Helsinki – Riga 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – Soči 4:1 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Záhreb – Petrohrad 1:5 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Dinamo Riga
Pondelok 29.09.2014, 17:30 • HARTWALL Aréna • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    T.JAAKOLA - 3:2
     
    59:34
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Tak toto je šok pre Dinamo! Pekná nahrávka do ťahu pre JAAKOLU od Mosesa a ten nedal šancu Masalskisovi. 3:2 Asistencia: S. Moses.
     
    53:18
    Teraz mal Jokerit veľké štastie! Strela K. Redlisha skončila na tyčke!!
    O. KORPIKARI - 2:2
     
    37:35
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Konečne sa Jokerit udržal v útočnom pásme a je z toho gól! Pekná prihrávku na modrú, kde si nakorčuloval OSKARI KORPIKARI a vyrovnal na 2:2!!! Asistencia: D. Todd.
    G.MEIJ - 1:2
     
    31:51
    Dinamo Riga dalo gól!

    Hostia idú zaslúžene do vedenia. Prvú strelu GINTSA MEIJU Helenius vyrazil k Puku sa dostal opäť GINTS MEIJA obkrúžil bránu a puk zasunul za Masalskisa 1:2 !! Asistencie: M. Indrasis, M Bičevskis.
     
    29:50
    Dinamo je stále aktívnejšie a teraz mali veľkú šancu nato aby sa dostali do vedenia, lenže nedokázali prekonať domáceho brankára, ktorý teraz svoje mužstvo podržal. Do striel sa obetavo hádzali aj domáci hráči, toto bola veľká šanca.
     
    25:34
    Niko Kapanen (Jokerit) 2 minúty hákovanie
     
    22:10
    Jokerit mal problém vymaniť sa z tlaku hostí. Na ich strane stála aj poriadna dávka šťasteny, pretože Hossa netrafil poloodkrytú bránku súpera.
     
    11:00
    Veľká šanca hostí !! Hosťujúci hráč sa ocitol sám pred brankárom, spravil mu klučku. Odkrytú bránu však z uhla netrafil.
    N. HAGMAN - 1:1
     
    7:21
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Domáci teraz zatvorili súpera vo svojej tretine a je z toho gól!! Prvú strelu od Aaltonena Masalskis vyrazil, no na dorážku NIKLASA HAGMANA nemal nárok. 1:1. Asistencia: J. Aaltonen.
     
    6:32
    M. Bičevskis 2 minúty za podrazenie
     
    4:15
    O. Väänänen 2 minúty sekanie
     
    3:15
    M. Redlish 2 minúty sekanie
     
    2:58
    E. Poysti ( Jogerit) 2 min. podrazenie . Zbytočný faul v útočnom pásme.
    M. INDARASIS - 0:1
     
    2:08
    Dinamo Riga dalo gól!

    Chyba na modrej čiare a hostia mohli pokračovať 2 na 1, no lenže prihrávku Meiju domáca obrana stihla zblokovať, lenže Meij zabojoval získal naspať puk a zrazu sa ocitol pred bránku, kde ponúkol gól MIKSOVI INDRASISOVI. Ten mu chcel vrátiť naspať, lenže puk si do vlastne brány zrazil brankár 0:1.
    Asistencie: G. Meij, M. Bičevskis.

    Denis Vaďovský

    Góly a asistencie: 8. Hagman (Aaltonen), 38. Korpikari (Todd), 60. T.Jaakola (Moses) – 3. Indarasis (Meij, BIČEVSKIS), 32. G.Meij (Indrasis, BIČEVSKIS)


    Jokerit Helsinki: Helenius Riku (Karlsson Henrik)- R.Gunderson, V. Lajunen- D.Todd, T. Jaakola- O. Korpikari, O. Väänänen- N. Hagman, N. Kapanen, J. Aaltonen – T. Maki, L. Omark, J. Harju – S. Moses, P. Koukal, T. Huhtala – E. Poysti, K. McLean, J. Rita.
    HC Dinamo Riga: E. Masalskis (J. Sedláček) – K. Redlihs, O. Cibulskis- Ch. Genoway, G. Pujacs- M. Porejs, K. Sotnieks- E. Augstkalns – L. Darzins, L. Videll, M. Redlish- P. Schastlivy, M. Cipulis, M. Hossa – G. Meij, M. Indrasis, M.Bičevskis – J. Upitis, R. Bukarts, G. Skvorcovs.

    Rozhodca: Deyev Yakov, Kulakov Sergej, Birin Viktor, Shelyanin Sergei

    Diváci: 11574