Novosibirsk – Ufa 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Riga 5:2 (kon.) | Togliatti – Helsinki 1:2 (kon.)
Nižnekamsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Soči – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 4:2 (kon.)
Viťaz – Kazaň 2:3 (po pr.)
koniec
HK Soči
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Piatok 19.09.2014, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Vladislav KAMENEV - 1:2
     
    50:32
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia sa z nevinne vyzerajúcej akcie dokázali po druhý krát strelecky presadiť a vývoj zápasu tak otočili dokonale vo svoj prospech! Defenzíva Soči si nedala dostatočný pozor na Jevgenijho Grigorenka, ktorý obkorčuľoval bránu a nohodil puk pred Gavrilova, ktorý ho vyrazil len ku VLADISLAVOVI KAMENEVOVI. Ten už s dorážkou do odkrytej svätyne domácich nemal najmenší problém! Asistencia: Jevgenij Grigorenko.
    Oskar OSALA - 1:1
     
    35:20
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hosťom sa podarilo korunovať ich zvýšenú ofenzívnu aktivitu vyrovnávajúcim zásahom! Pätorka Metallurgu zavrela svojho súpera v jeho obrannom pásme, do útoku sa vydaj aj obranca Jaroslav Chabarov, ktorý sa na pravej strane pekne uvoľnil, pretlačil sa s pukom až pred bránku, kde sa strhla obrovská trma-vrma, hádam štyria hráči ležali v bránkovisku Soči. V tejto nesmierne neprehľadnej situácii sa najlepšie zorientoval OSKAR OSALA, ktorý pretlačil puk do siete! Asistencie: Jaroslav Chabarov, Francsi Pare.
    Michajl ANISIN - 1:0
     
    17:39
    Soči dáva gól! Domácim sa však o niekoľko okamihov neskôr už podarilo v blízkosti Košečkina rozostaviť svoj presilovkový vzorec, ktorý slávil úspech a Leopardi idú niečo viac ako dve minúty pred koncom prvej časti hry do vedenia! MICHAJL ANISIN sa z ľavého kruhu priblížil bližšie k bráne Metallurgu, puk pekne poslal Iľjovi Krikunovovi, ktorý ešte z dobrej pozície Košečkina neprestrelil, no puk sa od ruského brankárskeho obra odrazil len ANISINOVI, ktorý bez problémov do prázdnej brány vsietil svoj tretí gól v aktuálnej sezóne KHL. Asistencia: Iľja Krikunov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 18. Michajl Anisin (Iľja Krikunov) – 36. Oskar Osala (Jaroslav Chabarov, Francis Pare), 51. Vladislav Kamenev (Jevgenij Grigorenko)


    HK Soči: Gavrilov (Pöpperle) – Koledov, Sedunov, Wilson, Plechanov, Jarvinen, Sčitov, Pautov – Krutov, Demkov, Warn, Krikunov, Shišchkanov, Petersson, Ignatuškin, Achmetov, Anisin, Emmerton, Ševčenko, Morozov, Schčerbina.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Batyršin, Lee, Antipin, Birjukov, Bereglazov, Tereščenko, Chabarov, Ibragimov – Shafigulin, Jakutsenja, Junkov, Potechin, Grigorenko, Kamenev, Osala, Kosov, Platonov, Zaripov, Kováŕ, Pare

    Rozhodca: Anisimov, Bulanov – Fatejev, Sheljanin