    Tak toto bola znovu krásna akcia v podaní Slovenska, pretože po priamom kope sa snáď z 22 metrov oprel do lopty Adam Zreľák, no Bardi predviedol fantastický zákrok.
     
    68
    Na trávniku máme o jedného hráča menej, no napriek tomu držíme loptu viac na svojich kopačkách a dobre kombinujeme v strede poľa.
     
    69
    Rýchla kontra Talianov, Belotti v súboji s Milan Škriniarom padá, no chvalabohu sa nepíska. Belotti však i po rozohraní stále ostáva ležať na trávniku.
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 20 minút, v Reggio Emillia prehrávame s Talianskom už len 1:2 a naši chlapci príkladne bojujú o svoje miesto pod slnkom.
     
    71
    Belotti je už po ošetrení späť na ihrisku a okamžite sa zapája do akcie. Znovu je však v súboji s Milanom Škriniarom a znovu je žilinský stopér úspešnejší.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Bernardeschi (Taliansko).
     
    73
    Schranz faulovaný v šestnástke Talianska, bude to penalta?
     
    73
    Rozhodcovia sa ešte radia, čože to bude? Toto snáď nie je možné, toto musí byť pokutový kop. Rozhodcovia sa stále radia.
     
    74
    Schranz bol absolútne jasne faulovaný a pokutový kop sa nepíska. Máme len rohový kop. Absolútne nepochopiteľný verdikt a slovenská lavička ho nesie veľmi ťažko.
     
    75
    Tak toto je absolútny lapsus rozhodcovskej trojice zo Škótska, no verme tomu, že našich chlapcov to ešte viac nakopne. V druhom polčase sme skrátka lepší.
     
    76
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Belotti, prichádza Longo.
     
    77
    Neuveriteľné, toto snáď nie je ani možné. Adam Zreľák dostáva za faul v strede ihriska druhú žltú kartu a následne teda červenú. Naozaj neskutočné.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Rusov (Slovensko).
     
    78
    Žltú kartu dostáva Hrošovský (Slovensko).
     
    79
    Celá slovenská lavička je značne frustrovaná. Ivan Galád loptu odkopol k brankárovi domácich Bardimu, za čo je vykázaný na tribúnu štadióna Maped.
     
    80
    Hráme v oslabení o dvoch hráčov, trénera i vedúceho tímu máme na tribúne a napriek tomu naši chlapci bojujú ako o dušu.
     
    82
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Schranz, prichádza Malec.
     
    83
    Zdá sa, že už teda budeme lopty nakopávať dopredu na Tomáša Maleca, verme, že ešte niečo skúsime vymyslieť.
     
    84
    Berardi po súboji so Škriniarom znovu na trávniku, opäť naťahuje cenné sekundy.
     
    85
    Ťažko si predstaviť pocity, ktoré teraz musia prežívať naši chlapci na trávniku, ale ešte stále nám ostáva viac, než 5 minút. Poďme to ešte skúsiť chlapci.
     
    86
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Berardi, prichádza Baselli.
     
    87
    Centrovaná lopta pred Rusova, no ani z opakovaj strely sa domáci nepresadili.
     
    88
    Taliani sa snažia držať loptu čo najďalej od svojej bránky, naši chlapci sa snažia akýmkoľvek spôsobom dostať dopredu.
     
    89
    Taliansko dalo gól!
    Je definitívne koniec. Naši chlapci otvorili hru a po prieniku SAMUELA LONGA dostávame tretí gól, pretože taliansky hráč dokázal prestreliť Pauscheka i Rusova z ťažkého uhla.
    LONGO - 3:1
     
    90
    Žltú kartu dostáva Teixeira (Slovensko).
     
    90+1
    V druhom polčase sa bude nadstavovať minimálne 5 minút.
     
    90+2
    Domáci sa ešte snažia výsledok prikrášliť, to sa im však dúfajme nepodarí.
     
    90+3
    Dlhý nákop Rusova na polovicu Talianska, no už naši chlapci nemajú silu. Je vidieť enormné vyčerpanie i frustráciu Galádovej družiny.
     
    90+4
    Tesne pred koncom ešte uvidíme rohový kop domácich.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Smiešna postavička v červenom drese a teda rozhodca Steve McLean posledný raz fúkla do píšťalky a je koniec. Naša púť sa dnes končí, ale naši chlapci bojovali do posledných minút, za čo im patrí obrovská vďaka.
     
    Ja vám teda pre dnešok ďakujem za pozornosť, želám príjemný zvyšok večera a verím, že nášmu portálu Onlajny.eu zachováte svoju priazeň. Pekný večer priatelia. (17:56:53)

    Dávid Švec

    Góly: 5. Bernardeschi, 15. Belotti, 89. Longo – 63. Lobotka

    Karty:   31. Crisetig (ITA), 61. Berardi (ITA), 72. Bernardeschi (ITA) – 14. Duda (SVK), 20. Zreľák (SVK), 25. Viviani (SVK), 35. Lásik (SVK), 78. Rusov (SVK), 78. Hrošovský (SVK), 90. Teixeira (SVK)   34. Duda (ITA) – 77. Zreľák (SVK)


    Taliansko: Bardi – Zappacosta, Biraghi, Bianchetti (C), Rugani, Crisetig, Battocchio, Viviani, Berardi, Belotti, Bernardeschi. Tréner: L. Di Biagio
    Náhradníci: Leali – Sabelli, Goldaniga, Baselli, Benassi, Longo, Trotta

    Slovensko: Rusov – Niňaj, Pauschek, Teixeira, Mazáň, Paur, Zreľák, Hrošovský, Lásik (C), Duda, Schranz. Tréner: I. Galád
    Náhradníci: Le Giang – Hudák, Lobotka, Mészáros, Škvarka, Škriniar, Malec

    Rozhodca: McLean – Harris, Ross (všetci SCO)

    Prvý zápas: Slovensko - Taliansko 1:1