Spišská N. Ves – Žilina 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Topoľčany 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 5:3 (kon.)
Košice – Skalica 3:4 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Nitra 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 0:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
Sobota 20.09.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak v poslednej časti hry predviedli trenčianski hokejisti malý gólový uragán, keď v 46. minúte skóroval Trudman, po ňom zvýšil Švec a tri minúty do konca upravil na konečných 0:5 pre Trenčin Aslamchanov.

    Zajtra je na programe aj odveta tohto zápasu, tento duel sa začne o 11:30 a my vám z neho prinesieme textový prenos, preto vám neunikne nič podstatné. Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (17:01:55)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    V závere sa ešte po chybnej rozohrávke Popradu dostal do samostatného zakončenie Martin Trudman, no ten blafákom na bekhend netrafil priestor brány!
     
    59:12
    Michal Babinský sa po vhadzovaní zmocnil puku na pravom kruhu odkiaľ strieľal, Erik Kompas reflexívne puk vyrazil vedľa seba, kde boli hádam všetci trenčianski hráči, ktorí mu pomohli a následne gólman hostí prikryl puk pod svojou lapačkou.
     
    59:00
    Tomečko sa natlačil po pravej strane, následne zakončoval z pravého kruhu, no iba do výstroje gólmana Kompasa.
     
    58:03
    Babka sa snažil ešte spred tesnej blízkosti dorážať Špankovičovu strelu z ľavej strany, gólman Luba puk prikryl, no aj ten už má nervy na vlásku, keďže po klepnutí Špankovičovou hokejkou po gólmanovi Lubovi len agresívne hokejkou buchnúť po Špankovičovych nohách.
     
    57:50
    Poprad už hrá v plnom počte.
     
    57:15
    Matej Bača vyslal od červenej čiary len propagačnú strelu na popradského gólmana, ktorý ju dokázal vyraziť do rohu klziska svojim pravým betónom.
     
    56:20
    Trenčín dal gól!
    Popradčania doplatili na svoje zbytočné chyby a vybavovanie si účtov fyzickou hrou ďalším gólom v Lubovej sieti! Matejka napriahol na modrej čiare, tvrdo vypálil, za istoty, že pred bránou stojí RUSLAN ASLAMCHANOV, ktorý túto strelu svojou hokejkou tečoval a popradský gólman tak nemal žiadnu šancu!
    Asistencie: Curtis Lamp a Richard Matejka.
     
    55:45
    Marko Šotek dostal dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    55:45
    Patrik Palovič napriahol od modrej čiary, ale gólman Michael Luba dokázal túto tvrdú delovku vyraziť do rohu klziska.
     
    55:12
    Jenčovi sa podarilo puk vystreliť cez všetky čiary, hostia musia začínať odznovu.
     
    54:41
    Tento predpoklad sa nám napokon aj potvrdil, keďže Miroslav Olejník veľmi škaredo poslal k zemi protihráča, za čo dostal dve minúty a odišiel na trestnú lavicu kvôli faulu kolenom.
     
    54:09
    Hra sa nám trochu pritvrďuje, Popradčania už pravdepodobne pociťujú, že tento zápas nevyhrajú, pretože trenčianski hokejisti sú naozaj v dobrej forme a hrajú v rýchlom tempe. Preto sa snažia domáci vybiť si nervy fyzicky.
     
    53:04
    Aslamchanov sa dostal po pravej strane cez Turana, následne sa snažil pred bránou hľadať Longauera, no puk hokejkou vyrazil brankár Luba, keďže táto prihrávka nebola presná.
     
    52:04
    Andrej Longauer zrýchlil cez stredné pásmo, no následne pred modrou čiarou stratil rovnováhu a puk iba nútene nahodil do útočného pásma.
     
    51:30
    Michal Babinský vypálil z hornej časti ľavého kruhu, ale svojou delovkou dal pocítiť svoju silu iba pleksisklu, ktoré tento nátlak udržalo.
     
    50:48
    Dávid Tomečko vystrelil z pravého kruhu na bránku, gólman Kompas vyrazil puk betónom pred seba, kde stál Kristián Rušin, no ten napálil iba nad bránu!
     
    49:49
    Adam Špankovič vystrelil z medzikružia, no jeho koncovku brankár Luba vyrazil do bezpečia, ale následne tento trenčiansky útočník odišiel na striedačku s malými ťažkosťami, keďže poskakoval na jednej nohe.
     
