Chabarovsk – Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:4 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – CSKA Moskva 1:6 (kon.)
Jekaterinburg – Kazaň 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Omsk 3:2 (kon.)
Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Ufa 0:4 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 4:2 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
Avangard Omsk
Štvrtok 02.10.2014, 15:30 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Vitajte pri sledovaní on-line prenosu z Kontinentálnej hokejovej ligy! Dnes proti sebe od 15:30 nastúpi Jugra-Chanty Mansijsk a Avangard Omsk. Zápasom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Jugre Chanty-Mansijsk patrí momentálne deviate miesto vo Východnej konferencii, keď z desiatich zápasov vybojovala len 11 bodov. Jugra má momentálne skóre 28:29, v posledných troch zápasoch KHL získala len jeden bod, a to po prehre s Traktorom Čeľjabinsk 3:4 po nájazdoch. Naposledy ju doma zdolala Astana výsledkom 1:2. Najproduktívnejším hráčom domácich je momentálne Toni Rajala, ktorý má na konte 9 bodov za 2 góly a 7 prihrávok.

    Avangard Omsk je na tom tabuľkovo a bodovo lepšie. V rovnakej konferencii mu patrí druhá priečka, kde na vedúci Magnitogorsk stráca šesť bodov. Omsk ich má na konte 26. Hostia dokázali zatiaľ súperom nastrieľať 43 gólov a zároveň aj 21 inkasovať. Posledné tri zápasy Omsk pozbieral všetkých deväť bodov. Naposledy zvíťazil na ľade Čeľjabinsku 2:4. Najviac bodov za Omsk zatiaľ nazbieral Sergej Širokov, ktorý ich má na konte 19 (14+5), teda je to jeden z najobávanejších kanonierov KHL.

    Ako sa bude tento zápas 12. hracieho dňa druhej najprestížnejšej hokejovej súťaže vo svete vyvíjať a ako napokon dopadne, sa dozviete, ak budete sledovať náš on-line prenos, z ktorého vám určite neunikne nič podstatné. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    Jugra Chanty-Mansijsk: Goriačevskich (Birjukov) – Larsen, Mamkin, Sergejev, Pepeliajev, Sokolov, Želdakov, Putilov – Rajala, Kašpar, Maxwell, Magogin, Sitnikov, Bulianskij, Chibisov, Romancev, Bortnikov, Jacenko, Gorbunov, Gusev

    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Kuliaš, Pivcakin, Liamin, Gustafsson, Vasiljev, Kulik, Glukov – Berdnikov, Perežogin, Kalinin, Sobotka, Širokov, Paršin, Popov, Wandell, Ivanov, Lemťugov, Pervušin, Neprajev, Semionov

    Rozhodca: Viačeslav Bulanov, Andrej Rogačov – Ivan Nazarov, Konstantin Čubykin.
     
    Oba tímy už sú pripravené na zápas a nastúpené na ľadovej ploche. Domáci hráči sa dnes predstavia v tmavomodrých dresoch a hostia z Omsku odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:30
    Do prvého útoku dnešného zápasu sa pustili domáci, no puk stratili v útočnom pásme. Následne pokračoval do pásma hosťujúci Berdnikov, puk nemal pod kontrolou a následne odišli oba tímy striedať.
     
    01:00
    Domáci fanúšikova začínajú svojich hráčov od začiatku stretnutia veľmi silno povdzbudzovať. Tí sa snažia zaútočiť.
     
    01:28
    O prvú strelu na Kostina sa postaral Lukáš Kašpar, ktorý si pripravil puk na hornom vrchole ľavého kruhu, no Kostin dokázal jeho strelu bezpečne vyraziť do rohu klziska.
     
    02:14
    Denis Kuliaš nebezpečne vypálil od modrej čiary, ale jeho strelu dokázal s prehľadom zlikvidovať brankár Goriačevskich a bude sa vhadzovať po jeho ľavici.
     
    02:39
    Denis Paršin pochybil v obrannom pásme, keď sa mu puk zaplietol medzi nohami, hneď ho získali domáci, no tí v útočnom pásme rozohrali puk nesprávne.
     
