Spišská N. Ves – Žilina 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Topoľčany 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 5:3 (kon.)
Košice – Skalica 3:4 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Nitra 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 0:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
Sobota 20.09.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:20
    Trenčín dal gól!
    Popradčania doplatili na svoje zbytočné chyby a vybavovanie si účtov fyzickou hrou ďalším gólom v Lubovej sieti! Matejka napriahol na modrej čiare, tvrdo vypálil, za istoty, že pred bránou stojí RUSLAN ASLAMCHANOV, ktorý túto strelu svojou hokejkou tečoval a popradský gólman tak nemal žiadnu šancu!
    Asistencie: Curtis Lamp a Richard Matejka.
     
    46:53
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sú v dobrej nálade a pridávajú v krátkom časovom úseku aj druhý gól! Marko Šotek absolútne nezvládol rozohrávku, keď ho spoza brány napadol útočník Aslamchanov, ten sa následne vytiahol s pukom na pravý kruh a servíroval ku opačnej žrdi JOZEFOVI ŠVECOVI, ktorý z prvej ku žrdi zvýšil na rozdiel štyroch gólov!
    Asistenciu si pripísal Ruslan Aslamchanov.
     
    45:18
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pridávajú zo začiatku tretej tretiny svoj tretí gól v tomto zápase! Duda vybojoval pri mantineli v útočnom pásme puk pre MARTINA TRUDMANA, ten si to neohrozene namieril na bránu a blafákom na bekhend prekonal šikovným zakončením pomedzi nohy popradského gólmana!
    Asistencia: Milan Duda.
     
    29:21
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Tužinský prihral od modrej čiary ku ľavému kruhu MILANOVI DUDOVI, ten si puk spracoval a vystrelil spoza hráča, čo sa mu podarilo dokonale, keďže brankár Luba mal zakrytý výhľad a tejto strele nedokázal čeliť!
    Asistenciu si pripísal Adam Tužinský.
     
    24:55
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Domáci hráči prepadli v útočnom pásme, puku sa na pravom krídle zmocnil Berák, ten prekorčuľoval až na pravý kruh v útočnom pásme a prihrávkou do prázdnej brány našiel pred bránkoviskom NINA ONDRISA, ktorý len doklepol do odkrytej časti svätyne popradského gólmana!
    Asistencia: Lukáš Berák.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 25. Ondris (Berák), 30. Duda (Tužinský), 46. Trudman (Duda), 47. Švec (Aslamchanov), 57. Aslamchanov (Matejka, Lamp)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Ďurčo, Paczkowski, Toma ("A")
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés

    Diváci: 101