    49:06
    Dominik Harasthy si pripravil puk na strelu príklepom z pravého kruhu, no jeho delovku bez problémov dokázal brankár Kompas vyraziť svojou hokejkou do rohu klziska.
     
    48:04
    Ak by chceli Popradčania ešte niečo s výsledkom do konca zápasu urobiť, tak by museli poriadne zlepšiť presnosť prihrávok a útočné nápady, pretože Trenčania bránia naozaj zodpovedne a nenechávajú žiaden centimeter ľadu len tak zadarmo.
     
    46:53
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sú v dobrej nálade a pridávajú v krátkom časovom úseku aj druhý gól! Marko Šotek absolútne nezvládol rozohrávku, keď ho spoza brány napadol útočník Aslamchanov, ten sa následne vytiahol s pukom na pravý kruh a servíroval ku opačnej žrdi JOZEFOVI ŠVECOVI, ktorý z prvej ku žrdi zvýšil na rozdiel štyroch gólov!
    Asistenciu si pripísal Ruslan Aslamchanov.
     
    46:13
    Šotek s Babinským sa s pukom dostali do obranného pásma, tam chvíľu počkali, keďže ich spoluhráči odišli prestriedať.
     
    45:18
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pridávajú zo začiatku tretej tretiny svoj tretí gól v tomto zápase! Duda vybojoval pri mantineli v útočnom pásme puk pre MARTINA TRUDMANA, ten si to neohrozene namieril na bránu a blafákom na bekhend prekonal šikovným zakončením pomedzi nohy popradského gólmana!
    Asistencia: Milan Duda.
     
    44:56
    Berák bojoval s Tužinským v rohu klziska o puk, následne ho dokázali posunúť na modrú čiaru Šefčíkovi, ktorý strieľal, no len do výstroje gólmana Lubu.
     
    44:27
    Olejníkovu strelu z medzikružia dokázal gólman Erik Kompas zachytiť úplne bez ťažkostí, k čomu mu dopomohol aj odkrytý výhľad. Následne bola hra prerušená.
     
    44:10
    Ďurčo hľadal od mantinelu v útočnom pásme v medzikruží spoluhráčov, no napokon puk poslal len bezvýznamne von z pásma.
     
    43:13
    Adam Špankovič potiahol útočnú akciu po ľavom krídle a z dolnej časti ľavého kruhu prenechal zadovkou Radkovi Cígerovi, ten švihom strieľal, no jeho zakončenie zblokoval popradský obranca Šotek na ochrannú sieť.
     
    42:49
    Trenčín rozvíja svoj nový útok od vlastnej brány.
     
    42:22
    Hostia sa dostali do prečíslenia dvaja proti jednému, keď Andrej Longauer prehadzoval od pravého kruhu pred bránkovisko Milanovi Dudovi, no ten strelou z prvej trafil iba popradského gólmana!
     
    41:33
    Toma hľadal spoza brány bekhendom pred bránkoviskom Babinského, ten si puk nespracoval, no zastavil ho len za sebou, kde sa ocitol Boris Šterbák, ten zakončoval prízemnou strelou, ale iba do Kompasovych betónov.
     
    40:23
    Mário Baranik okamžite ohrozil bránu Trenčína po chybe v rozohrávke z ľavého krídla sa natlačil na dolnú časť ľavého kruhu, ale jeho strelu dokázal Kompas vyraziť svojou lapačkou do rohu klziska!
     
    40:11
    Na vhadzovaní po začiatku tretej tretiny zvíťazili trenčianski hokejisti, no tí ho vyhrali do obrannného pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej časti hry boli na ihrisku dominantní viacej trenčianski hokejisti, ktorým sa podarilo skórovať dvakrát. V 25. minúte poslal do vedenia hostí Ondris a o päť minút neskôr ešte pridal druhý gól do Lubovej siete Duda.
    Tretia tretina sa začína približne o 16:29.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:57
    Tomečko ešte vyrazil do posledného útoku a strieľal od modrej čiary švihom, Kompas vyrazil puk vyrážačkou do rohu klziska.
     
    38:56
    Na opačnej strane sa do brejku dostal Igor Ďurčo, ten strieľal z tesnej blízkosti na bránu, no trafil hornú tyč trenčianskej svätyne!
     
    38:37
    Lukáš Berák sa natlačil po pravom krídle a strieľal z dolnej časti pravého kruhu tak, že nastrelil bližšiu žŕdku!
     
