Barys – Jaroslavľ 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Slovan – Záhreb 1:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
KHL Medveščak Záhreb
Streda 24.09.2014, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    BJORKSTRAND - 1:4
     
    55:50
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól v oslabení a koniec nádejí pre Slovan. Hráči sa hrali s pukom vo vlastnom obrannom pásme, nepresná rozohrávka a gól PATRICKA BJORKSTRANDA. Bez asistencii.
    SEGAL - 1:3
     
    54:11
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Neuveriteľné! Zabudnutý BRANDON SEGAL vystrelil a podarilo sa. Vymetená pavučina, piskot fanúšikov a 1:3. Asistencie: Pascal Pelletier, Martin St. Pierre.
    SEGAL - 1:2
     
    32:52
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Bartovič dobre čítal hru a vyhodil puk cez všetky čiary, následne sa puk dostal cez celé klzisko na čepeľ St. Pierra, ktorý posielal puk na Backlunda. Ten ešte betónom zasiahol, ale na dorážku BRANDONA SEGALA nemal nárok. Asistencie: Martin St. Pierre, Pascal Pelletier.
    PELLETIER - 1:1
     
    26:12
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Studená sprcha pre celý štadión. Gól z ničoho nič! Strela bekhendom z ľavého kruhu PASCAL PELLETIER a Backlund vyťahuje puk z brány! Asistencie: Brandon Segal.
    NAGY - 1:0
     
    20:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Konečne to prišlo! Vondrka si na pravom kruhu miešal puk, videl na druhej strane LADISLAVA NAGYA, ktorý vymietol ľavý horný roh brány! Krásna akcia s ešte lepším zakončením tohto elitného strelca! Asistencie: Michal Vondrka, Václav Nedorost.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 21. Nagy (Vondrka, Nedorost) – 27. Pelletier (Segal), 33. Segal (Pierre, Pelletier), 55. Segal (Pelletier, Pierre), 56. Bjorkstrand


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Baranka, Sersen, Sigalet, Foster, Starosta, Štajnoch, Mihálik – Vondrka, Nedorost, Nagy – Bartovič, Surový, Jeglič – Hudáček, Bližňák, Netík – Lunter, Šťastný, Murley
    KHL Medveščak Záhreb: Brust (Dekanich) – Martinovic, Flood, Mezei, Hutchinson, Katic, Thomas – Bjorkstrand, Murray, Glumac – Hedden, Wright, Stewart – Pelletier, St. Pierre, Segal – Perkovich, Anderson, Palushaj

    Rozhodca: Alexei Vasilev, Jurij Ciplakov – Jurij Ivanov, Alexandr Nesterov