Liberec – Kölner Haie 2:1 (kon.) | TPS – Linköping 3:4 (0:2 po s.n.) | Kärpät – Košice 3:2 (po pr.)
Krefeld – SønderjyskE 3:4 (kon.) | Frölunda – Briançon 6:2 (kon.) | Växjö – Kuopio 2:1 (kon.)
Skellefteå – IFK Helsinky 3:0 (kon.)
koniec
Frölunda HC
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
Diables Rouges de Briançon
cz Streda 24.09.2014, 20:05 • Scandinavium • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
    Andreas JOHNSSON - 6:2
     
    58:41
    Frölunda právě vstřelila branku!
    A následuje další branka švédského týmu! Šlo o téměř exhibiční záležitost, kdy si Karlsson sjel s kotoučem mezi kruhy a nahrál před branku ANDREASOVI JOHNSSONOVI, který zvedl puk mimo dosah roztaženého Madolory. Čtvrtý gól domácího útočníka v utkání. Asistence: Erik Karlsson a Max Görtz.
    Oscar FANTENBERG - 5:2
     
    57:52
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují na 5:2. OSCAR FANTENBERG vybojoval ve středním pásmu puk, zavezl ho až před branku, kde si ho vyměnil s Fingrenem a z bezprostřední blízkosti překonal Madoloru. Asistence: Robin Figren.
    Marc-Andre BERNIER - 4:2
     
    53:57
    Briançon právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdali a snižují na rozdíl dvou gólů! MARC-ANDRE BERNIER dostal kotouč za kruhy a zápěstím vypálil pod horní tyčku. Johansson getem naznačuje, že měl zakrytý výhled. Že bych hosty odepsal předčasně? Asistence: Ian McDonald a Cory Pritz.
    Andreas JOHNSSON - 4:1
     
    51:59
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick ANDREASE JOHNSSONA. Domácí útočná trojice dokonale vyšachovala obranu Briançonu a po lahůdkové přihrávce Olimba zakončoval Johnsson zblízka do odkryté branky. Asistence: Mathis Olimb a Max Görtz.
    Andreas JOHNSSON - 3:1
     
    38:23
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí v přesilovce zvyšují na 3:1! ANDREAS JOHNSSON z pravého kruhu vypálil golfákem a trefil se k bližší tyči hostující klece. Madolora asi mnoho neviděl přes clonícího Blidha. Asistence: Erik Gustafsson.
    Ian MCDONALD - 2:1
     
    30:00
    Briançon právě vstřelil branku!
    IAN MCDONALD trestné střílení proměňuje! Kotouč si před Johanssonem stáhl na forhend a umístil ho nad beton domácího gólmana – 2:1.
    Andreas JOHNSSON - 2:0
     
    19:30
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru periody zapnuli na vyšší obrátky a vynutili si velký tlak. Po několika neproměněných šancích se k puku dostal Mathis Olimb, který našel před brankou ANDREASE JOHNSSONA a ten střelou z voleje překonal Madoloru. Asistence: Mathis Olimb.
    Mathis OLIMB - 1:0
     
    08:38
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí zůstali v tlaku i po skončení přesilové hry. Od modré nahazoval Gustafsson a kotouč se dostal na hůl MATHISE OLIMBA, který ho uklidil do odkryté klece. Asistence: Andreas Johnson a Erik Gustafsson.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 9. Olimb (Johnson, Gustafsson), 20. Johnsson (Olimb), 39. Johnsson (Gustafsson), 52. Johnsson (Olimb, Görtz), 58. Fantenberg (Figren), 59. Johnsson (Karlsson, Görtz) – 30. McDonald (t.s.), 54. Bernier (McDonald, Pritz)


    Frölunda HC: Johansson (Fernström) – Fälth, Djuse, Gustafsson, Fantenberg, Nyberg, Persson, Larsson – Blidh, Lundqvist, Wideström – Ehn, Figren, Lehkonen – Görtz, Olimb, Johnson – Karlsson, Lasu, Engvall – Axelsson.
    Diables Rouges de Briançon: Madolora (Bonvalot) – Cerkovnik, Chakiachvili, Igier, Pritz, Szelig, Custosse, Farina, Michelon – McDonald, Bernier, Labrecque – Ankerst, Raux, Jensen – Devin, Di Dio Balsamo, Abramov.

    Rozhodca: Konc (SVK) Öhlund (SWE) – Pihlblad (SWE), Haster (SWE)