    38:00
    Richard Matejka vystrelil švihom od modrej čiary, Luba puk vyrážal výstrojou pred seba, kde bol našťastie jeho spoluhráč Šotek, ktorý následne oslobodil svoj tím.
     
    37:25
    Denis Šterbák získal puk po zlej prihrávke hostí v obrannom pásme domácich, potiahol puk za bránu a bekhendom ho vyhodil cez celé klzisko.
     
    37:07
    Po dlhej dobe sme svedkami vylúčenia. Trenčania si zahrajú v početnej prevahe, keďže Michal Babinský odchádza na dve minúty za držanie.
     
    36:27
    Daniel Babka spadol v obrannom pásme pri mantineli, puk získal obranca Marko Šotek, ktorý zamieril bližšie pred Kompasa, no ten jeho strelu v stoji vychytal ľavým betónom!
     
    36:02
    Matejka vysunul z obranného pásma do brejku Radka Cígera, ten napokon musel za týmto pukom vykorčuľovať, ale vtedy už bol kus čiernej gumy pred Lubom a ten ho dokázal s istotou pokryť.
     
    35:39
    Bielec najprv nedopustil zakázané uvoľnenie, keďže Krmenčíkov puk už čiaroví rozhodcovia videli ako icingový, no vďaka uplatneniu pravidla o hybridnom zakázanom uvoľnení mohol Bielec, keďže sa prvý zmocnil puku, hrať ďalej.
     
    34:47
    Lukáš Berák z pravého kruhu zakončoval švihom, no jeho strelu aj napriek zhoršenému výhľadu dokázal gólman Luba zachytiť do lapačky.
     
    33:41
    Tomečko sa dostal s Baranikom do prečíslenia dvaja proti jednému, no napokon sa rozhodol prvý menovaný strieľať z pravého kruhu, ale jeho projektil bol zrazený trenčianskym obrancom na pleksisklo.
     
    32:37
    Ďurčo prihral z rohu klziska na hornú časť pravého kruhu Denisovi Šterbákovi, ktorý bezkompromisne švihom vystrelil, no výstroj Erika Kompasa dokázala zastaviť túto strelu a následne bola hra prerušená.
     
    31:33
    Berák najprv hľadal od mantinelu krížnou prihrávkou naslepo pred bránou spoluhráčov, no puk len prefrčal popred bránkovisko a skončil pri rohu klziska, kde si ho prevzal Matej Bača, ten sa mierne natlačil do forhendového zakončenie, avšak brankár Popradu puk pohotovo pokryl.
     
    30:58
    Oliver Paczkowski si prebral puk v medzikruží, zamieril ešte na ľavý kruh odkiaľ strieľal, no jeho koncovku dokázal gólman Kompas vyraziť betónom do rohu klziska.
     
    30:31
    Popradskí hokejisti teraz nechali súperovi taktiež veľa priestoru, a tak túto situáciu využil Jozef Švec, ktorý sa z pravej strany natlačil pred Lubu, zakončoval z tesnej blízkosti, no popradský gólman napokon neinkasoval!
     
    29:58
    Od pravého kruhu po vhadzovaní v útočnom pásme vystrelil Oliver Pataky, no jeho zakončenie dokázal gólman Popradu zlikvidovať bez menších problémov do svojej lapačky.
     
    29:21
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Tužinský prihral od modrej čiary ku ľavému kruhu MILANOVI DUDOVI, ten si puk spracoval a vystrelil spoza hráča, čo sa mu podarilo dokonale, keďže brankár Luba mal zakrytý výhľad a tejto strele nedokázal čeliť!
    Asistenciu si pripísal Adam Tužinský.
     
    28:32
    Vislocký hľadal prihrávkou od modrej čiary v rohu klziska Macieja Bielca, no tento pas nebol presný na miery popradského útočníka Bielca.
     
    27:27
    Pataky vykorčuľoval za vystreleným pukom od svojich spoluhráčov, prebral si ho pri rohu klziska a skúšal prekvapiť gólmana Lubu strelou z ťažkého uhlu, no puk sa odrazil od tyčky za bránu Popradu.
     
    26:45
    Pred Ruslanom Aslamchanovom sa na ľavom krídle otvoril priestor, ten strieľal z hornej časti ľavého kruhu na bránu, no gólman Luba jeho strelu vychytal krásnym semaforom!
     