    03:29
    Hosťujúci hokejisti sa v týchto chvíľach dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    04:00
    Spočiatku zápasu sa hrá v pokojnom tempe, oba tímy hrajú opatrne a nechcú sa dopúšťať veľkých chýb v defenzíve.
     
    04:32
    Berdnikov v útočnom pásme neprihral presne, do protiútoku sa uvoľnil Lukáš Kašpar, dostal sa do medzikružia, no jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    05:00
    Michail Mamkin sa zastavil s pukom za bránou a počkal kým jeho spoluhráči prestriedajú.
     
    06:55
    Ivan Neprajev vyrazil do útoku po ľavom krídle, nebezpečne vystrelil z hornej časti ľavého kruhu, ku dorážke sa už blížil Semionov, no brankár domácich vtedy stihol puk rýchlo odpratať.
     
    07:35
    Po pravom krídle sa vysunul Kirill Liamin, zakončoval z hornej časti pravého kruhu, no jeho zakončenie dokázal bez problémov hokejkou vyraziť brankár Goriačevskich.
     
    08:10
    Sergej Kalinin si vytvoril streleckú príležitosť, keď sa z rohu klziska natlačil poza bránu ku dolnej časti ľavého kruhu, no jeho zakončenie dokázal Goriačevskich zachytiť.
     
    08:23
    Na trestnú lavicu za držanie odchádza Denis Sokolov, presilová hra pre Omsk.
     
    09:26
    Perežogin si najprv na pravej strane vymenil pozíciu so Sobotkom, následne ho hľadal v medzikruží, no vtedy okamžite zareagovali domáci hráči a puk dokázali zachytiť a odstreliť.
     
    10:01
    Hosťom sa zatiaľ v presilovej hre veľmi nedarí, len raz sa dostali do útočného pásma, pomaly sa ich výhoda končí.
     
    10:21
    Domáci v plnom počte.
     
    10:43
    Z medzikružia tvrdo pálil Igor Bortnikov, no jeho projektil smeroval tesne nad hornú žrď Goriačevskichovej brány.
     
    11:27
    Hostia pochybili v rozohrávke, puk zachytil v rohu klziska Rajala, ten ho posunul do medzikružia Kašparovi, ktorý prihrával rozbehnutému Benovi Maxwellovi, no ten zakončoval len do brankára hostí!
     
    11:40
    Ivan Neprajev odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    12:09
    Rajala sa dostal k dorážke po Larsenovej strele od modrej čiary, no z tesnej blízkosti usmernil puk len do protihráča, ktorý bol na ľade.
     
    12:16
    Denis Kuliaš odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku. Domáci tak majú možnosť o dvoch hráčov.
     
    12:34
    Obrovské šance hneď za sebou! Najprv Kašparova strela z pravého kruhu smerovala tesne pred bránkovou čiarou, následne strieľal od modrej Larsen a jeho strelu dorážal Maxwell z tesnej blízkosti, no len do výstroje brankára Kostina!
     
    12:57
    Pepeliajev vypálil od modrej čiary, no jeho zakončenie smerovalo mimo brány.
     
    13:06
    Čo teraz predviedol Kostinsa len tak často nevidí! Sergejev prihral od modrej čiary ku ľavej žrdi Sitnikovovi, ktorý z prvej hľadal pred bránkoviskom Bulianskeho, ktorý z prvej strieľal, no Kostin vytiahol neuveriteľný zákrok lapačkou!
     
    13:30
    Andrej Sergejev vypálil príklepom od modrej čiary, jeho zakončenie sa od Goriačevskichovych betónov odrazili pár centimetrov vedľa neho do vzduchu a následne brankár Omsku s istotou zachytil puk do lapačky.
     
    13:58
    Sergej Kalinin podnikol vo vlastnom oslabení pekný prienik po ľavom krídle a vystrelil z ľavého kruhu, jeho zakončenie Goriačevskich videl a zastavil ho vo svojej lapačke.
     
    15:01
    Nikita Gusev sa pretlačil do medzikružia, odkiaľ sa mu podarilo strieľať na bránku, no v tej bol pripravený gólman Denis Kostin, ktorý puk zachytil a v doterajšom priebehu zápasu je naozaj nepriestrelný.
     
