Trnava – Pov. Bystrica 8:1 (kon.) | Michalovce – Prievidza 8:5 (kon.) | SR 18 – Spišská N. Ves 5:1 (kon.)
Bardejov – Senica 5:0 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Detva – Topoľčany 8:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Dukla Senica
Streda 24.09.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    59:58
    Peter Guľa – seknutie.
     
    57:52
    Andreanin dnes snáď chytí všetko. Novák vystrelil, Andreanin puk vyrazil pred voľného Lantoša a ten to napálil priamo do Andreanina a to polku brány mal voľnú.
     
    51:46
    Gajdoš spravil chybu pri rozohrávke a Šúrek išiel sám na Andreanina, ale Šúreka dostihol Hopkovič a vložil mu hokejku do strely, čím pomohol Andreaninovi, lebo puk skončil na ochrannej sieti.
     
    50:04
    Prokop si obhodil dvoch obrancov Senice, ktorí ostali stať ako sochy a Porubský čelil ďalšiemu nájazdu, Prokop to skúsil nad lapačku a Porubský vytiahol semafor.
     
    48:24
    Bardejov dal gól!
    Hričina našiel medzi kruhmi DENISA MARKUŠA a ten strelou spoza hráča našiel medzierku medzi Porubského betónmi a strieľa svoj prvý gól v seniorskej kategórii. Markuš si hneď popýtal od rozhodcov puk.
    Asistencia: Tomáš Hričina.
     
    48:00
    Šimčák len pretelel okolo obrancov Senice a Porubský čelil samostatnému nájazdu Šimčáka, ten zvolil strelu, ale Porubský dobre vyrazil vyražačkou.
     
    44:16
    Martin Gajdoš – nedovolené bránenie.
     
    43:46
    Bardejov dal gól!
    MARTIN SEGĽA zobral puk v útočnom pásme Guľovi, ktorý už nezabránil Segľovi v strele a Peksa pustil puk medzi svoje betóny.
     
    37:47
    Martin Reissmüller – nedovolené bránenie.
     
    36:25
    Bardejov dal gól!
    Saliji srdnato bojoval o puk v rohu klziska, kde mu prišiel pomôcť JURAJ PROKOP, ten si puk potiahol za bránu, kde naznačil pohyb do ľavá, na ktorý Peksa zareagoval a presunul sa k druhej tyčke, ale Prokop to šikovne využil a puk zasunul k bližšej tyčke.
    Asistencia: Garip Saliji.
     
    35:15
    Na tyčky to je už 3:1 pre domácich, Hričina vystrelil z pravého kruhu a opečiatkoval hornú tyč.
     
    34:32
    Hostia so šiestimi hráčmi, Kalináč komický sa snažil ujsť z ľadu, ale to už rozhodcovia videli a Glemba si odpyká trest za lavičku.
     
    32:33
    Antonin Hruška – nedovolené bránenie.
     
    32:06
    Trest za veľa hráčov na ľade si odsedí Saliji.
     
    30:21
    Martin Mikolášek – seknutie.
     
    29:30
    Penák sa dostal k puku ako slepé kura k zrnu, Penák z metra skúsil prepáliť Andreanina ale ten rukou puk vyrazil do rohu klziska.
     
    26:22
    Radovan Cútt – hákovanie.
     
    23:30
    Segľa vysunul Salijiho, ktorý vyšiel práve z trestnej lavice, ale Salijiho zastavil dobrý obranný zákrok Loydla.
     
    23:10
    Hostia urobili chybu v rozohrávke z vlastného pásma a Hričina zachytil puk, Hričina už išiel sám na Peksu, ale videl, že mu ide Segľa, tak ho skúsil zadoukou nájsť, ale o tom Peksa už včera vedel a nerobilo mu problém sa presunúť ku druhej tyčke a vychytať Segľu.
     
    21:23
    Garip Saliji – hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    20:23
    Teraz si Peksa zgustol na Hričinovi. Hričina zachytil puk v útočnom pásme, kde si počkal na Baláža, ktorý už bol sám pred Peksom, ale zvolil prihrávku, ktorú Peksa čakal a výborne zasiahol svojím pravým betónom.
     
    18:33
    Novák cez celú šírku pásma našiel pri pravej tyčke voľného Surovku, ktorý puk už posielal do prázdnej brány, ale Andreanin výborným presunutím zmaril šancu Surovkovi.
     
    18:00
    Glemba vyskúšal strelu z ľavého kruhu a opečiatkoval hornú žrď. Na tyčky 2:1 pre Bardejov.
     
    17:28
    Marcel Baláž – nedovolene bránenie.
     
    13:47
    Jakub Loydl – nedovolená hra s vysokou hokejkou.
     
    12:45
    Bardejov dal gól!
    Hostia sa v obrannom pásme zamerali iba na Segľu, ktorý medzi piatich hráčov našiel na opačnej strane JURAJA PROKOPA, ktorý si Peksu potiahol a backhandom našiel dierku v jeho výstroji a puk poslal pod hornú tyč.
    Asistencie: Martin Segľa, Tomáš Devečka.
     
    05:30
    Blaško spoza brány dobre našiel Vereša, ale ten trafil iba bardejovského obrancu do nohy a puk sa odrazil vedľa ľavej žrde.
     
    05:00
    Segľa prešiel hosťujúcou obranou ako nôž maslom a vyskúšal strelu backhandom a za Peksom zvoní aj jeho druhá žrď. Peksa bude mať dnes asi problém so spánkom.
     
    03:30
    Novák ušiel domácim obrancom, ale Hopkovič sa dobre vrátil a telom ho odstavil, takže strela Nováka už nebola taká ako si ju sám predstavoval a Andreanin nemal problém so zákrokom.
     
    02:56
    Bardejov dal gól!
    Hostia najprv vyhodili puk, no Hričina ho rýchlo zaviezol do pásma, kde puk posunul Slimákovi, Slimák posunul Takáčovi, ktorý si prišiel trošku bližšie k bráne a vystrelil, puk pred bránou niekto ešte tečoval, ale gól je pripísaný MILANOVI TAKÁČOVI.
    Asistencie: Marcel Baláž, Peter Slimák.
     
    02:33
    Martin Mikolášek – podrazenie.
     
    02:00
    Devečka vypálil od modrej a za Peksom zvoní žrď, puk sa znova odrazil ku Devečkovi, ktorý nabil Prokopi a ten príklepom trafil iba do hrude Peksu.
     
    01:07
    Michal Šúrek – podrazenie.
     
    00:53
    Baláž išiel sám na Peksu, Baláž to mieril medzi betóny, ale Peksa dobre zasiahol a puk skryl.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Takáč (Baláž, Slimák), 13. Prokop (Segľa, Devečka), 37. Prokop (Saliji), 44. Segľa, 49. Markuš (Hričina)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč (C), Slimák, Devečka, Hruška, Hopkovič, Gajdoš – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Vaško, Sabol, Kohutiar – Oravec, Šimčák, Markuš.
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) – Reissmüller (C), Loydl, Janík, Gula, Mrázik, Perniš, Kubica – Jurák, Kalináč, Glemba – Lantoš, Šúrek, Novák – Penák, Surovka, Mikolášek – Záborský, Vereš, Blaško.

    Rozhodca: Husár – Bednár, Gavalier