    26:21
    Róbert Jenčo strieľal z pravého kruhu, no jeho zakončenie zblokovali trenčianski hokejisti mimo priestoru brány.
     
    25:35
    Jenčo hľadal zadovkou spoza brány pred brankárom Kompasom Dávida Tomečko, no tomu puk prešiel tesne poza korčule.
     
    24:55
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Domáci hráči prepadli v útočnom pásme, puku sa na pravom krídle zmocnil Berák, ten prekorčuľoval až na pravý kruh v útočnom pásme a prihrávkou do prázdnej brány našiel pred bránkoviskom NINA ONDRISA, ktorý len doklepol do odkrytej časti svätyne popradského gólmana!
    Asistencia: Lukáš Berák.
     
    24:24
    Paczkowski vyviedol puk z útočného pásma až do vlastnej obrannej tretiny, keďže na malú vzdialenosť prihral Turanovi na modrú čiaru a ten jeho razantnú prihrávku nedokázal spracovať.
     
    23:22
    Babinský hľadal takým malým centrom z obranného pásma na útočnej modrej čiare Dávida Tomečko, ktorý ak by chcel puk zachytiť, musel by ho spracovať rukou, hokejku však držal privysoko, no napokon sa puku nedotkol.
     
    23:00
    Trenčanski hokejisti šli do útočného pásma príliš zbrklo, a preto sa dopustili postavenia mimo hry. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    22:22
    Matejka sa snažil vykorčuľovať za vyhodeným pukom z obranného pásma, dokázal by ho dostihnúť, ale pri stredovom kruhu ho zastavil popradský obranca Mihalko.
     
    22:12
    Nasledujúca rozohrávka hostí taktiež znamená zakázané uvoľnenie.
     
    21:59
    Trenčania vyhodili puk cez všetky čiary, a tak sa bude vhadzovať pred Erikom Kompasom.
     
    21:16
    Babinský nezachytil vyhodený puk Trenčína na modrej čiary, a tak musel poň vyšprintovať do obranného pásma.
     
    20:50
    Tužinský našiel od modrej čiary pri dolnej časti pravého kruhu Olivera Patakyho, ten si okamžite pripravil puk na strelu a pálil, Luba vyrazil puk pred seba, Pataky dorážal ešte, no len do tela gólmana Popradu.
     
    20:25
    Oba tímy už hrajú v plnom počte.
     
    20:08
    Vhadzovanie na začiatku druhej tretiny sa podarilo vybojovať popradským hokejistom, no súper okamžite získal puk a nahodil do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine tohto zápasu sme videli kvalitný hokej z oboch strán, hra sa nám prelievala od jedného gólmana ku druhému, no napokon sme gólové zakončenie nevideli.
    Druhá tretina sa začína približne o 15:45.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:31
    Ruslan Aslamchanov strieľal od pravého kruhu, no jeho zakončenie napokon rozvlnilo iba bočnú sieť.
     
    18:56
    Maciej Bielec sa dostal do samostatného zakončenie jedného proti jednému, cez hokejku si obhodil obrancu Lampa, no ten ho napokon telom odstavil a puk mu vzal z hokejky.
     
    18:24
    Obojstranné vylúčenie. Martin Trudman a Denis Šterbák dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    18:24
    Ruslan Aslamchanov strieľal z pravého kruhu, no puk bezpečne zachytil do svojej výstroje gólman Luba.
     
    17:51
    Milan Duda zrýchlil po ľavom krídle a vystrelil švihom od ľavého kruhu, no jeho strelu bezpečne zachytil do svojej lapačky brankár Luba. Následne sa pred domácou bránou strhla menšia strkanica, no rozhodcovia to riešili dohováraním, keďže to nebola žiadna veľká potýčka.
     
    17:28
    Ondris skúšal spoza brány hľadať pred bránkoviskom Martina Trudmana, no ten sa k puku napokon nedostal.
     
    16:40
    Šotek ideálne zachránil útočné pásmo pri mantineli, následne len jemne posunul ku pravému kruhu Tomečkovi, ten sa dostal ešte rýchlo do medzikružia a ťahom strieľal na bránu, ale gólman Kompas si bol stopercentne istý a zasiahol svojou výstrojou, kde následne aj puk schoval.
     