    15:17
    Popov sa natlačil po pravom krídle a vystrelil až z ťažkého uhlu, domáci gólman nevedel, kde sa puk nachádza, no následne mu pomohli jeho spoluhráči.
     
    15:56
    Rajala zatiahol puk do útočného pásma, prešiel poza bránu a následne už na modrú posúval Kašparovi, no jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    16:35
    Hostia začínali svoju akciu od vlastnej brány, nahodili puk do útočného pásma, no tam ho už získali domáci hráči a tak budú útočiť oni.
     
    17:11
    Ivan Jacenko nahodil puk z útočnej modrej čiary do útočného pásma, no tam nebol už nikto z hráčov Jugry-Chanty Mansijsk.
     
    17:54
    Sergej Širokov nezmyselne premiešaval puk na modrej čiare, čo znamená postavenie mimo hry.
     
    18:13
    Tom Wandell si vytvoril pozíciu na hornej časti ľavého kruhu a švihom vystrelil na brankára Jugry, ktorý bol pripravený a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    19:00
    Minúta do konca prvého dejstva.
     
    19:31
    Grigorij Želdakov strieľal od modrej čiary, no jeho zakončenie bolo zblokované a puk sa odrazil do stredného pásma.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná tretina mala pokojný priebeh, pár šancí na oboch stranách, domáci nevyužili presilovú hru o dvoch hráčov, no nevyplatilo sa im to.
    Druhá dvadsaťminútovka sa začne približne o 16:17.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:06
    Na vhadzovaní zvíťazili hráči Avangardu Omsk, ktorí sa od vlastnej brány pokúsia o prvý útok v druhej tretine.
     
    20:25
    Roman Berdnikov šikovne premiešal v medzikruží a vystrelil na bránu, no gólman Goriačevskich dokázal jeho strelu s prehľadom zachytiť do svojej výstroje.
     
    20:47
    Paršin získal puk za bránou a pred bránkoviskom ideálne našiel Sergeja Širokova, no ten mieril iba do stopercentne istého brankára domácich!
     
    21:43
    Arťom Bulianskij bol v útočnom pásme za bránou odzbrojený a do útoku tak môžu vyraziť hostia.
     
    22:06
    Tým sa však nepodarilo príliš prekvapiť a možnosť zaútočiť mali domáci hokejisti, no tí taktiež nenaplnili očakávania svojich fanúšikov. Aj druhá tretina sa začala v pokojnom tempe.
     
    22:50
    Vladimir Pervušin nahodil puk zo stredného pásma na brankára Stepana Goriačevskicha, no ten ho pre istotu prikryl a hra bola prerušená.
     
    23:07
    Lukáš Kašpar vyrazil do útočnej kombinácie po pravom krídle a od mantinelu krásnou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Toniho Rajalu, no ten z prvej zasúval iba do Kostina!
     
    23:40
    Erik Gustafsson vystrelil od modrej čiary, no jeho zakončenie skončilo iba zblokované v rohu klziska.
     
    24:20
    Jugra dala gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto stretnutí! Hosťujúci hráči pochybili v rozohrávke, puku sa pri modrej čiare zmocnil Romancev, ktorý ho po mantineli prehodil na IGORA BORTNIKOVA, ktorý sa natlačil až pred bránu a lišiacky pomedzi nohy dostal puk za bránkovu čiaru!
    Asistencia: Danil Romancev.
    BORTNIKOV - 1:0
     
    24:55
    Za podrazenie odíde na trestnú lavicu domáci Michail Mamkin.
     
    25:06
    Nikita Pivcakin zakončoval z dolnej časti ľavého kruhu z prvej, no Goriačevskichov betón bol pripravený a strelu vyrazil do bezpečia.
     
    25:46
    Perežogin premiešaval puk za bránou, hľadal, kde vhodne prihrať, napokon sa rozhodol pre posunutie puku pred bránu, kde stál Ivanov, no tomu puk uskočil do výšky a zachytil ho až brankár Jugry.
     
