Trnava – Pov. Bystrica 8:1 (kon.) | Michalovce – Prievidza 8:5 (kon.) | SR 18 – Spišská N. Ves 5:1 (kon.)
Bardejov – Senica 5:0 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Detva – Topoľčany 8:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Dukla Senica
Streda 24.09.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    48:24
    Bardejov dal gól!
    Hričina našiel medzi kruhmi DENISA MARKUŠA a ten strelou spoza hráča našiel medzierku medzi Porubského betónmi a strieľa svoj prvý gól v seniorskej kategórii. Markuš si hneď popýtal od rozhodcov puk.
    Asistencia: Tomáš Hričina.
     
    43:46
    Bardejov dal gól!
    MARTIN SEGĽA zobral puk v útočnom pásme Guľovi, ktorý už nezabránil Segľovi v strele a Peksa pustil puk medzi svoje betóny.
     
    36:25
    Bardejov dal gól!
    Saliji srdnato bojoval o puk v rohu klziska, kde mu prišiel pomôcť JURAJ PROKOP, ten si puk potiahol za bránu, kde naznačil pohyb do ľavá, na ktorý Peksa zareagoval a presunul sa k druhej tyčke, ale Prokop to šikovne využil a puk zasunul k bližšej tyčke.
    Asistencia: Garip Saliji.
     
    12:45
    Bardejov dal gól!
    Hostia sa v obrannom pásme zamerali iba na Segľu, ktorý medzi piatich hráčov našiel na opačnej strane JURAJA PROKOPA, ktorý si Peksu potiahol a backhandom našiel dierku v jeho výstroji a puk poslal pod hornú tyč.
    Asistencie: Martin Segľa, Tomáš Devečka.
     
    02:56
    Bardejov dal gól!
    Hostia najprv vyhodili puk, no Hričina ho rýchlo zaviezol do pásma, kde puk posunul Slimákovi, Slimák posunul Takáčovi, ktorý si prišiel trošku bližšie k bráne a vystrelil, puk pred bránou niekto ešte tečoval, ale gól je pripísaný MILANOVI TAKÁČOVI.
    Asistencie: Marcel Baláž, Peter Slimák.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Takáč (Baláž, Slimák), 13. Prokop (Segľa, Devečka), 37. Prokop (Saliji), 44. Segľa, 49. Markuš (Hričina)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč (C), Slimák, Devečka, Hruška, Hopkovič, Gajdoš – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Vaško, Sabol, Kohutiar – Oravec, Šimčák, Markuš.
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) – Reissmüller (C), Loydl, Janík, Gula, Mrázik, Perniš, Kubica – Jurák, Kalináč, Glemba – Lantoš, Šúrek, Novák – Penák, Surovka, Mikolášek – Záborský, Vereš, Blaško.

    Rozhodca: Husár – Bednár, Gavalier