    16:12
    Igor Ďurčo vystrelil švihom od modrej čiary, no jeho koncovku dokázal brankár Erik Kompas aj za pomoci odkrytého výhľadu bez problémov zachytiť do svojej lapačky.
     
    15:51
    Popradčania vyhrali vhadzovanie v obrannom pásme, Mihalko zatiahol puk za bránu a následne rozohral novú útočnú akciu.
     
    15:34
    Berák hľadal pred bránou od mantinelu Nina Ondrisa, no tomu puk ešte tečoval popradský obranca Turan, a tak sa hostia tentokrát nedostali k nebezpečnej príležitosti.
     
    14:39
    Švec našiel spoza brány pred bránkoviskom Olivera Patakyho, tomu ešte puk trochu tečoval Šotek, následne sa Pataky otočil a bekhendom strieľal, ale len do Lubovej hokejky.
     
    14:03
    Boris Šterbák sa pretlačil po ľavom krídle a posunul poza obrancu pred bránkovisko Oliverovi Paczkowskemu, no ten si už puk na hokejku nedokázal spracovať.
     
    13:41
    Pozornosť brankára Lubu vyskúšal teraz strelou od modrej čiary Róbert Herc, no jeho prízemné zakončenie dokázal popradský gólman bezproblémovo odpratal do rohu klziska.
     
    12:30
    Trenčania dostali puk z obranného pásma, Marko Šotek sa ho ešte na modrej čiare snažil zachrániť, no napokon si už čiaroví rozhodcovia všimli, že je puk v strednom pásme, a tak odpískali ofsajd.
     
    12:01
    Dominik Harasthy nebezpečne zrýchlil po pravom krídle, dostal sa ku dolnej časti pravého kruhu a vtedy švihom vystrelil, Kompas však jeho strelu s istotou vyrazil hokejkou na ochrannú sieť.
     
    11:43
    Denis Šterbák si detinsky obhodil trenčianskeho obrancu Baču, keď puk preniesol poza jeho korčule, následne si už puk posunul ku bránkovisku, ale v tej chvíli sa tam zjavil druhý obranca Trenčína, ktorý následne puk odstrelil.
     
    11:23
    Trenčín hrá s piatimi hráčmi.
     
    10:58
    Po vyhratom vhadzovaní Trenčína v strednom pásme odstrelil puk až ku Lubovi Curtis Lamp.
     
    10:39
    Trenčanom sa podarilo po nedobre začínajúcej akcii Popradu vyhodiť puk cez všetky čiary.
     
    10:17
    Toma hľadal na opačnej strane z rohu klziska pred bránkou Miroslava Turana, no jeho prihrávka nebola presná.
     
    09:23
    Poprad si zahrá v početnej prevahe. Róbert Herc odchádza na dve minúty za faul kolenom.
     
    08:50
    Babinský mal problémy s odprataním puku od brány po Babkovej strele, ku svätyni popradského gólmana sa dostal nebezpečný Tužinský, ten si ešte puk potiahol na forhend, ale brankár Luba zachránil svoj tím!
     
    08:17
    Mário Baranik si spracoval prihrávku od Olejnáka a strieľal z medzikružia, no čiaroví arbitri odpískali ofsajd, keďže mu do pásma nechtiac vbehol Igor Ďurčo.
     
    07:43
    Kristián Rušin vybojoval puk za bránou, dostal sa pred Kompasa a strieľal, no ten vyrážal pred seba, kde už bol na dorážku pripravený Miroslav Olejník, ale jeho prudké zakončenie z tesnej blízkosti napokon taktiež smerovalo iba do Kompasa!
     
    07:12
    Tužinský hľadal spoluhráčov, najprv len premiešaval puk, no po chvíli našiel spoza brány pred bránkoviskom Beráka, no ten strieľal iba do výstroje gólmana Lubu!
     
    06:53
    Od mantinelu z ľavého kruhu vypálil Lukáš Berák, no brankár Luba pokľakol k zemi a strelu vychytal do svojej výstroje, následne bola hra prerušená.
     
    05:42
    Jozef Švec strieľal z otočky od pravého kruhu, no jeho koncovka nebola presná, následne Popradčania puk dostali von z obranného pásma a odišli striedať.
     
    05:10
    Miroslav Olejník nakorčuľoval s pukom do medzikružia a pred bránu prehodil poza obrancov puk Kristiánovi Rušinovi, ktorý z prvej zakončoval, no len priamo do výstroje brankára Kompasa!
     