    25:59
    So strelou od Sergeja Širokova od modrej čiary nemal brankár Chanty-Mansijsku ani najmenšie problémy. Vyrazil ju do rohu klziska.
     
    26:48
    Sergej Širokov vypálil od modrej čiary, no svojou tvrdou strelou iba nastrelil obetavého Igora Bortnikova. Hostia stále v pásme.
     
    27:16
    Avangard Omsk dal gól!
    Tesne potom ako Mamkin naskočil na ľadovú plochu sa pdarilo hosťom vyrovnať! Paršin sa kľučkami od mantinelu dostal do medzikružia, posunul puk vyššie ku modrej čiare, de bol JEVGENIJ KULIK, ten si puk pripravil na strelu a našiel miesto pri ľavom hornom rohu!
    Asistenciu si pripísal Denis Paršin.
    KULIK - 1:1
     
    28:30
    Alexander Perežogin sa dostal do zakončenia po ľavom krídle a strieľal v rýchlosti, no jeho zakončenie smerovalo iba do opačného rohu klziska.
     
    29:06
    Kuliaš sa dostal na útočnú modrú čiaru, následne hľadal v medzikruží Popova, no puk napokon zblokovali hráči Jugry.
     
    29:50
    Vladimir Pervušin príklepom strieľal od modrej čiary, no jeho projektil šiel len tesne vedľa Goriačevskichovej brány.
     
    30:20
    Domáci hokejisti sa dopustili zakázaného uvoľnenia, hra sa presúva pred Stepana Goriačevskicha.
     
    30:35
    Sergej Kalinin sa dostal k zakončeniu z hornej časti pravého kruhu, keď prízemnou strelou švihom ohrozoval gólmana domácich, no ten bez obáv vyrazil na ochrannú sieť.
     
    30:58
    Lukáš Kašpar strieľal z pravého kruhu, no jeho zakončenie zo stoja nebolo presné.
     
    31:40
    Toni Rajala nabral rýchlosť po pravom krídle a strieľal od mantinelu, no jeho zakončenie napokon skončilo vyrazením od Kostina iba mimo ihriska a vhadzuje sa v obrannom pásme Omsku.
     
    31:53
    Jugra dala gól!
    Domáci hráči sa znovu vracajú do vedenia! Bortnikov získal puk na pravom kruhu, strieľal pred bránu, Gustafsson bol ešte zblokovaný, puk iba spomalil, následne kus čiernej gumy preletel pomedzi Kostinove betóny a zastavil sa pred bránkovou čiarou, kde dokorčuľoval DANIL ROMANCEV a doklepol ho do brány!
    Asistencia: Andrej Chibisov a Igor Bortnikov.
    ROMANCEV - 2:1
     
    32:57
    Od modrej čiary vystrelil Erik Gustafsson, no svojou strelou švihom trafil protihráčov, ktorí vyrazili do útoku, no všetko zachránil Gustafssonov kolega z obrany – Kirill Liamin.
     
    33:43
    Denis Kuliaš vyrazil do prečíslenia s Alexandrom Popovom, posúval mu puk z hornej časti ľavého kruhu ku pravej žrdi, no Popovovi sa nepodarilo ho doklepnúť do odkrytej brány!
     
    34:52
    Gorbunov posúval v útočnom pásme na Jacenka, ten už švihol hokejkou, no puk ostal stáť na mieste, kde si ho spracoval.
     
    35:45
    Kašpar nahadzoval do útočného pásma, no puk len s istotou zachytil domáci brankár Kostin za bránou a nechal ho svojim spoluhráčom.
     
    36:29
    Sergej Kalinin si nahodil puk bekhendom zo stredného pásma pre seba, no na útočnej modrej čiare mu ho už uchmatol protihráč.
     
    37:08
    Danil Romancev zakončoval z hornej časti pravého kruhu, Kostin puk vyrazil pred seba a potom sa ho snažil hokejkou odrpatať, no zmocnil sa ho znovu Romancev, ktorému sa však ďalej nepodarilo zakončovať.
     
