Spišská N. Ves – Žilina 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Topoľčany 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 5:3 (kon.)
Košice – Skalica 3:4 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Nitra 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 0:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
Sobota 20.09.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak v poslednej časti hry predviedli trenčianski hokejisti malý gólový uragán, keď v 46. minúte skóroval Trudman, po ňom zvýšil Švec a tri minúty do konca upravil na konečných 0:5 pre Trenčin Aslamchanov.

    Zajtra je na programe aj odveta tohto zápasu, tento duel sa začne o 11:30 a my vám z neho prinesieme textový prenos, preto vám neunikne nič podstatné. Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (17:01:55)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    V závere sa ešte po chybnej rozohrávke Popradu dostal do samostatného zakončenie Martin Trudman, no ten blafákom na bekhend netrafil priestor brány!
     
    59:12
    Michal Babinský sa po vhadzovaní zmocnil puku na pravom kruhu odkiaľ strieľal, Erik Kompas reflexívne puk vyrazil vedľa seba, kde boli hádam všetci trenčianski hráči, ktorí mu pomohli a následne gólman hostí prikryl puk pod svojou lapačkou.
     
    59:00
    Tomečko sa natlačil po pravej strane, následne zakončoval z pravého kruhu, no iba do výstroje gólmana Kompasa.
     
    58:03
    Babka sa snažil ešte spred tesnej blízkosti dorážať Špankovičovu strelu z ľavej strany, gólman Luba puk prikryl, no aj ten už má nervy na vlásku, keďže po klepnutí Špankovičovou hokejkou po gólmanovi Lubovi len agresívne hokejkou buchnúť po Špankovičovych nohách.
     
    57:50
    Poprad už hrá v plnom počte.
     
    57:15
    Matej Bača vyslal od červenej čiary len propagačnú strelu na popradského gólmana, ktorý ju dokázal vyraziť do rohu klziska svojim pravým betónom.
     
    56:20
    Trenčín dal gól!
    Popradčania doplatili na svoje zbytočné chyby a vybavovanie si účtov fyzickou hrou ďalším gólom v Lubovej sieti! Matejka napriahol na modrej čiare, tvrdo vypálil, za istoty, že pred bránou stojí RUSLAN ASLAMCHANOV, ktorý túto strelu svojou hokejkou tečoval a popradský gólman tak nemal žiadnu šancu!
    Asistencie: Curtis Lamp a Richard Matejka.
     
    55:45
    Marko Šotek dostal dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    55:45
    Patrik Palovič napriahol od modrej čiary, ale gólman Michael Luba dokázal túto tvrdú delovku vyraziť do rohu klziska.
     
    55:12
    Jenčovi sa podarilo puk vystreliť cez všetky čiary, hostia musia začínať odznovu.
     
    54:41
    Tento predpoklad sa nám napokon aj potvrdil, keďže Miroslav Olejník veľmi škaredo poslal k zemi protihráča, za čo dostal dve minúty a odišiel na trestnú lavicu kvôli faulu kolenom.
     
    54:09
    Hra sa nám trochu pritvrďuje, Popradčania už pravdepodobne pociťujú, že tento zápas nevyhrajú, pretože trenčianski hokejisti sú naozaj v dobrej forme a hrajú v rýchlom tempe. Preto sa snažia domáci vybiť si nervy fyzicky.
     
    53:04
    Aslamchanov sa dostal po pravej strane cez Turana, následne sa snažil pred bránou hľadať Longauera, no puk hokejkou vyrazil brankár Luba, keďže táto prihrávka nebola presná.
     
    52:04
    Andrej Longauer zrýchlil cez stredné pásmo, no následne pred modrou čiarou stratil rovnováhu a puk iba nútene nahodil do útočného pásma.
     
    51:30
    Michal Babinský vypálil z hornej časti ľavého kruhu, ale svojou delovkou dal pocítiť svoju silu iba pleksisklu, ktoré tento nátlak udržalo.
     
    50:48
    Dávid Tomečko vystrelil z pravého kruhu na bránku, gólman Kompas vyrazil puk betónom pred seba, kde stál Kristián Rušin, no ten napálil iba nad bránu!
     
    49:49
    Adam Špankovič vystrelil z medzikružia, no jeho koncovku brankár Luba vyrazil do bezpečia, ale následne tento trenčiansky útočník odišiel na striedačku s malými ťažkosťami, keďže poskakoval na jednej nohe.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 25. Ondris (Berák), 30. Duda (Tužinský), 46. Trudman (Duda), 47. Švec (Aslamchanov), 57. Aslamchanov (Matejka, Lamp)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Ďurčo, Paczkowski, Toma ("A")
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés

    Diváci: 101