    04:28
    Maciej Bielec vyslal na brankára Kompasa len jemnú strelu z horného vrchola pravého kruhu, no gólman Trenčína bez pochýb puk vyrazil do rohu klziska.
     
    04:03
    Trenčania už hrajú v plnom počte.
     
    03:15
    Aj Trenčania sa vo vlastnom oslabení dokázali dostať pred brankára Lubu, keď od modrej čiary nahadzoval na bránu Patrik Palovič, no jeho zakončenie popradský brankár zlikvidoval.
     
    02:53
    Tomečko prihrával v útočnom pásme po mantineli Borisovi Šterbákovi, no obranca Pisch využil svoje fyzické predpoklady a útočníka Popradu bez problémov zastavil hrou telom.
     
    02:16
    Dávid Tomečko vystrelil z medzikružia, pred bránou mal spoluhráčov na dorážku, no gólman Kompas dokázal bez problémov puk zachytiť do svojej výstroje.
     
    02:03
    Domáci si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty za podrazenie odchádza Curtis Lamp.
     
    01:57
    Matúš Mihalko vystrelil z modrej čiary, jeho projektil tečoval Olejník, no brankár Kompas dokázal strelu skrotiť pod svojou lapačkou a hru prerušiť.
     
    01:48
    Dominik Harasthy si pripravil miesto na zakončenie a strieľal z ľavého kruhu, no puk zblokoval trenčiansky obranca na ochrannú sieť.
     
    01:24
    Róbert Herc strieľal od modrej čiary, no jeho koncovku dokázal gólman Michael Luba vyraziť svojimi betónmi do rohu klziska.
     
    00:37
    Šterbák sa pustil do útoku s Paczkowskim, no ich akcia skončila v rohu klziska, následne Trenčania potiahli útok až pred Lubu, no nepodarilo sa im už zakončovať.
     
    00:09
    Na úvodnom vhadzovaní tohto zápasu zvíťazili popradskí hokejisti, ktorí sa rýchlym presunom dostali do útočného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy postupne vychádzajú na ľadovú plochu. Popradskí hokejisti odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch a hostia z Trenčína sa nám ukážu v červených dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Ďurčo, Paczkowski, Toma ("A")

    Dukla Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés.
     
    Vítam vás pri stretnutí extraligy juniorov medzi domácim HK Poprad a Duklou Trenčín. Zápas sa začína o 15:00, sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka a vy môžte byť pri tom jedine prostredníctvom on-line prenosu na Onlajny.eu.

    HK Poprad
    Popradčania vstúpili do tohto ročníka extraligy veľmi hladko, keď po štyroch zápasoch majú na konte 10 bodov, s ktorými obsadzujú v tabuľke 4. priečku. Mladíci spod Tatier najprv v prvom kole zdolali Zvolen doma 2:1 po samostatných nájazdoch, deň na to už v odvete "rytierov" porazili jasnejším výsledkom 5:0, následne cestovali do nášho hlavného mesta, kde ich vyzval domáci Slovan, ten však získal z dvojzápasu len jeden bod, keďže v prvom zápase minulú sobotu podľahol Popradčanom 1:2 po trestných strieľaniach a v nedeľu Slovan zdolal rovnakým výsledkom, no po riadnej hracej dobe.

    Dukla Trenčín
    Trenčania prichádzajú do Popradu s jasným cieľom, a to ukradnúť tabuľkovému susedovi spod Tatier všetky body, ktoré sa budú dať. Dukla má na konte sedem bodov a nachádza sa na 5. priečke. Trenčanov v prvom dvojzápase vyzval Liptovský Mikuláš, s ktorým v prvom meraní síl prehrali 5:4, no na druhý deň už mladíci spod hradu Matúša Čáka získali tri body, keďže "liptákov" zdolali 5:7. Minulý víkend Trenčania najprv prehrali so Zvolenom doma 2:3 po nájazdoch, no v nedeľu už Zvolenčanov porazili 6:4.

    Ak chcete o tomto zápase vedieť viac, zamerajte Vašu pozornosť od tretej hodiny popoludní na tento on-line prenos a ostaňte informovaní.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 25. Ondris (Berák), 30. Duda (Tužinský), 46. Trudman (Duda), 47. Švec (Aslamchanov), 57. Aslamchanov (Matejka, Lamp)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Ďurčo, Paczkowski, Toma ("A")
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés

    Diváci: 101