    37:41
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia znovu vyrovnávajú, tentokrát gólom do šatne! ALEXANDER POPOV najprv sám potiahol akciu po pravom krídle, prihrával na ľavý kruh Širokovovi, ktorý stratil rovnováhu, no dokázal posunúť do medzikružia Paršinovi, ktorý nestrieľal a našiel pri pravej žrdi dobre postaveného Popova, ktorý už len s istotou zakončil do brány!
    Asistencie: Denis Paršin a Sergej Širokov.
    POPOV - 2:2
     
    38:57
    Pred bránou domácich sa teraz vzplanula poriadna mela! Larsen s neistotou rozohral, za bránu ho prišiel napadnúť Sergej Kalinin a spolu dotiahli súboj až pred bránu, kde prišlo pár hráčov z oboch celkov, no napokon všetko upokojil brankár Goriačevskich, ktorý prikryl puk!
     
    39:13
    Jugra dala gól!
    Hostia si ani poriadne ešte neužili vyrovnanie a hneď inkasujú! LUKÁŠ KAŠPAR sa krásne pretlačil cez stred ihriska, na útočnej modrej čiare kľučkami prešiel cez dvoch hráčov, po pravom kruhu sa dostal až pred bránu a šikovne bekhendom zakončil!
    Bez asistencie.
    KAŠPAR - 3:2
     
    39:56
    Denis Paršin ešte strieľal z ľavého kruhu, no jeho zakončenie bolo zblokované do rohu klziska.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka bola presným opakom prvej tretiny. Kým v úvodnej časti hry sme videli nezaujímavý hokej bez gólov sme teraz videli poriadnu drámu, a tá ešte bude vrcholiť v tretej časti hry, možno až v predĺžení alebo nájazdoch.
    V druhej tretine skórovali za domácich Bortnikov, Romancev a v závere Kašpar, no a za Omsk sa presadil Kulik s Popovom.
    Tretia tretina začína približne o 17:11.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:40
    Lukáš Kašpar bol pri prvej koncovke v tretej tretine, no jeho strelu brankár Kostin s istotou zlikvidoval.
     
    41:28
    Gusev vystrelil od modrej čiary, no jeho projektil sa podarilo zblokovať Valerimu Vasiljevovi.
     
    42:01
    Tom Wandell (Avangard), 2 minúty, hákovanie.
     
    43:12
    Spočiatku bola presilová hra nevydarená, hosťom sa podarilo puky odrážať, no následne hľadal z ľavého kruhu nebezpečnou prihrávkou pred bránu Rajala Kašpara, no puk bol nepresný.
     
    44:23
    Pred bránou Jugry sa odohrala menšia miešanica, keď z ľavej strany strieľal Popov, brankár domácich nemal puk pod kontrolou a dorážal tam Sobotka, no napokon puk nepretlačil za bránkovú čiaru.
     
    45:40
    Hostia sa zatiahli s pukom za bránu a budú sa pokúšať o novú útočnú akciu.
     
    46:05
    Denis Sokolov nahodil puk do útočného pásma, no tam sa ho podarilo získať Perežoginovi, ktorý mal chvíľu problémy, no zakončením od hráčov Jugry sa to napokon neskončilo.
     
    46:44
    Tretia tretina sa začala opatrne. Kuliaš teraz zatiahol puk za bránu a počkal, kým jeho spoluhráči prestriedajú.
     
    47:28
    Jevgenij Kulik nahodil puk do útočného pásma, následne ho vybojoval Paršin a hľadal pred bránou spoluhráčov, no tam bol prehustený priestor hokejistami Jugry, ktorým sa podarilo puk upratať do bezpečia.
     
    48:26
    Denis Kuliaš sa zmocnil puku na pravom kruhu a švihom zakončoval, no jeho strela skončila po vyrazení od Goriačevskicha na ochrannej sieti.
     
    48:54
    Kuliaš pekne posunul od modrej čiary do medzikružia puk Kalininovi, ktorý sa posunul ešte ku dolnej časti pravého kruhu a bekhendom zakončoval, no gólman Jugry s istotou zasiahol.
     
    49:53
    Od modrej čiary nahodil puk na brankára domáceho celku Gustafsson, Popov clonil gólmanovi Goriačevskichovi celkom dobre, no puk sa zastavil napokon na jeho korčuli a potom ho už gólman prikryl.
     
    50:32
    Nikolaj Lemťugov sa dostal sám z rohu klziska na bránu, no na dvakrát nezakončil puk cez výborného Stepana Goriačevskicha!
     
    51:32
    Hráči Avangardu Omsk sa čoraz častejšie dostávajú do tesnej blízkosti brány, kde má defenzíva Jugry nedostatky a možno to bude pomocným faktorom k vyrovnaniu stavu. Uvidíme, nechajme sa prekvapiť.
     
    52:24
    Andrej Ivanov sa pretlačil do útočného pásma, no puk, ktorý nahodil získali hokejisti Jugry Chanty-Mansijsk.
     
    53:13
    Lukáš Kašpar sa šikovne dostal z obranného pásma až do útočného úplne neohrozene, no následne čiarový rozhodca odpískal postavenie mimo hry, keďže mu protihráč vbehol omylom do útočnej tretiny.
     
    54:01
    Danil Romancev strieľal od útočnej modrej čiary švihom na bránu, ku gólmanovi Kostinovi sa nikto neblížil, no pre istotu ho strážca svätyne Omsku prikryl.
     
    54:21
    Na opačnej strane zase preveril gólmana domácich Nikolaj Lemťugov chytateľnou strelou z ľavého kruhu, ktorú s istotou pokryl Goriačevskich do svojej lapačky.
     
    54:55
    Andrej Ivanov sa s pukom pretlačil do medzikružia odkiaľ švihom strieľal, no svoju koncovku usmernil mimo priestoru bránky.
     
    55:49
    Arťom Bulianskij sa tlačil za nahodeným pukom po pravom krídle, následne sa mu ho podarilo získať až v rohu klziska a našiel pred bránkoviskom Vitalija Sitnikova, no jeho strela putovala iba do betónov Denisa Kostina.
     
    56:30
    Denis Paršin získal puk v rohu klziska, dostal sa bližšie k bráne a následne ideálne prehodil ku pravej žrdi Vladimírovi Sobotkovi, no ten z prvej triafal iba mimo brány!
     
    57:17
    Tonimu Rajalovi sa podarilo oslobodiť svoj tím, začína sa pravdepodobne záverečný tlak hostí.
     
    58:05
    Arťom Bulianskij potiahol puk do útočného pásma, bol zozadu atakovaný, no napokon si faul nevypýtal.
     
    58:40
    Sobotka vystrelil z ľavého kruhu, no nepodarilo sa mu trafiť priestor brány.
     
    59:00
    Denis Kostin odchádza z brány!
     
    59:25
    Kuliašov nahodený puk od modrej nesmeroval do priestoru brány.
     
    59:51
    Ben Maxwell sa dostal k zakončeniu od modrej čiary, no trafil iba pravú žŕdku!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej časti hry sme už videli opatrný hokej hraný zo zabezpečenej obrany. Zaujímavosťou tohto zápasu je, že výsledok sa stanovil v druhej tretine. Jugra tak zdolala Omsk a získala cenné tri body.
    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a želám príjemný zvyšok večera. (17:45:16)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 25. Bortnikov (Romancev), 32. Romancev (Chibisov, Bortnikov), 40. Kašpar – 28. Kulik (Paršin), 38. Popov (Paršin, Širokov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Goriačevskich (Birjukov) – Larsen, Mamkin, Sergejev, Pepeliajev, Sokolov, Želdakov, Putilov – Rajala, Kašpar, Maxwell, Magogin, Sitnikov, Bulianskij, Chibisov, Romancev, Bortnikov, Jacenko, Gorbunov, Gusev
    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Kuliaš, Pivcakin, Liamin, Gustafsson, Vasiljev, Kulik, Glukov – Berdnikov, Perežogin, Kalinin, Sobotka, Širokov, Paršin, Popov, Wandell, Ivanov, Lemťugov, Pervušin, Neprajev, Semionov

    Rozhodca: Viačeslav Bulanov, Andrej Rogačov – Ivan Nazarov, Konstantin Čubykin